ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

1.000.000 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

15/6/2009 μ.Χ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

1.000.000 ΚΛΙΚ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

Ο Καραμανλής μοιάζει να έχει μπει οριστικά στο κάδρο, αφού μέχρι τώρα δεν τόλμησε να πειράξει τη Ντόρα.

Δεν τόλμησε να σταματήσει τον κατήφορο που άρχισε από το 1993 για την Ελλάδα

και γίνεται πια γκρεμός και άβυσσος στο ζήτημα των Σκοπίων

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ…

Στις 22 Ιουνίου, σε λίγες ημέρες, αρχίζει και πάλι η διαμεσολάβηση του Μάθιου Νίμιτς με συνάντηση των εκπροσώπων Ελλάδος – Σκοπίων στη Γενεύη, για την προετοιμασία του μεγάλου και τελικού ταξιδιού, που θα πραγματοποιηθεί 6-7 Ιουλίου στα Σκόπια και 7-8 Ιουλίου στην Αθήνα!

Ένα ταξίδι που χρειάστηκε με υπομονή καθυστέρησε πολύ καιρό. Έπρεπε πρώτα να γίνουν οι Προεδρικές Εκλογές στα Σκόπια, να εκλεγεί ο εκλεκτός του Γκρούεφσκι, ώστε να ελέγχει όλο το σύστημα-Σκόπια και ύστερα να αναμένει ο Μεσολαβητής και τις Ευρωεκλογές στην Ελλάδα, για να κάνει το τελευταίο βήμα που τόσο καλά είναι προετοιμασμένο, ακόμη από την Κυβέρνηση Μπους και τους μηχανισμούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Οι Σκοπιανοί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν συμφωνήσει στην ουσία της Σύνθετης Ονομασίας, αλλά μόνο για Διεθνή χρήση. Έχουν δηλαδή «υποχωρήσει» από το «διπλή ονομασία όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα», στο «διπλή ονομασία για Διεθνή χρήση» που σημαίνει:

  1. Ονομασία που θα εμπεριέχει τον ελληνικό όρο Μακεδονία (σύνθετη ονομασία)!!!

  1. Ονομασία που θα αφορά χρήση μόνο από Διεθνείς Οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. κλπ. (ονομασία πινακίδας)!!!

  1. Ονομασία που δεν θα αφορά αναγκαστικά τις διμερείς σχέσεις. Έτσι π.χ. η Τουρκία θα μπορεί να ονομάζει σκέτο «Μακεδονία» τα φιλικά της Σκόπια!!!

  1. Δεν θα αφορά το Συνταγματικό Όνομα της χώρας που θα παραμείνει «Δημοκρατία Μακεδονίας» (διπλή ονομασία)!!!

  1. Η Συμφωνία δεν θα κάνει αναφορά σε «έθνος», «γλώσσα», «ταυτότητα»!!! Πρόκειται για ζήτημα –κλειδί για τον Γκρούεφκσι.! Άλλο τόσο όμως είναι ζήτημα-κλειδί για τον Ελληνισμό και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό λόγω των απαράγραπτων εθνικών δικαίων, διότι αποσιώπηση και μη διευκρίνιση αυτών των παραμέτρων στη Συμφωνία, σημαίνει ελεύθερη χρήση τους από τα Σκόπια! Ελεύθερη χρήση «μακεδονικής» ταυτότητας, γλώσσας, εθνικότητας!!! Πρόκειται για το σημείο-παγίδα που έχει αποφασιστεί εναλλακτικά από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ώστε να παρακαμφθεί κάθε αντίδραση του Ελληνισμού!!! Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποιείται τελευταία από ΗΠΑ και Σκόπια ότι «η Συμφωνία είναι μόνο για το Όνομα της Χώρας και τίποτα άλλο»Τα ίδια λόγια όλως περιέργως χρησιμοποιούνται και από την Ελληνική Κυβέρνηση, γεγονός που εγείρει μεγάλα ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι συντονισμένες στο παρασκήνιο και σε ποιο βαθμό Αθήνα και Ουάσινγκτον…

  1. Υπογραφή της Συμφωνίας, σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!! Και άμεσα ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΟ!!! Του μόνου αποτελεσματικού διεθνούς πολιτικού όπλου που διαθέτει η Ελλάδα απέναντι στους πλαστογράφους!

