ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ


Μια αναλυση του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου Υφηγητου Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας

Dimitris N. Adamopoulos Eschersheimer Ldstr. 445 D-60431 Frankfurt am Main makrinitsa@hotmail.com

Τα σχεδια αυτά εκπορευθηκαν από το Δογμα Κισιγκερ και η εθνοκτονος γιαφκα εντος των τειχων μας δεσμευθηκεν ηδη απο την εποχη του Ανδρεα Παπανδρεου για να τα εφαρμοση με δυναμικη συνδρομη του ΝΑΤΟ.

OVERKILL Ψυχολογικος και οικονομικος πολεμος για τρομοκρατηση και οικονομικη εξαθλιωση του ελληνικου λαου σε περιοδο ειρη-μης, με παραλληλες διαδηλωσεις, τρομοκρατικες ενεργειες, και επιδρομες κουκουλοφορων που πληρωνονται και καθοδη-γουνται από τους σχεδιαστες. Το σχεδιο αυτό βρισκεται στις ημερες μας σε πληρη εξελιξη με πληρη διαλυση του κοινωνι-κου και ελεγκτικου μηχανισμου της χωρας μας.

ΦΑΙΔΩΡΑ Εφ’οσον επιτευχθει η πληρης αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων της χωρας μας, εν γνωσει της διαβρω-νης στρατιωτικης ηγεσιας με το προσχημα των οικονομικων προβληματων, θα αρχισει η εδαφικη συρρικνωση της πατριδας

μας από εξω προς τα μεσα, ακομη και με βοβαρδισμους του ΝΑΤΟ. Το ιδρυμα Friedrich-Ebert του σοσιαλοδημοκρατικου κομματος της Γερμανιας προτεινει σε μια μελετη του, τον σχεδιασμον για μελλοντικους βομβαρδισμους του ΝΑΤΟ, όπως εγιναν προσφατα από το αεροδρομιο των Χανιων Κρητης στην Λιβυη. Με τον σχεδιασμον αυτό (Responsibility to Protect = Rtop) ενισχυεται κατά παραλογο τροπο η νομιμοτητα τετοιων στρατιωτικων επεμβασεων ακομη και κατά μελων του ΝΑΤΟ. Το πολιτικο κατεστημενο της Ελλαδας απεφασισεν να ξεπου-ληση την δυτικη Θρακη, την Μακεδονια, τα νησια του ανατο-λικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου και την Κρητη, δηλαδη περιο-χες που υποσχεθηκε η Νεα Ταξη Πραγματων στα Σκοπια, στην Τουρκια και στο Ισραηλ. Η δηθεν προσφατη εχθροτητα Ισραηλ Τουρκιας είναι ένα στημενο παιχνιδι όπως και η προπαγανδα μεγαλων διαστασεων για τα τεραστια δηθεν κοιτασματα Υδρογονανθρακων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, στην νοτιοανατολικη Μεσογειο και μεταξυ Κρητης και Λιβυης.


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΩΝ

Το παρατημα της λεσχης Bildenberg στην Ελλαδα είναι το Κολεγιο των Αθηνων. Η Δελτα-Μπενακη των Μπενακηδων είναι αυτοι που ιδρυσαν το Κολεγιο. Στην εκλογη του νυν πρωτου πολιτη της χωρας μας την 08.02.2005, η πρωην προεδρος της Βουλης κ. Μπενακη τον προσεφωνησε ως εξης (1):

«….Αναλαμβανεται, κυριε Προεδρε, την Προεδρια της Ελληνικης Δημοκρατιας για μια πενταετια οπου θα σημειωθουν σημαντικα γεγονοτα και εξελιξεις : Η ευρωπα’ι’κη ενοποιηση θα προωθηθη με την ψηφιση ενδεχομενως και της Συνταγματικης Συνθηκης, τα εθνικα συνορα και ένα μερος της εθνικης κυριαρχιας θα περιοριστουν χαριν της ειρηνης, της ευημεριας, της ασφαλειας στην διευρυμενη ευρωπη, τα δικαιωματα του ανθρωπου και του πολιτη θα υποστουν μεταβολες καθως θα μπορουν να προστατευονται, αλλα και να παραβιαζονται από αρχες και εξουσιες περαν των γνωστων και καθιερωμενων και παντως η Δημοκρατια θα συναντησει προκλησεις και θα δοκιμασθει από ενδεχομενες νεες μορφες διακυβερνησης.


Η χωρα μας εξαλλου θα εχει να αντιμετωπιση σοβαρα διλημματα σε πολλους τομεις : Στα εθνικα θεματα δρομολογουνται εξελιξεις που απαιτουν συμπνοια και νηφαλιοτητα, στον οικονομικο και τον κοινωνικο τομεα πρεπει να γινουν τομες και να ληφθουν σοβαρες αποφασεις για την βελτιωση της ζωης των πολιτων, η διαπεδαγωγηση των νεων θα απαιτησει αναπροσανατολισμους στην εκπαιδευση και την καταρτηση, ο Ελληνικος Πολιτισμος θα πρεπει να ανακτηση την ιστορικη του πρωτοπορια. Ενοψει των παραπανω η ρυθμιστικη και ενοποιητικη αποστολη που σας αναθετει το Συνταγμα αποκτα ιδιαιτερη σημασια. Ειμαι βεβαια ότι θα ανταποκριθειτε αριστα στον υψηλο αυτό ρολο, με οπλα την μακρα πολυτιμη πειρα σας, την επιστημονικη σας καταρτιση,την κοινωνικη ευαισθησια και τον ηπιο και μετριοπαθη χαρακτηρα σας. Θα εχετε αλλωστε αρωγο και συμπαραστατη τους παραγοντες του πολιτευματος και ολες τις πολιτικες δυναμεις».

