ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Στα σχολεία γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια να χάσουν τα Ελληνόπουλα της Εθνική τους Ταυτότητα.
Η Πλειοψηφία των Εκπαιδευτικών ακολουθεί πιστά της εντολές !!!!

Τα Ελληνόπουλα υποβάλονται σε έναν ψυχικό πειθαναγκασμό ,προκειμένου να απολέσουν την Αγάπη και την Πίστη στην Πατρίδα Οι Εκπαιδευτικοί περνάνε πολιτισμικά μυνήματα στους Μαθητές οι οποιοι απορροφάνε σαν σφουγγάρι όλα αυτά τα μυνήματα με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια (πολύ λίγα) να έχουμε Ελληνες πολίτες χωρίς Εθνική Ταυτότητα.
Την προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών πρέπει να την περάσουν από τα σχολεία να πείσουν τους νέους ότι η αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών και η πολυπολιτισμικότητα είναι ωφέλιμα για την Ελλάδα.
Οργανώνει η ΟΛΜΕ με το υπουργείο παιδείας εκδηλώσεις στα σχολεία υπέρ των Λαθρομεταναστών ,εκδηλώσεις και προβολές dvd τις οποίες υποχρεούνται να ακολουθήσουν οι μαθητές διότι εάν δεν το κάνουν θα δούνε τους βαθμούς τους να πέφτουν κατακόρυφα.

ΠΡΟΣΟΧΗ οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν με το Μελλον της χώρας
ασκείστε ελεγκτική παρουσία στους Εκπαιδευτικούς !!! Μην τους αφήσεται να καλλιεργούν όπως θέλουν εκείνοι το παδί σας το οποίο δεν είναι υποχρεωμένο να μαθαίνει πράγματα τα οποία δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

Το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στο παιδιά μας !!! και το Γνωρίζουν πολύ καλά οι Ανθέλληνες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More