ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ


Δήλωση Κυριάκου Βελόπουλου : «Αντί να μας αποζημιώσουν για θηριωδίες τους οι ναζί και οι σύμμαχοί τους, επέβαλλαν στη δοσιλογική κυβέρνηση του 1941, να νομοθετήσει ώστε να αποζημιωθούν οι αλβανοί(Τσάμηδες), οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι για το εθνικό χρέος των Ελλήνων να αμυνθούν απέναντί τους!
Από την 28η Οκτωβρίου του 1940 δηλαδή και μετά, αποζημιώναμε κάθε Αλβανό(Τσάμηδες), Ιταλό, Βούλγαρο ή τα κράτη τους για οποιαδήποτε ζημιά.»

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος έφερε στη δημοσιότητα το ΦΕΚ 192 της 11ης Ιουνίου 1941 (φωτό), στο οποίο δημοσιευόταν ψηφισθείς νόμος από την τότε δωσιλογική ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα υποχρεωνόταν να αποζημιώνει Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους για τις ζημίες που τους προκάλεσε στον πόλεμο!
Η χώρα μας δηλαδή, κακώς αντιστάθηκε στον πόλεμο! Θα έπρεπε να αφήσει τα στρατεύματα κατοχής να περάσουν ανεμπόδιστα τα ελληνικά σύνορα! Επειδή λοιπόν αντισταθήκαμε, υποχρεωθήκαμε από τους Γερμανούς να πληρώνουμε φόρους για να τους αποζημιώσουμε!
Τα πράγματα σήμερα είναι ακόμη χειρότερα: Όχι μόνο δεν υπήρξε η παραμικρή αντίσταση από την Ελλάδα, όχι μόνον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς και η προηγούμενη Παπανδρέου, επέτρεψαν την οικονομική εισβολή της Γερμανίας στη χώρα μας, όχι μόνο της παραδίδουν τους φυσικούς πόρους και την δημόσια περιουσία μας, αλλά οι δωσιλογικές κυβερνήσεις, με εντολές της Μέρκελ, καταστρέφουν τον ελληνικό λαό και τις επόμενες γενιές.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Όποτε εμείς οι Αργεντίνοι παρακολουθούμε τα δεινά που πλήττουν την Ελλάδα, θυμόμαστε όλα όσα πάθαμε και οι ίδιοι το 2001 και το 2002.

Πριν από δέκα χρόνια, η χώρα μας κατέρρευσε από τα χρέη, με αποτέλεσμα την κοινωνική αναστάτωση, τις διαδηλώσεις, και τις συγκρούσεις με την αστυνομία.

Λίγο πριν η χώρα εκραγεί, ο τότε πρόεδρος Fernando de la Rúa, που αναγκάστηκε σε παραίτηση, είχε ορίσει υπουργό Οικονομικών τον φίλο των τραπεζιτών, μέλος της Τριμελούς Επιτροπής, και κολλητό των Rockefeller και Soros, τον Domingo Cavallo.

Τον αρχιτέκτονα της πολιτικής και οικονομικής παράδοσης της χώρας μας στους Αγγλοαμερικάνους, όταν ήταν ακόμη υπουργός Εξωτερικών, και Οικονομικών, στη κυβέρνηση του Carlos Menem, την δεκαετία του ’90. Οι δυο αυτοί άνδρες προχώρησαν σε μαζικές ιδιωτικοποιήσεις και απορυθμίσεις, και καταχρέωσαν την χώρα, τριπλασιάζοντας το δημόσιο χρέος μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.

Το σχέδιο τους ήταν να ετοιμάσουν το έδαφος για την κατάρρευση της Αργεντινής, και την κατάληψή της από τους τραπεζίτες. Έτσι, το 2001, ο Cavallo επέστρεψε για να ολοκληρώσει το έργο του.

