ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ!!!


ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 9/10 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ(ISAF HQ)
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΠΟΥ????????? ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More