ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΟ Η ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ....
Η είσοδος είναι στα δεξιά, εντούτοις εσείς περπατάτε αριστερά
Σε όλα τα σύγχρονα σουπερμάρκετ ο σκλάβος ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει μια αριστερόστροφη φορά (αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού). Το 95% του κόσμου έχει μια ελαφριά ατελή ισορροπία: κλείνει προς τα αριστερά. Εάν αφήστε κάποιον μόνον του στην έρημο (μην το κάνετε), θα αρχίσει να στρέφεται τριγύρω κατά την αριστερόστροφη φορά. Αυτός είναι ο λόγος που ΟΛΑ τα σύγχρονα σουπερμάρκετ έχουν μια «αριστερόστροφη» διαρρύθμιση η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει άλλες συνέπειες και κρυφές σημασίες όπως θα δείτε παρακάτω.

Γιατί ξεκινούν πάντα με φρέσκα φρούτα;
Ο πρώτος λόγος : είναι ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν μέσα σε ένα σουπερμάρκετ έχουν τη τάση να διατηρήσουν την ταχύτητα που είχαν στο δρόμο και θα προσπερνούσαν έτσι χωρίς να παρατηρήσουν τα πρώτα εμπορεύματα, αν δεν τους σταματούσατε με μια έκρηξη χρωμάτων και μυρωδιών που μόνο τα φρέσκα φρούτα μπορούν να προσφέρουν. Ένας δεύτερος λόγος είναι να νιώσει αμέσως ο πελάτης τη σιγουριά ότι βρίσκεται σε ένα μαγαζί με «φρέσκα» και «καλά» πράγματα και όχι σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με αμφισβητήσιμης ποιότητας προϊόντα.
Σημειώστε ότι η διάταξη των φρούτων και των λαχανικών δεν είναι τυχαία. Ολόκληρο το ζήτημα στις τεχνικές υποδούλωσης που χρησιμοποιούν τα σουπερμάρκετ είναι ότι τα πολύ λίγα πράγματα που είναι πραγματικά χρήσιμα και πρέπει να αγοραστούν, κατακλύζονται από μια πληθώρα άλλων εντελώς άχρηστων προϊόντων σε πολύ πιο δαπανηρές ποικιλίες και ιδιότητες, εξαιτίας των τεράστιων κερδών που αφήνουν και των μικρότερων κερδών που αφήνουν τα βασικά προϊόντα.

Επιμελημένος Φωτισμός και Μουσική
Πορτοκάλια και μήλα με πολλούς καθρέφτες, μπανάνες και αχλάδια σε ένα πράσινο περιβάλλον, σαλάτες και πατάτες με καθαρό φως.κόκκινο για το κρέας (διότι το άσπρο φως θα το έκανε γκρίζο) κ.λ.π. Ρίξτε μια ματιά στα κόλπα του φωτισμού που χρησιμοποιούν την επόμενη φορά που θα πάτε στο σουπερμάρκετ. Σημειώστε επίσης ότι είναι απαραίτητη η απαλή μουσική , γιατί διαφορετικά το σουπερμάρκετ θα φαινόταν «νεκρό» χωρίς αυτήν. Αυτή δεν πρέπει να είναι εντούτοις πολύ δυνατή. και θα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με την ώρα. Βλέπετε ξέρουν πότε πάνε οι μικρότεροι και πότε οι μεγαλύτεροι σκλάβοι για να καταναλώσουν και διαμορφώνουν ανάλογα τη μουσική τους.