Τον Δεκέμβριο του 2001, η Αργεντινή είχε τέσσερις (!) προέδρους μέσα σε μια μόνο εβδομάδα. Ο ένας απ’ αυτούς, έκανε και κάτι σωστό: Κήρυξε επίσημη χρεοκοπία.

Ακολούθησε το χάος. Οι διεθνείς τραπεζίτες, και το ΔΝΤ έκαναν ότι μπορούσαν για να μας γονατίσουν. Τα παπαγαλάκια των διεθνών ΜΜΕ μιλούσαν για κάθε είδους επερχόμενη καταστροφή. Η χώρα μας απομονώθηκε από τον υπόλοιπο κόσμο.

Όσο όμως άσχημη κι αν ήταν η κατάσταση, ήταν πολύ καλύτερη από το να εξαρτόμαστε από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την αμερικανική κεντρική τράπεζα, κλπ. Καλύτερα μόνοι μας, παρά με τους τραπεζικούς γύπες πάνω από το κουφάρι μας.

Το 2002 το ΑΕΠ έπεσε κατά 40%, η ανεργία έφτασε στο 30%, και το 50% του πληθυσμού φτώχυνε. Η υποτίμηση του νομίσματος μας ήταν δραματική. Μέσα σε μια νύχτα το πέσο πήγε από το 1/$1 στα 4/$1 . Ακόμη κι αυτοί που είχαν καταθέσεις σε δολάρια, αναγκάστηκαν από την κυβέρνηση να τις μετατρέψουν σε πέσο, με ισοτιμία 1.40/$1.

Ποιο ήταν το λάθος της κυβέρνησης; Στο διάστημα πριν τη κατάρρευση, υπέκυψε σε όλες τις απαιτήσεις του ΔΝΤ και τω διεθνών τραπεζών, εφαρμόζοντας συνταγές που οδήγησαν στην κατάρρευση. Η χώρα δανείζονταν περισσότερα από όσα μπορούσε να αποπληρώσει. Και οι τράπεζες το γνώριζαν. Όλες οι κυβερνήσεις έπαιζαν το παιχνίδι των τραπεζιτών, συσσωρεύοντας χρέη με τεράστια επιτόκια.

Σήμερα, τα ίδια όρνια περιτριγυρίζουν και την Ελλάδα, μια χώρα που αντιμετωπίζει τις ίδιες με την Αργεντινή του 2001 επιλογές. Ή διατηρεί την εθνική της κυριαρχία, ή παραδίδεται άνευ όρων στους γυπαετούς της τρόικας, που εργάζονται για τις τράπεζες, και όχι για τους λαούς.

Έτσι, δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη η παρουσία του Λ. Παπαδήμου στο τιμόνι της Ελλάδας. Ενός ανθρώπου που έχει στενές σχέσεις με την Τριμελή Επιτροπή, και τους Rockefeller και Soros, και που κάνει τα ίδια που έκανε κάποτε και ο Cavallo.

Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει αυτό που έκανε η Αργεντινή. Καλύτερα να υποστεί τον πόνο της κατάρρευσης, και να προσπαθήσει με δικά της μέσα να ανακάμψει, παρά να παραδώσει την κυριαρχία της στους άρπαγες τραπεζίτες της Ν. Υόρκης, της Φρανκφούρτης, και του Λονδίνου.

Δεν πρόκειται ούτε για σύμπτωση, ούτε για κακή τύχη, ούτε για λάθος κρίσεις. Πρόκειται για το μοντέλο της σύγχρονης αποικιοκρατίας. Το συναντάμε παντού. Όλα τα κράτη δανείζονται, και στη συνέχεια όλοι ανακαλύπτουν ότι τα χρέη δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Το παιχνίδι αυτό παίζεται από τις τράπεζες, όπως είναι οι CitiCorp, HSBC, Deutsche, Commerz, BNP, Goldman Sachs, Bank of America, JPMorganChase, BBVA, κλπ.

