ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ


Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτελεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και ο Ντομινίκ Στρος Καν, ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ, μόλις κέρδιζε στις εκλογές.

Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν, σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣ», ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν, προσπαθώντας να μας πείσουν, ότι «έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση».

Μάλιστα, Ο Ράϊχενμπαχ τονίζει, ότι «εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα». Το προσέξατε; Πρώτο πληθυντικό πρόσωπο χρησιμοποίησε ο νέος μας Όθωνας. Θα μας πιουν το αίμα για να πάρουν αυτοί τις δόσεις τους από τον πλέον παράνομο, αντισυνταγματικό και παράλογο δανεισμό που έπραξε ποτέ η χώρα! Και όλα αυτά εξαιτίας ορισμένων ανδρείκελων που σκοπίμως μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More