ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΟΧΛΕΙ.....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ


Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι ένα σύγχρονο Ίδρυμα που χαίρει της εκτίμησης στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά ταυτόχρονα ένα Πανεπιστήμιο επιτελεί και τεράστιο εθνικό έργο.


Κάθε καθηγητής ή φοιτητής του που βγαίνει στο εξωτερικό γίνεται αυτομάτως φορέας της προβολής της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Το έμβλημα του, το οποίο ο Πρύτανης του Ηλίας Κουσκουβέλης το έχει κατοχυρώσει στον αρμόδιο ευρωπαικό οργανισμό, δείχνει τον ήλιο της Βεργίνας και το Λευκό Πύργο, αντικείμενα δηλαδή της προπαγάνδας των Σκοπιανών που καθημερινά επιδιώκουν να τα καπηλευτούν οι ίδιο, ενώ και το ηλεκτρονικό του όνομα [domain name] έχει κατοχυρωθεί διεθνώς και υπογραμμίζει την ελληνικότητα της προέλευσης του.

Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος αυτό το Πανεπιστήμιο θα ήταν στην πρώτη γραμμή της προβολής για ευνόητους εθνικούς σκοπούς. Στην Ελλάδα η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μεθοδεύει να το κλείσει. Γιατί; Ποιους ενοχλεί το όνομα "Μακεδονία"; Ποιους ενοχλεί το έμβλημα του Πανεπιστημίου; Είναι ποτέ δυνατόν να κλείσουμε ένα Πανεπιστήμιο το οποίο φέρει το όνομα της Μακεδονίας;





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More