Από πού γνωριζεν η κ. Μπενακη, ότι με τα σχεδια Overkill και Φαιδωρα θα δρομολογηθουν εξελιξεις σε βαρος μας. Μηπως την πληροφορησε σχετικα η λεσχη Bildenberg ;

Πολλα γραφονται και λεγονται για το περιφημο Κολεγιο των Αθηνων. Ο γραφων παιρνει ορισμενα σοβαρα στοιχεια από τις δημοσιευσεις στο διαδικτυο του Παναγιωτη Τρα’ι’ανου (2, 3, 4). Τα κολεγιοπουλα του Κολεγιακου Παρακρατους μοιραζονται στην Ελλαδα τα ποστα και μοιραζουν λειες. Το παιχνιδι αυτό ξεκιναει από τις τραπεζες, τα πρωθυπουργικα γραφεια και καταληγει στα ΜΜΕ. Μονοι τους δημιουργουν το οικονομικο, το πολιτικο, αλλα και το κοινωνικο συστημα της Ελλαδας. Μας βαλανε στο σφαγειο του ΔΝΤ διοτι ειχαν οικονομικο οφελος να μας οδηγησουν εκει, τρεμουν όμως από την κοινωμικη αντιδραση η οποια θα μπορουσε να αδειαση τα κομματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., δηλαδη τα κομματα των συμμαθητων και φιλων του Κολεγιου Αθηνων. Στην ομαδα αυτή ανηκουν τα γνωστα ονοματα Μητσοτακης, Σαμαρας, Παπανδρεου, Καρα- τσαφερης, Μανος, Ντορα Μπακογιαννη, Καψης, Στραβελακης, Κουβελης, Βοριδης, Καραμανλης, Βουλγαρακης, Μπομπολαιοι, Βαρδινογιαννηδες, Λατσης, Βενιζελος, Παγκαλος κ.α. πολλοι. Ο μεσαιωνικος ανθρωποτυπος του ως ανω Κολιγιου εγκλωβισθηκε σε καθεστως γενικευμενης βλακοκρατιας. Τον ανθρωπο-τυπο αυτόν περιγραφει ο αειμνηστος Ευαγγελος Λεμπεσης στο εργο του «Η τεραστια κοινωνικη σημασια των Βλακων εν τω συχρονω Βιο» (5).

Σημερα αμφισβητουνται και ανατρεπονται από την Νεα Ταξη Πραγματων οι θεσμοι ολων των πολιτισμενων λαων, από μια παγκοσμια συνωμοσια που επιδιωκει την εγκαθιδρυση μιας παγκοσμιας αυτοκρατοριας, με κουλτουρα του βοθρου.

Οι ανθρωποι θα διακρινονται σε ανωτερους και κατωτερους κατά τα δογματα των ψευτοεπιστημονων. Βασει της αρχης «περι ικανοτητας επιβιωσεως των ισχυρων», οι σοφοι της παγκοσμιας αυτοκρατοριας θα σχεδιαζουν τις σφαγες των επιπλεον προβατων….

Οποιος ασχολειται με την αποκαλυψη αληθειων, ηδη σημερα χαρακτηριζεται από τα ελεγχομενα και κατευθυνομενα εντυπα και ηλερκτρονικα ΜΜΕ ως ασχετος, παραμυ- θας, ηλιθιος, υβριστης κ.α. και φιμωνεται ‘η δολοφονειται.

Και στην Ελλαδα είναι μεν επιτρεπτον να ερευνωνται από δημοσιογραφους τρομοκρατικες ενεργειες, απαγορευεται όμως η ερευνα των κινητρων και η χρηματοδοτιση αυτων από ανθρωπους του παρασκηνιου….

Κάθε ηγετης σημερα, οιουανδηποτε χωρας, που δεν υποκυπτει (Μορο, Μιλοσοβιτς, Σανταμ Χουσε’ι’ν, Κανταφι κ.α.) δολοφονειται.

Για την Ελλαδα σημερα, μονο μια μορφη σωτηριας είναι υπαρκτη. Όταν σκυψουμε και πιουμε από την ελληνικη μας πηγη το αθανατο νερο της. Ακομη και εάν ειμαστε σημερα νεκροι, θα αναστηθουμε. Μονο ετσι θα ανακαλυψουμε την χαμενη σημερα ψυχη μας και θα ξαναβρουμε το σκοτεινιασμενο σημερα πνευμα μας. Αυτά και μονο θα είναι υπεραρκετα για να γιγαντωθουμε και παλι και να αποτιναξουμε με την κοσμογονικη εγερση μας σαν χαρτινο πυργο το φρουριο οπου μας εχουν εγκλεισει, ολοκληρο μαζι με τις πορτες παγιδες του, ειτε αυτές είναι ο Δογματισμος, ειτε η Λογοκρατια, ειτε η Βουληκρατια, ειτε ο Μεσσιανισμος, ειτε οτιδηποτε αλλα σκουπιδια και σκατα λεγονται από τον Παπανδρεου, Σαμαραν, Μητσοτακην, Παπαρηγαν, Τσιπραν, Μπακογιαννη, Κουβελη κ.α. Όταν συγκαλεσουμε Εθνοσυνελευση για και-νουργιο πολιτικο και πολιτειακο συστημα και για το τοσο απαραιτητο διαζυγιο της πολιτειας από την καστα των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες. Όταν ολους τους υπευθυνους της σημερινης τραγικης καταστασης, τους εξοντωσουμε κατά γνησιο ελληνικο τροπο και χωρις ιχνη οικτου.

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου
Dimitris N, Adamopoulos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More