ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ


Γράφει η Κωνσταντίνα Παπανικολοπούλου,
(Φοιτήτρια Πολιτικού Νομικής Αθηνών)

Έλληνες, Στέλνω μήνυμα θάρρους, μήνυμα αισιοδοξίας! Την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι προγονοί μας [άνθρωποι που ακόμα μπορεί να ζουν και να κλαίνει τα μάτια τους ] πάλεψαν για εμάς! Είπαν το ηρωικό ΟΧΙ , πάλεψαν με αίμα , τιμή και δόξα για να διατηρήσουν αγέρωχη την ελλαδίτσα μας! Φέτος η Ελλαδίτσα μας ΠΕΝΘΕΙ για τον ίδιο της τον εαυτό και ο κ.Τζέφρι γιορτάζει μόνος του το δοσηλογο , ψεύτικο και φιλογερμανικό ΝΑΙ στους 9 που Γερμανούς , που “υπογράφουν|” με την παρουσιά τους τη χουντάρα των Αθηνών!

Είμαι 20 χρονών και πονάει η καρδιά μου να βλέπω τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ να θρηνεί , να πενθεί κάθε μέρα! Έλληνες και Ελληνίδες! Μέσα στην καρδιά βαθιά , βάλτε το χέρι σας και ακούστε πως χτυπάει για αυτά που περνάμε! Μην ρίξετε το ηθικό σας , παλέψτε με όσες δυνάμεις μας έχουν μείνει , πείτε το δικό σας ΟΧΙ , δώστε γροθιά στη διαφθορά, στα ψέμματα , στην προδοσία! Το ξέρω μας είναι δύσκολο, αλλα επιβιώσαμε το 21, επιβιώσαμε το 18, επιβιώσαμε στο μεσοπόλεμο, επιβιώσαμε το 40!!!!!!!

Επιβιώσαμε στον εμφύλιο…Και ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Έλληνες ακούστε με! Κάνω έκκληση σε όλους εσάς να παλέψετε για τις αρχές που μας διέπουν, για τη δημοκρατία μας που ο Αριστοτέλης άλλα έλεγε και άλλα έγιναν, για τον πολιτισμό που μας κάνει διακριτούς σε όλο το κόσμο , για την Τιμή μας , για ολους αυτούς τους πολέμους που έδωσαν οι πρόγονοί μας ώστε να διασωθούν όλα αυτά!

Μα πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΕΣ , παλέψτε για ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! “ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ” – ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Σηκώστε το κεφάλι ψηλά, γιατί μας αξίζει! Δεν θα επιτρέψουμε να μας καταπατήσουν αλλο,. Λύσεις δίνονται με το λόγο!

Μπορούμε να τα καταφέρουμε Ελλαδίτσα! Όση εμπιστοσύνη δίχνουμε στη χώρα μας [διευκρυνίζω στη χώρα, όχι σε αυτούς που μας εκπροσωπούν] τόση εμπιστοσύνη θα μας δείξει και αυτή!

Έρχονται δύσκολες μέρες Ελλαδίτσα. Έλληνες σας εύχομαι Καλή ημέρα να έχετε και να θυμάστε: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More