ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η Συγκλονιστική Μαρτυρία της Ελληνίδας Δημοσιογράφου που δέχτηκε Επίθεση σε ξενοδοχείο στα Σκόπια

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της Ελληνίδας δημοσιογράφου, θύμα της αποτρόπαιας επίθεσης και ληστείας σε κεντρικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων των Σκοπίων απο δύο αγνώστους. Η αήθης αυτή επίθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο ακραίες ενέργειες και προκλήσεις κατοίκων των Σκοπίων εναντίων Ελλήνων. Οι Έλληνες επισκέπτες στα Σκόπια έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν αναίτιες επιθέσεις από ακραίους κύκλους του γειτονικού κρατιδίου, με ηθικό (μόνον;) αυτουργό την Εθνικιστική Κυβέρνηση των Σκοπίων..

Ακολουθεί η συνταρακτική μαρτυρία της ίδιας της κοπέλας, την οποία και ευχαριστούμε.

«Είμαι δημοσιογράφος και κατοικώ στην Κατερίνη.

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου τα Σκόπια στις 13-14 Μαρτίου 20009 έπεσα θύμα βίαιης επίθεσης και ληστείας μέσα στο δωμάτιό μου σε κεντρικό πολυτελέστατο ξενοδοχείο των Σκοπίων. Το ξενοδοχείο είναι μέλος της γαλλικής αλυσίδας Continental.

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαρτίου, μεταξύ 12.30 και 13.00 το μεσημέρι από έναν άντρα και μία γυναίκα.

Η γυναίκα με την πρόφαση ότι είναι υπηρεσία δωματίων μπήκε στο δωμάτιό μου ακολουθούμενη από έναν άντρα. Πριν προλάβω να αντιδράσω ο άντρας με ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και με έπιασε από το λαιμό ενώ η συνεργός του έψαχνε τις αποσκευές μου.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο άντρας έβριζε συνεχώς την Ελλάδα και εμένα που είμαι Ελληνίδα.. Στη συνέχεια έχασα τις αισθήσεις μου από την πίεση που δεχόμουν στο λαιμό και ανενόχλητοι εξαφανίστηκαν.

Μου αφαίρεσαν χρήματα (800 ευρώ ), ένα πανάκριβο ρολόι Bulgari, μονόπετρο δακτυλίδι μεγάλης αξίας, φωτογραφική μηχανή και βίντεο κάμερα τελευταίας τεχνολογίας, το κινητό μου τηλέφωνο και το φορητό μου υπολογιστή.

Ειδοποίησα τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και την πρεσβεία.. Δύο άτομα της πρεσβείας μας ήρθαν αμέσως και μου συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια των ανακρίσεων.

Η στάση της αστυνομίας ήταν κάποιες φορές προκλητική. Για παράδειγμα όταν τους απάντησα ότι το όνομα του πατέρα μου ήταν Φίλιππος, ο αστυνομικός δήθεν αστειευόμενος μου είπε ότι έχουμε «δανειστεί» το όνομα απ αυτούς.

Μετακομίστηκα με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο των Σκοπίων, όπου μου πήραν και 10 euro για τις εξετάσεις!

Όταν γίνεται μια ληστεία το τελευταίο που απασχολεί τους ληστές είναι η εθνικότητα του θύματος.

Πιστεύω ότι η επίθεση εναντίον μου δεν ήταν μια απλή ληστεία αλλά μια πράξη στημένη και κατευθυνόμενη κατά μιας Ελληνίδας και μάλιστα εκπροσώπου του τύπου.

Εκτός από ελληνίδα είμαι και ευρωπαία πολίτης που δέχτηκε επίθεση σε μια «χώρα» που προσπαθεί διακαώς να αποκτήσει δανεική ταυτότητα και να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ενημερωθούν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας για το συγκεκριμένο αλλά και για πλήθος άλλα περιστατικά που θα πρέπει να απομακρύνουν διαπαντός το γειτονικό κρατίδιο από το στόχο του.

Επίσης πιστεύω ότι η συγκεκριμένη επίθεση εναντίον μου έγινε με την ανοχή και την βοήθεια και συνεργασία του ξενοδοχείου, κατά του οποίου σκοπεύω να κινηθώ νομικά, γιατί πολλά είναι τα περίεργα που συνέβησαν κατά την παραμονή μου και αποδεικνύουν την συνεργασία τους.

