ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ (ΚΡΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ (ΠΡΟΔΟΤΕΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΜΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Η
ΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;;ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ Ο ΜΩΡΟΣ Ε ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΥΡΙΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More