ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ


ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΔΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ Η ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ;
ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ;
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΤΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ,ΠΟΛΕΙΣ,ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΚΕΟΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ;

Ολομέτωπη επίθεση κατά του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βασ. Παπαγεωργόπουλος... με αφορμή τις δηλώσεις του για την ανέγερση μνημείου Νεότουρκων στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος κάλεσε τον κ. Μπουτάρη «να ζητήσει αμέσως συγνώμη από όλους τους Θεσσαλονικείς για όσα περί μνημείου των Νεοτούρκων εξήγγειλε και κυρίως από τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες, και τους Αρμένιους».

«Ο κ. Μπουτάρης ξεπέρασε τις τελευταίες ημέρες κάθε επιτρεπτό όριο» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας παράλληλα και το απόσπασμα της εφημερίδας στην οποία παραχωρήθηκε η συνέντευξη Μπουτάρη.

«Όλα θα μπορούσα να τα ξεπεράσω, όλα θα μπορούσα να τα συγχωρήσω, εκείνο όμως που δεν ξεπερνιέται και δεν συγχωρείται είναι η εξαγγελία του για μνημείο των Νεότουρκων» σημείωσε.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος κατηγόρησε παράλληλα τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο ότι «τρομοκράτησε τους εργαζόμενους στο Δήμο λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε απολύσεις, κορόιδεψε τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου υποσχόμενος μονιμοποίησή τους, ενώ αναστάτωσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε συμφωνία με εργολάβο όταν μόλις προ 2μήνου - κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου - δεν ήθελε ούτε εθελοντική δωρεάν βοήθεια από ιδιώτες.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάλεσε παράλληλα και τους υπουργούς της κυβέρνησης να σταματήσουν τις εξαγγελίες και να προχωρήσουν σε έργα. «Από λόγια και εξαγγελίες χορτάσαμε. Λίγος σεβασμός στην νοημοσύνη των Θεσσαλονικέων δεν βλάπτει» είπε ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος στις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες σχετικά με τη θαλάσσια συγκοινωνία και το τραμ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More