Καταρχάς μόνο στο ξενοδοχείο γνώριζαν ότι είμαι ελληνίδα αφού δεν είχα επαφή με κανέναν εκτός ξενοδοχείου. Ακόμη και τα γεύματά μου ήταν εντός ξενοδοχείου για λόγους ασφαλείας.

Πως γνώριζαν οι ληστές σε ποιο δωμάτιο βρίσκομαι και ότι είμαι μόνη μου;

Πως κατάφεραν να ξεφύγουν ανενόχλητοι από τον ένατο όροφο ενός πολυσύχναστου ξενοδοχείου;

Γιατί κανείς δεν ήρθε να μου τακτοποιήσει το δωμάτιο μέχρι το μεσημέρι αν και το είχα ζητήσει προσωπικά και οι ληστές παρουσιάστηκαν σαν υπηρεσία δωματίων;

Γιατί μια ώρα περίπου πριν την επίθεση μου ζητήθηκε από τη ρεσεψιόν να πληρώσω το λογαριασμό και να προκαταβάλω και το επόμενο βράδυ; Πράγματι πλήρωσα την πρώτη ημέρα, και αμέσως ακολούθησε η επίθεση στο δωμάτιό μου. Μήπως και υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν στην επίθεση άμεσα ή έμμεσα;

Γιατί ενώ από το ξενοδοχείο ισχυρίζονται ότι υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ότι γινόταν έλεγχος σε όλους όσους έμπαιναν λόγω συνάντησης επτά στρατηγών του ΝΑΤΟ οι οποίοι και διέμεναν στο ξενοδοχείο, εγώ δεν παρατήρησα κανέναν ιδιαίτερο έλεγχο; Επιπλέον πως οι ληστές μπήκαν και βγήκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, ούτε από τις κάμερες, που υπήρχαν μόνο στη ρεσεψιόν ;

Αν όντως υπήρχαν μέτρα ασφαλείας, πως συνάδερφος-φίλος δημοσιογράφος, που τον κάλεσα εγώ, και ήρθε εσπευσμένα από την Κατερίνη, ανέβηκε ανενόχλητος στον ένατο όροφο χωρίς να τον σταματήσει κανείς παρά μόνο μπροστά στην πόρτα του δωματίου μου και αφού τους είπε στα σερβικά, τα οποία γνωρίζει, ότι είναι δημοσιογράφος; ( ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι διατεθειμένος να επιβεβαιώσει τα παραπάνω)

Επιπλέον απο το ξενοδοχείο έκανα 2 τηλεφωνήματα στην Κατερίνη μετά την επίθεση – αφού μου είχαν κλέψει μεταξύ των άλλων και το κινητό μου τηλέφωνο – για να έρθουν να με παραλάβουν και για τα τηλεφωνήματα αυτά είχαν την αναίδεια οι του ξενοδοχείου να μου ζητήσουν επί πλέον 10 euro!!!

Βρίσκομαι σε επαφή με άτομα της πρεσβείας μας οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες της σκοπιανής αστυνομίας και συγκεντρωθούν τα πορίσματα θα καταθέσουν τα ανάλογα διαβήματα.

Πικρία με χαρακτηρίζει σε ότι αφορά την βοήθεια από το κράτος αφού δεν υπήρχε κανείς να με συνοδέψει στην Ελλάδα και αν δεν υπήρχαν οι συνάδερφοι που έσπευσαν από την Ελλάδα θα έπρεπε στην κατάσταση σοκ που ήμουνα και με πόνους σε όλο μου το κορμί να οδηγήσω μέχρι το σπίτι μου.

Εκτός αυτού θέλω καθοδήγηση και συμπαράσταση νομική για να διεκδικήσω τα αυτονόητα. Τα περισσότερα αντικείμενα που μου αφαιρέθηκαν ήταν εργαλεία της δουλειάς μου».

Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε εμείς είναι ότι η συγκεκριμένη επίθεση και ληστεία είναι αρκετά ύποπτη για να είναι μία απλή ποινική υπόθεση. Το ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών οφείλει να συνδράμει με κάθε μέσο μία ελληνίδα πολίτη, που υπέστη τέτοιου είδους προσβολή εντός του Σκοπιανού φασιστικού κρατιδίου, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο, και οπωσδήποτε να της παράσχει δωρεάν νομική υψηλής ποιότητας συνδρομή προκειμένου να διενεργηθούν τα κατάλληλα νομικά βήματα και διαβήματα σε όλα τα επίπεδα (εντός και εκτός Σκοπίων, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Ξενοδοχειακές Ενώσεις, κ. λπ.). Παρακαλούνται τα blogs να επιδείξουν την δέουσα σοβαρότητα και διακριτικότητα στον χειρισμό του θέματος, στο οποίο, οπωσδήποτε θα επανέλθουμε, παρακολουθώντας τις επ’αυτού νεότερες εξελίξεις. Παρακαλείται επίσης όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει στην νομική αντιμετώπιση του θέματος, έστω και σε επίπεδο συμβουλών, να επικοινωνήσει μαζί μας.

Το κείμενο στα Αγγλικά.

«I am a journalist and I live in Katerini (Makedonia – North Greece). In a recent visit of mine to Skopje on the 13-14th of March 2009, I was the victim of a personal violent physical attack and theft in my room in a central hotel of Skopje. The hotel belongs to a chain of hotels owned by the French company ‘Continental’.

The attack occurred in the afternoon of Saturday the 14th of March between 12:30 and 13:00. The two perpetrators of this vicious attack were a male and a female. With the excuse that she was there to provide some kind of a room service, she entered my room followed by a man. Before I had a chance to realise what was happening and to react, the male perpetrator manhandled me, grabbed me by the throat and put a knife to my throat, whilst his female collaborator searched my belongings.

During this attack, the male perpetrator continuously verbally attacked Greece with vulgar words and me for being a female Greek journalist. During this time I lost my consciousness from the pressure I felt on my throat and fainted. As such they disappeared with little trace. They stole 800 Euros, a Bulgari watch, a ring (of personal family value), a photographic camera, a video camera of the latest technology, my mobile phone and my personal laptop.

Upon regaining my consciousness I informed the reception of the hotel and the Embassy of the Hellenic Republic of Greece in Skopje.

Two individuals from the Embassy came immediately to the hotel and stood by me throughout this painful time and during the interrogation I was subjected to by the Skopjan Police. The attitude of the Skopjan police was at times quite offensive. For example, when asked what my father’s name was, I replied ‘Philip’ and in a joking manner (not appropriate considering the circumstances of my attack) the policeman told me that my grandparents had borrowed this name from the Skopjans!

I was subsequently transferred in an ambulance to the Hospital in Skopje, where, to add insult to injury, I was asked to pay 10 Euros for the examinations I was asked to undergo.

When a theft occurs, the last thing that tends to bother thieves is the nationality of their victim. I believe that the attack against me was not a simple theft, but a deliberate attack against a Greek woman and more specifically a deliberate attack against a female journalist.

Apart from being a Greek, I am also a European citizen, who has been subjected to a violent in what can be loosely described as a ‘country’ that is in a constant attempt to steal an identity from its Greek neighbours and join the European Union. In my personal and humble opinion, it is necessary for our European colleagues to be informed about this and a number of other incidents and attacks suffered by fellow Greek compatriots at the hands of these violent thugs.

I also believe that the personal attack against me occurred with the knowledge and the help of individual members of staff at the Continental-owned hotel in Skopje, against whom I intend on pursuing legal action. The reasoning behind this statement is based on the fact that the only individuals who knew that I was a Greek journalist were staff-members at the Continental hotel and I had no contact with anyone outside the hotel.

Even my meals occurred within the boundaries of the hotel due to personal safety issues. How was it possible for the thieves to have known which room I was in?

How did they manage to escape from the 9th floor of the luxury Continental hotel without anyone taking notice of them?

Why did the reception desk ask me to pay my bill one hour before the attack a day before I was mean to depart from the hotel?

Why, when the hotel representatives claimed that there were draconian safety measures in place due to the upcoming meeting of the seven generals of NATO who were also staying at the hotel, I noticed no safety measures in place whatsoever?

In addition, how did these thugs enter and leave my room without anyone taking notice, without being recorded on the hotel’s video cameras which only existed in the reception of the hotel?