Στη συνέχεια βλέπουμε ανακεφαλαιώσεις, αναδιαρθρώσεις χρέους, ανταλλαγές ομολόγων, κλπ με αποτέλεσμα το χρέος να επεκτείνεται σε βάθος χρόνου, 20-40 χρόνια στο μέλλον. Αυτό εγγυάται τεράστια κέρδη (από τόκους) για τους δανειστές, και όλους τους συνεργάτες τους πολιτικούς, δημοσιογράφους, χρηματιστές, κ.ά. χωρίς τη συνεργασία των οποίων, η κομπίνα αυτή δεν θα μπορούσε να στηθεί.

Πρόκειται για ένα καταστροφικό μοντέλο που το διαχειρίζονται κερδοσκόποι και τοκογλύφοι τεχνοκράτες, που δεν ενδιαφέρονται για την ζημιά που προκαλούν, αφού δεν έχουν ηθική. Ο μόνος θεός που λατρεύουν όλοι αυτοί είναι το χρήμα. Αυτή είναι η σύγχρονη δουλεία του 21ουαιώνα. Όλα παρανάλωμα στον βωμό του χρήματος.

Τρεις γενιές Αργεντίνων έχασαν κάθε ελπίδα, πέφτοντας θύμα αυτού του τέρατος. Η χώρα και ο λαός της ταπεινώθηκαν, όπως ταπεινώνονται όσες χώρες παραδίδουν εν λευκώ την εθνική τους υπόσταση.

Για αυτό και η Ελλάδα θα πρέπει να πει όχι στην τρόικα, και να επαναφέρει την δραχμή. Πρέπει να πει όχι στην υποδούλωσή της. Αυτό θα δημιουργούσε προηγούμενο και για τους γείτονές της. Την Ιταλία, που έχει μια παρόμοια ηγεσία, και την Ισπανία, που κάθε μέρα καταρρέει.

Το λίκνο της δημοκρατίας μπορεί να δώσει ένα μοναδικό μάθημα στον κόσμο, διώχνοντας τα παράσιτα από την χώρα, από την Ευρώπη, και ίσως και από την παγκόσμια οικονομία.

Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα, στην Αργεντινή, στην Ιταλία, κλπ. Απλά ένα κακέκτυπό της που μεταφέρει την λαϊκή ισχύ στα παγκόσμια αφεντικά, τους τραπεζίτες. Αυτούς που προσφέρουν την καλύτερη δημοκρατία που «μπορείς να αγοράσεις».

Το εθνικό νόμισμα είναι το μυστικό της εθνικής κυριαρχίας. Οι κυβερνήσεις πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, ότι ή κυβερνούν για χάρη του λαού τους, και εναντίον των τραπεζιτών, ή για χάρη των τραπεζιτών και εναντίον του λαού τους.

ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ


Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ομογένειας της Αυστραλίας έσβησε, πλήρης ημερών. Πρόκειται για τον Άρτσι Καλοκαιρινό, ο οποίος το 2000 είχε ανακηρυχτεί ''Έλληνας του Αιώνα'' από την ομογενειακή εφημερίδα Νέος Κόσμος.

Ο Καλοκαιρινός έγινε παγκόσμια γνωστός για τις έρευνές του με αντικείμενο την αποβιταμίνωση των ανηλίκων και τις συνέπειες του τραχώματος και του καταρράκτη. Τα συμπεράσματα των ερευνών του τα κατέγραψε σε ένα βιβλίο με τίτλο ''Every Second Child''.

