ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Εκδικάστηκε προχθές 18/5/2012 στο μονομελές πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας, η μήνυση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου που υπηρετούσε στο Δέρειο, κατά δημάρχου του νομού Εβρου.
Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Φεβρουαρίου αλλά ο δήμαρχος...

είχε ζητήσει και πήρε αναβολή και η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στίς 18 Μαΐου. Να θυμίσουμε πως όταν η υπόθεση των εθνικιστικών επιθέσεων εναντίον της δασκάλας ήταν στο αποκορύφωμά της, ο τότε δήμαρχος επέλεξε (ίσως όπως ο ίδιος πίστευε) να κατευνάσει μερίδα των κατοίκων του χωριού που την συκοφαντούσαν και ζητούσαν να φύγει από το σχολείο, παίρνοντας το μέρος τους και κάνοντας δηλώσεις εναντίον της πολιτικά και ρατσιστικά διωκόμενης Χαράς Νικοπούλου.
Ο ίδιος έκανε συνεχώς δηλώσεις σε ΜΜΕ, ενώ αξέχαστη παραμένει η παρέμβασή του στην πανελλήνιας εμβέλειας εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο κανάλι ALTER, όπου μεταξύ άλλων είπε πως είχε διαθέσει στην δασκάλα μέχρι και …βίλα για την διαμονή της στο χωριό και στην προσπάθειά του να παρουσιάσει την Χαρά Νικοπούλου ως “ταραχοποιό στοιχείο” και τον δράστη του ξυλοδαρμού της ως “αθώο” ανέφερε πως η δασκάλα (προφανώς μέσα σε όλα τα άλλα “κακά” που είχε προξενήσει) έκανε …αγωγές στα παιδιά ζητώντας 30.000 ευρώ από το καθένα!

Προχθές ο δήμαρχος ήρθε αντιμέτωπος με την αντίδικό του και την Ελληνική δικαιοσύνη και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , το δικαστήριο έκρινε ένοχο το δήμαρχο επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 10 μηνών με το δικαίωμα έφεσης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More