If there were such measures in place, how was it possible for a colleague journalist to come from Katerini (Greece) upon my request to my hotel room following my attack without being stopped by anyone? The police stopped him outside my room when he told them in their language(he speaks slavish) that he was a greek journalist. The journalist aforementioned would be willing to testify the validity of these facts.

Members of the Embassy of the Hellenic Republic of Greece informed me that upon the conclusion of the investigations conducted by the Skopjan police, they will submit their official complaint. It is with great sadness that I see that apart from the help and support I have received from the Hellenic Embassy, very little has happened and until the 13th April the Embassy hasn’t still received any documents from the Skopjan police?

What we must point out here is the fact that this attack is too suspicious to be a simple case of a theft against one individual. The Ministry of External Affairs of the Hellenic Republic of Greece, owes it to any Greek national/citizen, to investigate these claims with all the seriousness such cases require. More so, when this happened in a fascist state such as the Skopjan one, and more so during a pre-election phase.’’

ΤΟΥΡΚΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΩΚΑΕΩΝ

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ

Έφτιαξαν αντίγραφο πλοίου των Αρχαίων Ελλήνων της Φώκαιας

για να το επιδεικνύουν σαν Τουρκικό στην Ευρώπη!!!



Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Προκειμένου να μεταβάλει την εικόνα της στη διεθνή κοινή γνώμη

Σε διπλό πόλεμο βρίσκεται ο Ελληνικός Πολιτισμός, καθώς Σκόπια και Άγκυρα από κοινού και σε συνεργασία προωθούν μεθοδικά τις θέσεις αμφισβήτησης και υφαρπαγής του ασύγκριτου Ελληνικού Πολιτισμού, με τελικό στόχο τον πλήρη εκμηδενισμό και την εκτόπισή του από το προσκήνιο, με τη βοήθεια των διεθνών ΜΜΕ, που υποκαθιστούμε με μιαν εικόνα χίλια σκονισμένα βιβλία, αλλά και τη χρησιμοποίηση του προκειμένου να βελτιώσουν ή μεταβάλουν ριζικά την εικόνα τους στη διεθνή σκηνή, αποκτώντας πλεονεκτήματα και θετικές εικόνες Πολιτισμού που ποτέ δεν είχαν…

Αυτή τη φορά, η Τουρκική πρόκληση έχει να κάνει με την ταυτότητα του Μικρασιατικού Πολιτισμού, και ιδιαίτερα του περίφημου Ελληνικού Πολιτισμού της Ιωνίας, που αποίκησε με τη σειρά του τον Εύξεινο Πόντο και έπειτα, μετά την καταστροφική μανία των Περσών εναντίον του, στράφηκε δυτικά και έφτασε ως την ίδρυση της Μασσαλίας περί το 600 π.Χ. στη Γαλλία, της Αλαλίας στην Κορσική, του Εμπορίου στην Ισπανία και πολύ αργότερα της περίφημης Νίκαιας (σημερινή Νις) και του Μονακό (αρχ. Μόνοικον), καθώς και άλλων πόλεων της Δυτικής Μεσογείου, χάρη στους τολμηρούς θαλασσοπόρους της Φώκαιας, που με ορμητήριο τη Μασσαλία και χάρη στις θρυλικές πεντηκοντόρους τους, έφτασαν μετέπειτα ως το Γιβραλτάρ, ιδρύοντας την Κάλπη και τα Γάδειρα (Cadix)!

Συγκεκριμένα, η Τουρκία κατασκεύασε ένα «αντίγραφο» αρχαίου ελληνικού πλοίου διαστάσεων 19Χ5 μέτρων, το οποίο ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι προπαγάνδας στη Μεσόγειο, με υψωμένη επάνω του την Τουρκική Σημαία, ώστε να φτάσει σαν τουρκικό αρχαίο πλοίο της «Ανατολίας» στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην αποικία των αρχαίων Ελλήνων Φωκαέων, την περίφημη Μασσαλία της Γαλλίας, 2.600 χρόνια μετά το πρώτο εκείνο αρχαίο ταξίδι… Η άφιξη υπολογίζεται να γίνει την 1 Ιουλίου, ώστε να παραβρίσκεται εκεί στους εορτασμούς των 320 ετών από την Γαλλική Επανάσταση!

