ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη προς την Ελλάδα είναι αδίκημα; Τιμωρείται; Ναι, είναι αδίκημα και τιμωρείται. Ιδού: Tρεις Ευέλπιδες, που συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που έγινε στην Αθήνα, παρότρυναν το τμήμα, στο οποίο συμμετείχαν, στην εκφώνηση συνθημάτων, παρά την περί του αντιθέτου σαφή οδηγία από το Σύνταγμα Ευελπίδων. Ένας εκ των Ευέλπιδων έδωσε το σύνθημα, «Ελλάδα - Ελλάδα σ’ αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία», ενώ οι άλλοι δύο έδωσαν σύνθημα για αρίθμηση χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Και οι τρεις Ευέλπιδες, οι οποίοι δεν ήταν διμοιρίτες, τιμωρήθηκαν με την ποινή της 6ήμερης κράτησης (Ημερήσια Διαταγή Σχολής 26 Μαρ. 2010).

Οι Ευέλπιδες δεν τιμωρήθηκαν για το περιεχόμενο του συνθήματος, αλλά για το γεγονός ότι παρότρυναν με τον τρόπο αυτό τους υπόλοιπους ευέλπιδες σε αναφώνηση συνθήματος, παρά την οδηγία της σχολής να μην προβεί κανείς σε τέτοια ενέργεια.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ


ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΕΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ
ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ


Επιστολή 48 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς Παπανδρέου

Να αποκαλυφθούν αυτοί που πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό 48 --κυρίως νέοι-- βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, προς τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, επειδή οι βουλευτές «καθημερινά δέχονται τη χλεύη και την πλήρη απαξίωση» είναι πλέον απαίτηση σύσσωμης της...
Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ να επέλθει κάθαρση και διαφάνεια. Γι αυτό και οι υπογράφοντες βουλευτές ζητούν αυστηρό έλεγχο «του πόθεν έσχες και κυρίως του πόθεν για όσους διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα τα τελευταία 20 χρόνια». Συγκεκριμένα, οι υπογράφοντες ζητούν να ερευνηθούν τα πόθεν έσχες της Βουλής, υπουργών, πρωθυπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων, διοικητών, προέδρων, διευθυντών οργανισμών και λοιπών φορέων του δημοσίου. Επιπλέον ζητούν στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί αδικαιολόγητη απόκτηση περιουσίας να δρομολογείται η κατάσχεση των στοιχείων. Διαφορετικά προειδοποιούν το αρνητικό κλίμα θα συνεχίζεται επί δικαίων και αδίκων. Την επιστολή υπογράφουν οι: Παραστατίδης, Θεοδωρίδης, Στασινός, Γιουμαντζίδης, Κεγκέρογλου, Παρασύρης, Ρεντάρη-Τέντε, Εμινίδης, Αμοιρίδης, Κουρουμπλής, Κωνσταντινόπουλος, Λαφαζάνης, Τιμοσίδης, Οικονόμου, Παπαχρήστος, Τζελέπης, Τόλκας, Παπαγεωργίου, Δημαράς, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσούρας, Μανωλάκης, Βαρβαρήγος, Βούρος, Τσώνης, Θεοχάρη, Ζούνη, Βλατής, Αθανασιάδης, Τσόκλη, Μαγκούφης, Μερεντίτη, Καρτάλης, Μόσιαλος, Καρανίκας, Ρήγας, Ζωίδης, Δημητρουλόπουλος, Αηδόνης, Αρβανιτίδης, Γιαννακοπούλου, Φαρμάκη-Γκέκη, Αράπογλου, Σαλαγιάννης, Παντούλας, Χαραλαμπόπουλος, Τσιαούση, Μοσχος.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΡΙΩΝ.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΑΡΑΚΑΤΑΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.....

Στην άμεση διαγραφή των τριών βουλευτών που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα προχώρησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Από δεξιά το περιμέναμε από κέντρο μάς ήρθε.

Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου προτίμησαν να μην ψηφίσουν υπέρ των νέων μέτρων της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να διαγραφούν από την κοινοβουλευτική όμάδα του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου με το που έμαθε ότι οι τρεις βουλευτές ψήφισαν "παρών", μέσα σε 5 λεπτά είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο όπου γνωστοποιούσε την διαγραφή τους.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!!!


Κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της σκοπιανής εφημερίδας στην Ελλάδα με τον βουλγάρικο τίτλο

«Нова Зора»- ‘Νέα Αυγή’ με κείμενα στην σλαβομακεδονική γλώσσα.

Εκδότης είναι ο Δημήτρης Ιωάννου.

« Το μήνυμα είναι σαφές, τα χρόνια του φόβου παρήλθαν. Η χώρα μας δεν μπορεί πια να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό της. Μπορούμε να συμφωνήσουμε και να προσαρμοστούμε με ό, τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» γράφει η συντακτική επιτροπή της εφημερίδας.

«Σήμερα», αναφέρει το σκοπιανό κανάλι ‘Άλφα ΤΒ’ «είναι μια ιστορική μέρα για το μακεδονικό και για όλους τους Έλληνες πολίτες, που θέλουν μια πραγματικά ευρωπαϊκή, δημοκρατική Ελλάδα.

Άρχισε η κυκλοφορία του πρώτου μαζικού μέσου ενημέρωσης το οποίο θα περιέχει νέα , άρθρα και σχόλια στη «μακεδονική» γλώσσα. Μια γλώσσα που επίσημα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, αλλά ανεπίσημα μιλιέται ή γίνεται κατανοητή σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα» είπε σε δήλωσή του σήμερα ένας από το προσωπικό της «μακεδονικής» εφημερίδας «Нова Зора»-Νόβα Ζόρα.

Η «Нова Зора» είναι η εφημερίδα, επισημαίνει η σκοπιανή τηλεόραση, που θα ασχολείται κατά κύριο λόγο με τους αυτόχθονες «Μακεδόνες», οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την επαφή με τη γλώσσα τους, που θέλουν να τη μάθουν στα παιδιά τους και επιζητούν να αναζητήσουν τα δικαιώματά τους για να μάθουν τον πολιτισμό και την ιστορία τους.

Η εφημερίδα, γράφει το δημοσίευμα θα προσφέρει στους αναγνώστες θέματα που δεν βρίσκονται αλλού.

Άγνωστα και σημαντικά γεγονότα που έχουν μείνει σκόπιμα στο σκοτάδι για πολλές δεκαετίες θα έρθουν στο φως καθώς και απλές καθημερνές ιστορίες με αναλύσεις και γνώμες, χωρίς μάσκες και περιορισμούς.

Αυτή είναι κληρονομιά μας, γράφει η συντακτική ομάδα της σκοπιανής εφημερίδας που εκδίδεται στην Ελλάδα, Νέα Αυγή- Νόβα Ζόρα ή «Нова Зора».

ΝΤΡΟΠΗ


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ
ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.............
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 302 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 4 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΛΩΤΩΦ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ
ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ....ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ
ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΙΑΤΙ 300.000.000.000 ΧΑΜΕΝΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΗΘΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΣΥΓΝΩΜΗ

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More