Το ακριβό είναι το εύκολο και το φτηνό το δύσκολο
Τα προϊόντα τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε τα ακριβά να είναι πάντα προς την κατεύθυνση της πορείας του σκλάβου και στο καλύτερο ύψος για να πιαστούν. Αντίθετα, οι φτηνότερες ποικιλίες των ίδιων προϊόντων είναι πάντα «από πίσω» και λίγο χαμηλότερα ή λίγο ψηλότερα.
Σταματήστε τώρα και κοιτάξτε τις ποικιλίες ενός δοσμένου είδους προϊόντος, ας πούμε ενός απορρυπαντικού για πλυντήρια. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί έχουν τη συνήθεια να κοιτάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά, όπως ακριβώς διαβάζουν, έτσι οι φτηνότερες ποικιλίες ενός προϊόντος τοποθετούνται στ’ αριστερά και οι ακριβότερες στα δεξιά, εκεί ακριβώς που τελειώνει το σκανάρισμα με τα μάτια σας, με την ελπίδα ότι τα χέρια σας θα είναι γρηγορότερα από το μυαλό σας και θα ακολουθήσουν όχι την αρχική και ξεχασμένη πια, αλλά την πιο πρόσφατη, τελική οπτική εντύπωσή σας..
Θα έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα ψυγεία ανοίγουν με ένα παράξενο τρόπο. Οι πόρτες τους είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να αναγκάσουν τον σκλάβο να δει άλλα προϊόντα αμέσως μόλις κλείσει μία. Παρατηρήστε επίσης τη διάταξη των προϊόντων στο δάπεδο. δεν είναι τυχαία, όπως μπορείτε να δείτε. Παρατηρείτε πόσο μακριά είναι εκείνα τα προϊόντα και πόσο εύκολο είναι να πιάσετε αυτά εδώ; Για δείτε τις τιμές τους για να καταλάβετε τη διαφορά..

Μπορώ να μην σας εξυπηρετήσω; – Οι απόμακροι υπάλληλοι
Ποτέ δε θα ακούσετε έναν υπάλληλο του σουπερμάρκετ να σας ρωτά, όπως σε άλλα καταστήματα, το γνωστό «μπορώ να σας εξυπηρετήσω, παρακαλώ;» εκτός και αν θέλετε πραγματικά τη βοήθειά του και τον κυνηγήσετε για να σας τη δώσει, αν βρείτε κανέναν καμιά φορά μπροστά σας, γιατί συνήθως είναι άφαντοι!. Ο λόγος που σας αποφεύγουν και δεν σας μιλούν είναι για να μην σπάσουν τη μαγεία της ύπνωσής σας και περιορίσουν έτσι την πιθανότητα να αγοράσετε ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα που δεν τα χρειάζεστε ή, το χειρότερο για τα αφεντικά τους, ξαφνικά να «ξυπνήστε» και να αρχίστε να αδειάζετε ένα μεγάλο μέρος από το εξευτελιστικά γεμάτο καροτσάκι σας.
Οι υπάλληλοι είναι επίσης απασχολημένοι με το να τοποθετούν τα διάφορα προϊόντα στη «σωστή» θέση τους. Πρέπει αυτά να βρίσκονται σε μια προκαθορισμένη απόσταση.. πάρα πολλοί άνθρωποι βλέπετε σε ένα στενό χώρο και μερικοί σκλάβοι θα βάλλουν ξανά στο ράφι το προϊόν που είχαν στα χέρια τους, αντί για το καροτσάκι τους.. Αλήθεια ξέρετε ότι το 35% των προϊόντων που αγοράζετε για το ψυγείο σας θα πάνε κατευθείαν από αυτό στο σκουπιδοτενεκέ σας; Αυτό ακριβώς είναι το ποσοστό του κάθε προϊόντος που πετιέται!

Οι Πάγκοι των Προσφορών
Οι περισσότεροι σκλάβοι έρχονται στο σουπερμάρκετ τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα και δε θέλουν να βλέπουν πάντα τα ίδια πράγματα στις ίδιες θέσεις, πράγμα που θα μπορούσε επίσης να τους οδηγήσει στο σωστό συμπέρασμα ότι εκπαιδεύονται να αγοράζουν(ακόμα και όταν θέλουν να βρίσκουν εύκολα ένα πράγμα που ζητούν και να ξέρουν τη συνηθισμένη θέση του). Πρέπει λοιπόν ένα μέρος των προϊόντων να μένει στη θέση του και ένα άλλο να μετακινείται. Αυτό το ρόλο παίζουν οι πάγκοι των προσφορών.. Σαμπουάν σήμερα, απορρυπαντικό αύριο.