Έπειτα από τη Μασσαλία, μέσω ποτάμιων οδών θα μπει θριαμβευτικά στο ίδιο το Παρίσι, αποτελώντας σπουδαίο αξιοθέατο της πάντα κοσμοπολίτικης Γαλλικής Πρωτεύουσας, παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις του «Τουρκικού Έτους» στη Γαλλία!!! Υπενθυμίζεται δε ότι η Γαλλία του Νικολά Σαρκοζί είναι επίσημα η πιο αντίθετη Ευρωπαϊκή χώρα στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Η πορεία ίσως του «τουρκικού» πλοίου που το βάφτισαν «Κυβέλη», να μαλακώσει τελικά τους Γάλλους, όπως επιδιώκουν οι Τούρκοι…

Στον γυρισμό πάντως, το αρχαίο «τουρκικό» πλοίο σχεδιάζεται να παρελάσει από την Κεντρική Ευρώπη και μέσω του Δούναβη να βγει στη Μαύρη Θάλασσα, για να καταλήξει θριαμβευτικά το 2010 στην Κωνσταντινούπολη», όπου και θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις «”Ισταμπούλ” - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»…

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

Όταν οι Αρχαίοι Φωκαείς έφυγαν για πάντα από την αρχαία Φώκαια, που είχε πέσει σε περσικά τότε χέρια, με πόνο και δάκρυα στα μάτια έριξαν εκεί μπροστά στη θάλασσα ένα μαύρο σίδερο, ορκιζόμενοι να μην ξαναγυρίσουν ποτέ, παρά μόνο εάν εκείνο το σίδερο έβγαινε στην επιφάνεια!

Οι νεότεροι όμως Έλληνες της Φώκαιας στη Μικρασία, ούτε καν το μαύρο σίδερο πρόλαβαν να ρίξουν, κυνηγημένοι από τους αιμοσταγείς σφαγείς της Τουρκίας! Ήταν οι φρικτές ώρες της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, που το λεπίδι και η φωτιά της είχαν φτάσει ως τη Φώκαια στις 30 Μαϊου/12 Ιουνίου του 1914!

Ο Γάλλος αρχαιολόγος και μηχανικός Φελίξ Σαρτιώ, βρέθηκε τότε εκεί και μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς του, τους Manciet, Carlier και Dandria, που ύψωσαν αμέσως πρόχειρες Γαλλικές Σημαίες σε τέσσερεις ελληνικές οικίες, κατορθώνοντας έτσι να διασώσουν πολλούς Φωκαείς, κυριολεκτικά από τα δόντια των λυσσασμένων τουρκικών λύκων, που άκουγαν στο φρικτό όνομα «Τσέτες»!

Να πως περιγράφει ο ίδιος ο Σαρτιώ το Διωγμό και τη Γενοκτονία:

«Πλούσιοι πρόκριτοι της πόλης έφυγαν ανυπόδητοι γιατί κι αυτά τα παπούτσια, τους είχαν αφαιρέσει. Εις τους ναούς διεπράχθησαν ανήκουστοι ιεροσυλίαι»!

Και αλλού:

«Οι Νεότουρκοι στο όνομα της δικαιοσύνης και της ελευθερίας έβαψαν τα χέρια τους με τόσο αίμα, όσο δεν είχαν χύσει από πολλούς αιώνες οι πρόγονοί τους, παρόλο που ήταν άριστα εκπαιδευμένοι στην τέχνη της σφαγής»!

Ο δε Mansier ένας από τους υπόλοιπους πραγματικά θαρραλέους Γάλλους της ομάδας των Αρχαιολόγων θυμόταν:

«Μας έφεραν μια γυναίκα που πέθανε. τη νύχτα την είχαν βιάσει 17 Τούρκοι. Επίσης είχαν πάρει μαζί τους στα βουνά ένα κορίτσι 16 ετών αφού σκότωσαν μπροστά στα μάτια του τον πατέρα και τη μητέρα της. Έτσι είχαμε δει τα πέντε χαρακτηριστικά της λεηλασίας μιας πόλεως: την κλοπή, τη λαφυραγωγία, τον εμπρησμό, τους σκοτωμούς και τους βιασμούς»!!!

Και αλλού:

«Βρήκαμε μια γριά που κοιτόταν στο δρόμο, και πού ήταν σχεδόν παράλυτη από τα κτυπήματα. Είχε δυο μεγάλες πληγές στο κεφάλι πού είχαν γίνει από κτυπήματα υποκόπανου τουφεκίου. τα χέρια της ήταν κομμένα, το πρόσωπο της πρησμένο»!!!