Για το βιβλίο αυτό -που ο τίτλος του στα ελληνικά είναι ''Κάθε Δεύτερο Παιδί''- ο διακεκριμένος επιστήμονας και τιμηθείς δύο φορές με το βραβείο Νόμπελ, Λίνος Πόλιγκ, έγραψε: ''Χιλιάδες βρέφη πεθαίνουν πρόωρα. Το βιβλίο αυτό εξηγεί, ότι ο θάνατός τους οφείλεται στην αποβιταμίνωση και, κυρίως, στην έλλειψη της βιταμίνης C. Η ανακάλυψη του Άρτσι Καλοκαιρινού αποτελεί τεράστια προσφορά στην παγκόσμια υγεία. Κάθε δεύτερο παιδί των ιθαγενών ήταν καταδικασμένο σε θάνατο έως ότου εμφανίστηκε ένας γιατρός, με ανοικτά μάτια, που άνοιξε τα μάτια και τους εγκέφαλους των συναδέλφων του''.

Όπως έγραφαν οι αυστραλιανές εφημερίδες, της δεκαετίας του '70, τον ομογενή γιατρό βασάνιζαν τα τεράστια ποσοστά θνησιμότητας που παρουσίαζαν τα παιδιά των ιθαγενών, που ζούσαν στην απομονωμένη αυστραλιανή έρημο.

Προσπάθησε να βρει την αιτία και έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη. Το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας οφειλόταν στην έλλειψη βιταμίνης C. Από εκείνη τη στιγμή αμέτρητες φορές βρήκε βρέφη και παιδιά έτοιμα να πεθάνουν. Τους έκανε μια ένεση με βιταμίνη C και τα παιδιά ανάρρωναν!

Αρχικά, οι συνάδελφοί του τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Και τα παιδιά συνέχισαν να πεθαίνουν... Αργότερα, το έργο του έγινε γνωστό -και αποδεκτό- στις ΗΠΑ (αν και η διάθεση του βιβλίου του απαγορεύτηκε εκεί ''πολιτικούς λόγους'') και στον υπόλοιπο κόσμο.

Μάλιστα, η έγκυρη βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση British medical Journal, έγραψε, μεταξύ άλλων, την 1η Μαρτίου 1975: ''Αμέτρητοι γιατροί έχουν ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας που παρουσιάζουν τα παιδιά των ιθαγενών αλλά όλοι απέτυχαν να εντοπίσουν τα αίτια. Ένας, πραγματικά πρωτοπόρος, γιατρός, ο Δρ Κακολαιρινός, πήγε επί τόπου, ασχολήθηκε με το φαινόμενο και έκανε μια ανακάλυψη, η οποία θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον''.

Το ίδιο περιοδικό γράφει, ότι οι επιστήμονες, αρχικά, αντί να υιοθετήσουν την ανακάλυψη του Καλοκαιρινού, την απέρριψαν και έφτασαν στο σημείο να κυνηγήσουν τις ιδέες του και να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του βιβλίου του. Απέτυχαν όμως και ο Καλοκαιρινός δικαιώθηκε.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο ''Ένας Επαναστάτης Γιατρός'' ο Καλοκαιρινός σημείωνε ότι αντλούσε δυνάμεις από τη σύζυγό του, Κάθριν, και τα παιδιά του, Χέλεν και Πίτερ, τους γονείς του, συγγενείς και μέλη της ελληνικής παροικίας (τους οποίους αναφέρει ονομαστικά) και από τους Αβορίγινες.

''Λόγω μοίρας και προσωπικής επιλογής, φορτώθηκα με την ευθύνη να βελτιώσω την υγεία των Αβορίγινων της Αυστραλίας. Γνωρίζω ότι οι Αβοριγίνες ενοχλούνται, αν κάποιος ασχοληθεί με τους νεκρούς. Ας με συγχωρέσουν που παραβιάζω κάποιες από τις αρχές τους, σε αυτό το βιβλίο, προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι'' έγραφε ο Καλοκαιρινός στην αυτοβιογραφία του.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1927 στο Γκλέιν Ίνες της Νέας Νότιας Ουαλίας. Οι γονείς τους κατάγονταν από τα Κύθηρα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Σίδνεϊ και έχει γράψει τέσσερα βιβλία. Η ζωή του έχει γίνει ντοκιμαντέρ από τον βραβευμένο Αυστραλό σκηνοθέτη, Φιλ Νόις, και προβλήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ το 1976.

Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο, εργάστηκε, για λίγο, στο νοσοκομείο της ναυτικής βάσης Lismore και από το 1953 έως το 1957 εργάστηκε στην Αγγλία. Κατά την περίοδο 1975-1967 εργάστηκε στην εξόρυξη οπάλιου στο Κούπερ Πίντι, μαζί με άλλους Έλληνες. Εκεί είδε και το δράμα των ιθαγενών σε όλο του το μεγαλείο και έτσι από το 1976 έως το 1982 απασχολήθηκε αποκλειστικά στην Ιατρική Υπηρεσία των Αβορίγινων.

Ο Δρ. Καλοκαιρινός λίγο πριν πεθάνει είχε πει: ''Καθώς περνούν τα χρόνια, διαπιστώνω, ότι έχω την τάση να επιστρέφω όλο και πιο πολύ στις ελληνικές ρίζες μου. Θέλω όλο και περισσότερο να είμαι κοντά σε Έλληνες. Η ελληνική καταγωγή μου ήταν πάντοτε το φως, που με καθοδηγούσε στο σκοτάδι της άγνοιας''.

ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ


Έτσι το αποκάλεσαν οι διατελέσαντες υπουργοί εξωτερικών (όλων των κομμάτων) όταν το είχαν παρουσιάσει στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια.
Χωρίς όμως να διαψεύσουν τίποτα από τα αναγραφόμενα αντιθέτως τα επιβεβαίωσαν.
Θέμα του, όλες οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη, για την υπ' αριθμό ένα Εθνική υπόθεση, τους επιζώντες αγνοούμενους (αιχμαλώτους) του Αττίλα.
Για μια πολύκροτη υπόθεση που κρατήθηκε επί χρόνια επτασφράγιστο μυστικό!!!
Τα "13 Περιστέρια" ήταν ο μυστικός κωδικός για τη μεγαλύτερη επιχείρηση απελευθέρωσης Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων της Κυπριακής τραγωδίας οι οποίοι κρατούντο σε στρατιωτικές φυλακές της Τουρκίας.
Στο βιβλίο περιέχονται και όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία για το σχεδιασμό της απελευθέρωσης τριών από τους Ελλαδίτες κι Ελληνοκύπριους....!!
Από τις φυλακές θα τους μετέφεραν σε νοσοκομείο κι από κει με πλαστά χαρτιά στα μικρασιατικά παράλια όπου θα τους παραλάμβαναν Έλληνες κομάντος.
Στο βιβλίο τονίζονται όλες οι επιχειρήσεις σωτηρίας, αποκαλύπτονται συγκλονιστικά έγγραφα και εξηγείται πως και γιατί μπλοκαρίστηκαν οι αποστολές σωτηρίας.
Για να μην διαταραχθούν οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις !!!
Για τον εντοπισμό των αγνοούμενων της Κυπριακής τραγωδίας οργανώθηκαν πολλές αποστολές από τα γεράκια της ΕΥΠ.
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επιχειρήσεις σωτηρίας είναι αυτή στο στρατόπεδο Μπολού.
Εκεί εντοπίστηκαν 6 από τα "περιστέρια" ενώ τα άλλα 7 εντοπίστηκαν στο Ντενισλί. Το κωδικό όνομα για τους αγνοούμενους ήταν: "Τα περιστέρια βρίσκονται μέσα στο περιστερώνα. Θα αφήσουμε να πετάξουν τα 3".
Αλλά υπήρχε και δεύτερος κωδικός: "Ο θησαυρός είναι μέσα στο θησαυροφυλάκιο. Βρήκαμε άθικτο το θησαυρό".