Κλάψε Μπέμπη Κλάψε…
Το τελευταίο ψάρεμα των βαλαντίων του σκλάβου γίνεται στους πάγκους, μπροστά από τα ταμεία, όπου είναι αναγκασμένος να σταματήσει περιμένοντας στην ουρά. Ξέρουν ότι μια και πάει στο ταμείο να πληρώσει είναι αποφασισμένος να μην αγοράσει τίποτε άλλο, αλλά αυτοί οι πάγκοι δεν απευθύνονται στη μαμά ή στο μπαμπά, αλλά στο μικρό παιδί τους. Δείτε τι ακριβώς περιέχουν: τσίχλες, καραμέλες, μέντες κ.λπ., κάτι που δεν ενδιαφέρουν συνήθως τους μεγάλους παρά μόνο τα μικρά παιδιά. Δείτε και τις τιμές τους, αν υπάρχουν. Αυτές είναι σαφώς μεγαλύτερες από τις τιμές των ίδιων προϊόντων σε άλλα μέρη του μαγαζιού, όπου δεν τα παρατηρείτε συνήθως ποτέ, γιατί δεν προτίθεσθε να τα αγοράσετε. Τι γίνεται λοιπόν εδώ στους πάγκους, μπροστά από τα ταμεία, καθώς περιμένετε στην ουρά; Το μικρό παιδί σας λιμπίζεται τη σοκολάτα ή το κουτί με τις τσίχλες που υπάρχει εκεί και το παίρνει και το βάζει και αυτό στο καροτσάκι σας. Και εάν τυχόν το βάλετε ξανά πίσω στο πάγκο, λέγοντάς του ότι δεν το χρειαζόσαστε αυτό το πράγμα, αρχίζει τα κλάματα και τη φασαρία, ενοχλώντας το κόσμο γύρω του, μέχρι να αναγκαστείτε να του το πάρετε για να σωπάσει..

Πώς να αντιμετωπίσετε αυτή τη κατάσταση;
Εκπαιδεύστε απλά από πριν το παιδί σας να κάνει κάποια σκανδαλιά στο πάγκο, όπως το να ανακατέψει τα επιμελώς φτιαγμένα εκεί πράγματα. Η ελευθερία στη σκανδαλιά είναι πολύ πιο ελκυστική γι’ αυτό από τη γεύση της σοκολάτας. Ή χαλάστε οι ίδιοι την όμορφη διακόσμηση αυτού του πάγκου, εγκαταλείποντας για παράδειγμα εκεί άγαρμπα ένα από τα πράγματα που έχετε πάρει στο καροτσάκι σας και το οποίο δε χρειάζεστε ιδιαίτερα. Αν μάλιστα διαλέξτε να αφήσετε επίτηδες ένα αναποδογυρισμένο κουτί παγωτό, τότε θα έχετε πάρει καλύτερα την εκδίκησή σας για όσες σοκολάτες και τσίχλες αναγκαστήκατε να ακριβοπληρώσετε τη τελευταία στιγμή μπροστά στο ταμείο μέχρι τώρα..

Εσείς Έχετε Πάρει Κερδοκάρτα;
Όχι ευχαριστώ, δε θέλω! Αυτό είναι ένα βρώμικο και φτηνό κόλπο για να μαζέψουν ένα μεγάλο πλήθος προσωπικών δεδομένων σας, χωρίς να κουραστούν στο ελάχιστο από μέρους τους. Στο εξής θα ξέρουν αναλύοντας τα προϊόντα που αγοράζετε κάθε φορά πότε τρώτε, πότε πίνετε, πότε χέζετε, πότε πλένεστε ή πότε πηδάτε, εντελώς τσάμπα και θα γεμίσουν τις βάσεις δεδομένων τους με πολύτιμες πληροφορίες για τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Άλλωστε δεν κερδίζετε και τίποτα σπουδαίο με τις σχεδόν μηδαμινές «εκπτώσεις» τους μπροστά στις πολύτιμες πληροφορίες που παίρνουν κρυφά και τσάμπα από σας.

Ας πολεμήσουμε λοιπόν εναντίον τους! Καταλάβετε καλά το παιχνίδι τους κι εξηγήστε το και στους άλλους!

ΠΙΚΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.....
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ.........
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΘΛΙΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.......ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.........
ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ.......ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ (ΦΙΛΑΘΛΟΙ) ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ........ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ;......ΑΠΛΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....ΜΕΤΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ (ΦΙΛΑΘΛΟΙ) ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ .....ΜΑΛΙΣΤΑ.... ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ .......ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ) ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.........
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΟΚ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΑΕΚ;.......ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΩΝΗ) ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ)( ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΙΣΤΟΛΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) (ΑΕΚ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)(ΠΑΟΚ ΕΡΙΞΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ.
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΚΤΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ .......ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ
Α) ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Β) ΜΗ ΕΞΟΔΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
Γ) ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΣΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΦΕΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΣΑ.
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.......ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ......
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.......ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΙΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;.......ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ;) Η ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ;
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ............ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ....
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More