ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ .......ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ;


Ετοιμάζονται νέα μέτρα από το ΔΝΤ και την Τρόικα τα οποία θα ανακοινωθούν στους εντολοδόχους τους στην Ελλάδα. Δυστυχώς ακόμα μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε υπο κατοχή. Σειρά τώρα έχει η ναυτιλία και η Άμυνα.

Πάγωμα όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων και περικοπές στα προγράμματα προμήθειας ανταλλακτικών και αναλωσίμων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν τους χαζούς όταν ζητούν τέτοια μέτρα; Εμείς δεν είμαστε Βέλγιο ή Δανία ώστε να μην χρειαζόμαστε εξοπλισμοί. Υπάρχουν πολλοί παραδοσιακοί εχθροί της Ελλάδος στον χώρο μας και υπάρχουν βλέψεις των γειτόνων μας για Τσαμουριά, Μακεδονία και Αιγαίο. Ακόμα και αν μας εγγυηθούν προστασία, θα μας εγκαταλείψουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν οι "σύμμαχοί" μας.

Στην συνέχεια διαλύουν την ναυτιλία μας με αύξηση της φορολογίας στη ναυτιλία, αλλά με ταυτόχρονη μείωση των φόρων υπέρ τρίτων στην ακτοπλοΐα. Αποτέλεσμα η αλλαγή της σημαίας στα Ελληνικά πλοία και εκροή εκατομμυρίων Ευρώ σε άλλες χώρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More