Η επιχείρηση σχεδιάζεται με τη συνεργασία της Μοσσάντ αλλά ματαιώνεται την τελευταία στιγμή για να μην ανέβει το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο.
Μία άλλη αποστολή έλαβε χώρα στο Τσιακιρλί της επαρχίας Νεβσεχίρ.
Κάτι άγριοι ΚΥΠατζήδες με το κάλυμμα του ιχθυεμπόρου, σπάνιοι Κένταυροι μισοί καθάρματα και μισοί άγγελοι - κατάφεραν να βρουν Έλληνες αιχμαλώτους ,εκεί στην κορυφή του λόφου ….στο μυστικό στρατόπεδο.
Πληροφοριοδότες τους ήταν και Τούρκοι δεσμοφύλακες που είχαν ανοίξει το στόμα τους... "για έναν Νίκο αιχμάλωτο απ' την εισβολή που έφερε τατουάζ στο ένα χέρι με τη λέξη ΕΟΚΑ κι έναν άλλο Έλληνα αιχμάλωτο που ήταν τυφλός από το ένα μάτι...."!!!
Όταν …."πλησίασαν" περισσότερο, τα "γεράκια" της Άγκυρας άνοιξαν πυρ.
Ένας από τους Έλληνες πράκτορες σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών!!! ( γεια σου φίλε ….σε όποιον κόσμο και να βρίσκεσαι τώρα)
Η συγκλονιστική υπόθεση καλύφθηκε με απόλυτη μυστικότητα.
Σε μια άλλη συναρπαστική αποστολή στη Τουρκία κοντά στα Άδανα ο αντισυνταγματάρχης Λ. Δερμετζόγλου της ΕΥΠ εντοπίζει έναν ομαδικό τάφο με αγνοούμενους του '74 που οι Τούρκοι αρκετά χρόνια μετά την εισβολή τους δολοφόνησαν.
Ο αποτελεσματικός αξιωματικός έβαλε μέσα στον διπλωματικό σάκο οστά και νεκροκεφαλές προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αθήνα κι από κει σε εργαστήριο της Αυστρίας προκειμένου να διαπιστωθεί με ραδιενεργό άνθρακα 14 ο ακριβής χρόνος των δολοφονιών.
Τα άκρως απόρρητα έγγραφα κυκλοφορούσαν μόνο σε ελάχιστα αντίγραφα πριν καταστραφούν με μια θλιμμένη και αινιγματική παράγραφο: "Αν και τα αποτελέσματα της επιχείρησης δεν ήταν τα αναμενόμενα λόγω απροβλέπτων δυσχερειών κατά την εκτέλεση της αυτά σας αποστέλλονται συνημμένα για σκοπούς ενημέρωσης....".
Ήταν μια από τις τελευταίες επιχειρήσεις της ΕΥΠ σε ξένο έδαφος, της υπηρεσίας με τους ομιχλώδεις αρχηγούς, τις μυστικές αποστολές, τις υποκλοπές, τις παρακολουθήσεις, το σκοτάδι αλλά και τις εξαιρετικές πράξεις προς την πατρίδα.
Σε έναν κόσμο που οι πράκτορες διεξάγουν άγνωστες μάχες για τον περισσότερο κόσμο.
Σε έναν μυστικό πόλεμο με υπερόπλο την ανωνυμία , την κάλυψη και το παρασκήνιο και με τίμημα την …ζωή τους!

Η ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ


Σε ανακοίνωσή του, ο Μητροπολίτης αναφέρει ότι η κ.Ντόρα Μπακογιάννη «ως η ιδία επιθυμεί να ονομάζεται, παρ' ότι σήμερον τυγχάνει σύζυγος ετέρου προσώπου του κ. Ισιδώρου Κούβελου» προ ενός έτους του είχε ασκήσει κριτική για τις θέσεις του σχετικα΄με τους Εβραίους.