  1. Υπογραφή της Συμφωνίας σημαίνει αλλαγή στα Βιβλία Γεωγραφίας των Ελληνικών Σχολείων, όπου τα ελληνόπουλα θα διδάσκονται υποχρεωτικά ότι η Μακεδονία μας, η Ελλάδα μας, συνορεύει με μια άλλη χώρα που ονομάζεται «Βόρεια λ.χ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

  1. Υπογραφή της Συμφωνίας σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα μπορεί να κάνει διεθνή χρήση της ονομασίας «Μακεδονία», αφού δεν είναι όνομα Κράτους, ενώ τα Σκόπια θα μπορούν να κάνουν νόμιμα πια διεθνή χρήση της αρχαίας ελληνικής ονομασίας, με ελληνική υπογραφή! Θα παρουσιάζονται παντού σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, κατά την προσφιλή τους μέθοδο!!! Με αποτέλεσμα να επικρατήσει απόλυτα ότι «Μακεδονία = Σκόπια», με ελληνική πια νομιμοποίηση!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η Υπογραφή μιας τέτοιας Συμφωνίας Σύνθετης ή Διπλής ονομασίας που θα εμπεριέχει τον ελληνικό όρο «Μακεδονία» είναι αντίθετη:

    • με την Ευρωπαϊκή Απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΟΚ στις 16-12-1991 (συμμετοχή Σαμαρά) όπου επιτεύχθηκαν οι περίφημοι 3 δεσμευτικοί όροι, βάση των οποίων δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν τα Σκόπια όσο χρησιμοποιούσαν ελληνικά ονόματα, ελληνικά σύμβολα και αμφισβητούσαν τα ελληνικά σύνορα!!!

    • Με την Απόφαση των Πολιτικών Αρχηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ανδρέα Παπανδρέου, υπό τον αείμνηστο Μακεδόνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 13-4-1992, όπου αποφασίστηκε η μη αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και τα παράγωγά του!!!

    • Με την δεσμευτική Ευρωπαϊκή Απόφαση στη Σύνοδο Κορυφής της Λισαβόνας στις 25-6-1992, όπου οι Ευρωπαίοι Ηγέτες αποφάσισαν από κοινού να μην αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία»!!!!

    • Με τις αποφάσεις των πάνδημων, παλλαϊκών Συλλαλητηρίων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, που αποτελούν αμετακίνητα έμπρακτα Δημοψηφίσματα!

    • Με τη σύγχρονη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό και της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα που τον εκφράζει, και που δεν αποδέχεται παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή στα Σκόπια!

    • Με το αγωνιστικό και μαρτυρικό πνεύμα 240.000 τουλάχιστον Ελλήνων των Σκοπίων, που παλεύουν να διατηρήσουν την ελληνικότητα της μακεδονικότητάς τους, εγκαταλελειμμένοι τελείως από την επίσημη Ελλάδα!!!

    • Με την Παλαιά και Καινή Διαθήκη, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τις Εκκλησίες Ελλάδος και Κύπρου, που δεν αναγνωρίζουν και ούτε πρόκειται να αναγνωρίσουν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Εκκλησία»!!!

    • Με τις επιστήμες της Γεωγραφίας, Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Εθνολογίας, που δεν μπορούν επιστημονικά να αποδεχθούν ύπαρξη «μακεδονικού έθνους» της δήθεν «Μακεδονικής Δημοκρατίας»!!!