Και πάλι:

«…Βεβαιώνω ότι όλοι εκείνοι οι πληγωμένοι με εξαίρεση δύο η τριών ήταν επάνω από εξήντα ετών. Ανάμεσα τους υπήρχαν γριές επάνω από ενενήντα ετών, πού είχαν πυροβοληθεί και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι είχαν τραυματιστεί υπερασπιζόμενες τα αγαθά τους. Επρόκειτο απλούστατα περί σφαγών»!

Και ακόμη:

«Ήταν ολοφάνερο ότι όλα αυτά αποτελούσαν μιαν οργανωμένη επίθεση…»

Τα παρακάτω σχόλια μάλιστα του Αμερικανού Προξένου στη Σμύρνη Τζώρτζ Χόρτον, που εξέδωσε στα 1925 το βιβλίο-μαρτυρία «Η κατάρα της Ασίας» για τις Τουρκικές Σφαγές εναντίον Ελλήνων και Αρμενίων, είναι ενδεικτικά, καθώς, όπως τονίζει, φανερώνουν «την αναλλοίωτη φύση του Τούρκου και του χαρακτήρα του, σαν πλάσματος με άγρια πάθη, που ζει ακόμη στην εποχή του Ταμερλάνου και του Ούννου Αττίλα»

ΤΟ ΠΛΟΙΟ - ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ

Η Τουρκία, που αφάνησε με φρικτούς διωγμούς και τους τελευταίους Έλληνες της περιοχής της νεότερης Φώκαιας στη Μικρασία, επιχειρεί σήμερα να υποκαταστήσει τον Ελληνικό Πολιτισμό της Μικρασίας, με το εφεύρημα του δήθεν «Πολιτισμού της Ανατολίας», στην τεχνητή έννοια του οποίου δεν επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνεται ο όρος Έλληνας ή Γιουνάν!

Η Άγκυρα, αναζητώντας στηρίγματα για να διασωθεί από τα απίστευτα μαζικά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος που έχει διαπράξει, με 1.500.000 σφαγιασμένους Αρμένιους και σχεδόν άλλους 1.500.000 Έλληνες, βρίσκει καταφύγιο στον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, τον οποίο έχει βαπτίσει σε «Πολιτισμό της Ανατολίας» (δηλαδή τουρκικό…)!

Έτσι κατασκεύασε και το αρχαίο πλοίο, που δεν είναι παρά ένα ακόμη προσωπείο, μια μάσκα για να διασκεδάσει στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης, τις φρικτές εντυπώσεις που προκαλούν οι Γενοκτονίες της! Και ιδιαίτερα στη Γαλλία του Σαρκοζί!

«STOP KYBELI»

Το πλοίο αυτό, δεν πρέπει να γίνει δεκτό σε ελληνικά λιμάνια! Και σε κανένα Γαλλικό ή άλλο Ευρωπαϊκό!

Και εάν πλησιάσει, οφείλουν όλοι οι Μικρασιάτες, όλοι οι Πόντιοι, όλοι οι Ανατολικοθρακιώτες, όλοι οι Κύπριοι, όλοι οι Αρμένιοι, όλοι οι Γάλλοι, όλοι οι Ευρωπαίοι, να το προϋπαντήσουν με υψωμένες τις γροθιές μιας δίκαιης και παγκόσμιας διαμαρτυρίας!

Επειδή δεν είναι δυνατόν, οι Γενοκτόνοι της Ανθρωπότητας, οι τύραννοι των Κούρδων, οι εισβολείς και κατοχείς της πανάρχαιας ελληνικής Κύπρου μας, οι καθημερινοί θρασύτατοι εισβολείς του Ελληνικού Αρχιπελάγους, να λάβουν πιστοποιητικό λευκού ποινικού μητρώου!

Δεν είναι δυνατόν να αφεθούν να χρησιμοποιήσουν ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο, προκειμένου να αθωώσουν τα ματωμένα και ένοχα χέρια τους, θαμπώνοντας την Ευρώπη!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Το πλοίο αυτό, δεν μπορεί να ταξιδεύει χωρίς συγνώμη, χωρίς έμπρακτη μεταμέλεια!

