ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

ΜΚΟ....ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Πριν πολλά χρόνια στα χωράφια της επαρχίας δούλευαν πολλοί Πακιστανοί, τους οποίους δεν ενοχλούσε κανείς. Μάλλον τότε οι Έλληνες δεν ήταν ρατσιστές.
Μετά ήρθαν οι Φιλιππινέζες για να νταντεύουν τα παιδιά των καλών οικογενειών χωρίς να τις ενοχλήσει ποτέ κανείς. Μάλλον ούτε τότε οι Έλληνες ήταν ρατσιστές.
Ακολούθησαν Πολωνοί, Ρώσοι, Αλβανοί, Ρουμάνοι, Σέρβοι, τους περισσότερους από όλους αυτούς δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς.
Ήρθαν και χιλιάδες Αφρικανών που πουλούσαν πειρατικά DVD και CD χωρίς και πάλι να μας πουν ρατσιστές.
Ξέρετε πότε ξεκίνησε η πιπίλα του ρατσισμού στην Ελλάδα;
Όταν ξαφνικά πριν λίγα χρόνια άρχισαν να ξεπηδάνε σαν τα μανιτάρια διάφορες ΜΚΟ και οργανώσεις που χρηματοδοτούνταν αδρά τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από την Ε.Ε. για την δράση τους. Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα ποσά που εισέπρατταν κατάφεραν και εφηύραν το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τα οποία φυσικά θα αντιμετώπιζαν με την κατάλληλη αμοιβή.
Αν ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα http://www.anthropos.gr/search.asp?Mode=advanced&Categ=4 θα μετρήσετε 64 τέτοιες ΜΚΟ που αμφιβάλλω αν είναι και όλες όσες υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο κάθε επιτήδειος έχει φτιάξει μια τέτοια οργάνωση, έβαλε στο Δ.Σ. και όλο του το σόι να φαίνονται ότι έχουν μπούγιο και άρχισε την αφαίμαξη. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν βγάλαν την ετυμηγορία ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και μάλιστα από τους χειρότερους του κόσμου.
Στην Ρωσία ο Πούτιν όταν κατάλαβε τον ρόλο κάτι τέτοιων οργανώσεων που ο μόνος τους ρόλος ήταν η αποσταθεροποίηση της χώρας, τις έκλεισε κακήν κακώς μην υπολογίζοντας τις αντιδράσεις των δήθεν αγανακτισμένων δυτικών που ωρύονταν για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και μάλλον έχει δικαιωθεί από το αποτέλεσμα αφού πλέον η Ρωσία είναι αναμφισβήτητα μια από τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις.
Εμείς εδώ ως…δυτικοί (τρομάρα μας), επιτρέπουμε στους Δημητράδες και τους Βαλιανάτους, όχι μόνο να μας βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ, αλλά και να διασύρουν την χώρα στο εξωτερικό ασκώντας ανθελληνική προπαγάνδα.
Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι κυβερνώντες θα ξυπνήσουν και θα αντιμετωπίσουν με τον δέοντα τρόπο αυτήν την ιδιότυπη πέμπτη φάλαγγα που δρα στο εσωτερικό της χώρας.

1 comments:

η μη αντίδραση της κυβέρνησης δυστυχώς δημιουργεί υπόνοιες ότι παίζει κι αυτή το ίδιο παιχνίδι...
οι ισχυρότεροι εχθροί είναι οι εσωτερικοί...

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More