Ως εκ τούτων, η τυχόν υπογραφή μας τέτοιας Συμφωνίας Σύνθετης Ονομασίας, λόγω και της θεμελιώδους και απόλυτης αντίθεσης της κυρίαρχης λαϊκή βούλησης κατά το Σύνταγμα, θα αποτελέσει εκτροπή της Δημοκρατίας!!! Ένα στυγνό παλαιοκομματικό πραξικόπημα, που θα ξεσηκώσει θύελλα στην Ελλάδα και την Ομογένεια!!!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Αυτό το πραξικόπημα προσπάθησε να εμποδίσει η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ που συμμετέχει ενεργά, με την ιδέα της δημιουργίας Μακεδονικού Κόμματος για την Ευρωβουλή, ώστε να μπλοκάραμε τις εξελίξεις από μέσα, εμποδίζοντας την είσοδο των Σκοπίων, χαλώντας τα ξένα και ντόπια σχέδια!

Δυστυχώς η ιδέα υπονομεύτηκε απρόβλεπτα από μέσα, και χρησιμοποιήθηκε σφετεριστικά και αδικαιολόγητα από τρίτους, οι οποίοι και την «έκαψαν» όπως φάνηκε εκ του εκλογικού αποτελέσματος

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Τώρα, αυτές τις ύστατες ώρες, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, και καθώς η κοινή γνώμη θα βρίσκεται σε χαλάρωση και υποενημέρωση, τώρα που θα επιχειρηθεί το τελευταίο βήμα των ενόχων και συνενόχων, μόνη δύναμη μετά Θεόν, είναι ο Διαδικτυακός Ελληνισμός, που έχει τη δυνατότητα και της ενημέρωσης και της αντίδρασης!

Και η αντίδραση είναι μία:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!! Αν δεν είναι εκεί η Ντόρα, κανείς δεν θα τολμήσει να προχωρήσει! Επειδή ακριβώς, όσο και εάν φαίνεται οξύμωρο, η Ντόρα έχει μεγάλες ικανότητες*, επιμονή, οργανωτικότητα και θέληση και είναι πραγματικά κρίμα, ένα τέτοιο πολιτικό ταλέντο, να βρίσκεται στην αντίθετη όχθη και όχι με το μέρος μας! Όχι μαζί μας! Όχι πλάι μας, πράγμα που θα ήταν μια ευφυής, εκτός των άλλων, κίνηση!

Ο δε Πρωθυπουργός, άβουλος, αποδυναμωμένος πλήρως, αυτόχειρ, αδυνατεί να απομακρύνει τη Ντόρα, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να ισχυρισθεί ότι «απλά εκτελούσε εντολές Καραμανλή» και ξέρει ότι χωρίς τη Ντόρα δεν θα μπορέσει κανένας να περάσει τη Σύνθετη Ονομασία, στην οποία συμφωνεί και το ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας μονάχα στη Διπλή Ονομασία, θέση που είναι εξίσου απαράδεκτη, καθότι παραχωρεί και πάλι τη νομιμοποίηση χρήσης του ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» με έναν εντελώς προσχηματικό προσδιορισμό!

Αυτό λοιπόν που αδυνατεί να κάνει ο Καραμανλής και είναι υπόλογος γι΄ αυτό, το κάνουμε εμείς. Όλοι οι Έλληνες τους Κόσμου!

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ!

ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

ΟΠΩΣ ΤΟ 1993!

ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»!

ΟΠΩΣ ΣΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ»!

ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΙΣΤΟΡΙΑΣ»!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

1.000.000 ΚΛΙΚ

για να φύγει η Ντόρα

για να σταματήσει η Υπογραφή της Άθλιας Συμφωνίας

για να σωθεί η Μακεδονία

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ

σηκώστε την Ελλάδα ψηλά

γίνεται εσείς ο νέος «Μελάς»

και ο νέος «Δραγούμης» της

1.000.000 ΚΛΙΚ

για να γκρεμίσουμε τη Σύνθετη Ονομασία

για να ρίξουμε τους εμπνευστές της

για να σηκώσουμε το δίκαιο και την αλήθεια

για να μας αξίζει να είμαστε Έλληνες

ψηφίστε στο

www.NOIAZOMAI.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More