Σύμφωνα με τονΜητροπολίτη, η δημοσιοποίηση της υπόθεσης του 1 εκατ. δολαρίων του Ισίδωρου Κούβελου «πλήττει ανεπανόρθωτα και οδηγεί στο περιθώριο τον κομματικό σχηματισμό της κ. Μπακογιάννη.

«Έτσι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το ανωτέρω δημοσιοποιηθέν θέμα και όχι με την ελαχιστότητά μου, ως εκείνη επρότεινε. Η δύναμις του Πνευματικού Νόμου παρά την τυχόν αμφισβήτησι των αφελών και αδαών δια μίαν εισέτι φοράν εναργέστατα έδρασε», υποστηρίζει.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει:

«Η δύναμις του Πνευματικού Νόμου

Στις 24 Δεκεμβρίου 2010 η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως η ιδία επιθυμεί να ονομάζεται, παρ' ότι σήμερον τυγχάνει σύζυγος ετέρου προσώπου του κ. Ισιδώρου Κούβελου, Πρόεδρος του κόμματος που συνέστησε υπό την επωνυμία «Δημοκρατική Συμμαχία» είχε δηλώσει:

«Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία, και μεταξύ άλλων, ουσιαστικά αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα, τόσο του εβραϊκού λαού, όσο και των Εβραίων συμπολιτών μας ειδικότερα, προβαίνοντας επί πλέον και σε άλλες απαξιωτικές κρίσεις. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις κανενός. Γι αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της αγάπης που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ταυτόχρονα, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη μεγάλων Ιεραρχών, όπως ο Αθηνών Δαμασκηνός, που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να διασώσει τους Εβραίους συμπολίτες του της Αθήνας και ο Ζακύνθου Χρυσόστομος ο οποίος κατάφερε κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου να διασώσει και τους 275 Εβραίους της Ζακύνθου. Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη».

Κατ' ουσίαν είχε ζητήσει την ποινική μου καταδίωξη διότι είχα εκφράσει δημοκρατικά και ελεύθερα την άποψή μου όχι αρνούμενος το αυταπόδεικτο γεγονός του ολοκαυτώματος του Εβραϊκού Έθνους αλλά στηλιτεύων τον διεθνή Σιωνισμό και μεταφέρων τας θέσεις των ορθοδόξων Εβραίων όπως αυτές διατυπούνται στις ιστοσελίδες τους, όπως διεξοδικά έχω αναφέρει. Ασφαλώς δεν στράφηκα εναντίον του Εβραϊκού λαού αλλά του Σιωνιστικού λόμπυ και των Ραββίνων του Ιουδαϊσμού που μετέτρεψαν τον θεϊσμό της Παλαιάς Διαθήκης στον εωσφορισμό της Καμπαλά και του Ταλμούδ και που προετοιμάζουν τον κόσμο δια την υποδοχή του ψευδούς Μεσσίου που στην οριακή Αποκάλυψη του Ευαγγελιστού Ιωάννου ονομάζεται Αντίχριστος.

Δεν πέρασε ένας χρόνος και ο Πνευματικός Νόμος λειτούργησε με εκκωφαντικό θόρυβο μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη κ. Ισίδωρος Κούβελος είχε λησμονήσει να δηλώση ένα εκατομμύριο δολλάρια στα εισοδήματά, του με αποτέλεσμα να οδηγείται από την Βουλή των Ελλήνων στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ταυτόχρονα η δημοσιοποίησις του όλου θέματος να πλήττει ανεπανόρθωτα και να οδηγεί στο περιθώριο τον κομματικό σχηματισμό της κ. Μπακογιάννη. Έτσι η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το ανωτέρω δημοσιοποιηθέν θέμα και όχι με την ελαχιστότητά μου, ως εκείνη επρότεινε. Η δύναμις του Πνευματικού Νόμου παρά την τυχόν αμφισβήτησι των αφελών και αδαών δια μίαν εισέτι φοράν εναργέστατα έδρασε.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ»

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More