ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

10000


ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 10.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG HTAN H ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More