ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αυτοπυρπολήθηκε έξω από την τράπεζα Πειραιώς επειδή του έπαιρναν το σπίτι.



Του έπαιρναν το σπίτι και έβαλε φωτιά να καεί ζωντανός έξω από την Piraeus Bank. Έξω από τη ΜΠΑΝΚ πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή του έπαιρναν το βιος. Όπως χιλιάδες άνθρωποι που βλέπουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

Που κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια και δεν κλαίνε επειδή δεν έχουν για το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό ή τα ακριβά ΠΑΜΠΕΡΣ αλλά επειδή δεν έχουν να τους δώσουν τα βασικά.
ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ποιοί; Αυτοί που πριν λίγους μήνες έδωσαν το δάνειο ΜΑΜΟΥΘ για να φύγει ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ από το πρώτο θέμα και να το πάρει ο ΘΕΜΟΣ.

Η τράπεζα που προσφέρει πολυτελείς απολαύσεις σε δημοσιογράφους με ταξιδάκια στο μουντιάλ.

Μία από τις εταιρείες που επιδοτήθηκαν με τα ΔΙΣ του ΔΝΤ.

Είχε δίκιο ο ΓΑΠ που έλεγε ότι “Λεφτά υπάρχουν”. Όντως υπάρχουν γι’ αυτούς που στηρίζουν την σάπια εξουσία του. Όλα αυτά τα υποκείμενα που τέλεσαν την πλύση εγκεφάλου από το “λεφτά υπάρχουν” μέχρι το “υποταχθείτε γιατί θα πτωχεύσουμε”.

Πως είναι δυνατόν εν μία νυκτί να βρίσκουν δεκάδες εκατομύρια για το “Πρώτο Θέμα” και τους εργολάβους και από την άλλη να παίρνουν το σπίτι ενός ανθρώπου για μερικά (πόσα Ευρώ) άραγε;

Με ποιό θράσος μας μιλούν για πτώχευση όταν τα δις αλλάζουν χέρια σε αυτούς που άλλαζαν πάντα;

Μην αναρωτιέστε “πως θα κοιμηθούν” αυτά τα παχύδερμα απόψε. Σαν πουλάκια θα κοιμηθούν.

Όπως κοιμάται ο Τσουκάτος που έπαιρνε την βαλίτσα ενώ η Siemens έκανε πάρτι στα δημόσια ταμεία.

Όπως κοιμούνται οι παχύδερμοι βαρώνοι όταν έπαιρναν τα δισεκατομύρια από τα δημόσια έργα.

Όπως ο Πάγκαλος λικνίζεται στην πισίνα του Χίλτον.

Όπως ο Μαντέλης δεχόταν τα εμβάσματα χωρίς να νοιάζεται από που έρχονται.

Ποτέ άλλοτε η διαφορά του “καλού” με τον “κακό” δεν ήταν τόσο εμφανής.

Μας τάιζαν τα παραμύθια τους. Ο μαρξισμός είναι καλός, ο φιλελευθερισμός είναι καλός, ο σοσιαλισμός είναι σούπερ, ο Χριστιανός είναι καλός, ο Ολυμπιακός είναι καλός και άλλες φιλοσοφικές παρόλες.

Εάν νιώθεις τον πόνο αυτού του ανθρώπου,

Εάν νιώθεις την αγωνία του,

Εάν θες πηγαία να του συμπαρασταθείς,

ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΗ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο “ΚΑΛΟΣ”. Εσύ που πονάς τον συνάνθρωπο σου. Εσύ που πονάς για την κατάντια αυτής της Πατρίδας που ασέλγησαν τα παχύδερμα όρνια στην ύπαρξη της.

Γιατί οι “κακοί” ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΤΕ. Δεν έδωσαν δεκάρα όταν γέμιζαν τις τσέπες τους εις βάρος αυτής της πατρίδας. Δε νοιάστηκαν όταν σε κορόιδευαν κατά πρόσωπο για να εξυπηρετήσουν τ’ αφεντικά τους.

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More