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ-ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Δεν μπορούν οι Τούρκοι να παριστάνουν του αρχαίους Φωκαείς! Δεν μπορούν οι σφαγείς των νεότερων Φωκαέων να παριστάνουν τους πολιτισμένους Ευρωπαίους!

Η Γαλλία ολόκληρη πρέπει να σηκωθεί στο πόδι! Και μαζί της όλη η δημοκρατική Ευρώπη!

Η παράσταση της Ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας αρχίζει… Ας είναι εκεί όμως η Ιστορία και η Δικα

η!

ΑΡΧΑΙΟΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΛΑΒΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η «ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ «ΑΛΕΞΑΝΤΡΙΖΑΜ - ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΖΑΜ»…

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ;;;)

Бриши Словени, пиши антички Οι σημερινοί «Μακεδόνες» είναι απόγονοι των αρχαίων «Μακεδόνων» με ολίγη νεώτερη Σλαβική πρόσμιξη, λέει με δυο λόγια η νέα ιστορία του «Μακεδονικού» Λαού, που εξέδωσε το «Ίδρυμα Εθνικής Ιστορίας» των Σκοπίων!!!

ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ

Οι σημερινοί Σκοπιανοί είναι ένα μείγμα Αρχαίων «Μακεδόνων» και ολίγο Σλάβων, ενώ η εποχή του «Αλεξαντάρ Γ΄ του Μακεντόσκι» (Μέγας Αλέξανδρος) θα πρέπει να ονομάζεται πια «Αλεξαντριζάμ» ή «Μακεντονιζάμ», δηλαδή «Αλεξανδρινή» ή «Μακεδονιστική», και όχι πια «Ελληνιστική»!!!

ΑυτДенешните Македонци се мешавина на античките Македонци и на Словените при што античкиот етнос останал доминантен во новонастанатата симбиоза на двата народа. Епохата на Александар Трети Македонски, пак, треба да се нарекува „александризам“ или „македонизам“ за разлика од досегашниот термин „хеленизам“, кој се употребува во светот и од македонските истори чари.ές είναι οι δύο μεγάλες «αλλαγές» που αναδεικνύει η Νέα Ιστορία των Σκοπιανών, που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Εθνικής Ιστορίας των πλαστογράφων, το οποίο χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση του Γκρούεφσκι.

Η Νέα αυτή Ιστορία, υπεραμύνεται της αρχαίας δήθεν καταγωγής των πλαστογράφων από τους «Αρχαίους Μακεδόνες», σε έναν μερικό μετέπειτα συνδυασμό με Σλάβους, όπου και κυριάρχησε όμως το αρχαίο στοιχείο και όχι το σλαβικό και προδίδει την σύνδεσή της με την ψευτοθεωρία του Αυστριακού Φαλμεράγιερ, που στον καιρό της Επανάστασης του 1821 και της παραπέρα προσπάθειας για στερέωση Ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, υποστήριξε ότι οι επαναστατημένοι Νεοέλληνες δεν κατάγονται δήθεν από τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά ήταν απόγονοι Σλάβων και Αλβανών!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το νέο Βιβλίο της Ιστορίας των Σκοπίων που αυτοαποκαλείται προκλητικά «Ιστορία του Μακεδονικού Λαού», τονίζει πως παρότι δέχτηκαν της επιθέσεις των Σλάβων και αιχμαλωτίστηκαν από αυτούς, η ρίζα της είναι η ρίζα της «Αρχαίας Μακεδονίας»!!! Είναι δηλαδή απόγονοι των «Αρχαίων Μακεδόνων»!

ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ

ΤΗ «ΜΑΝΑ» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…

Το νέο προκλητικό Βιβλίο, προσπαθεί ναι μεν να στηρίξει τον ψευτοΜακεδονισμό, αλλά και να συνδέσει ελαφρά τις υπόνοιες της πραγματικής φλέβας τους με το Σλαβισμό, ακριβώς για να απομακρύνει από τα συστατικά του κρατιδίου τον βασικό παράγοντα του «βουλγαρισμού», ώστε να αποκοιμίσει σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού τη βουλγαρική συνείδηση που διατηρεί ισχυρή!

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το Βιβλίο Ιστορίας του περιβόητου «Ιδρύματος Εθνικής Ιστορίας» των Σκοπίων (φωτό) θα μεταφραστεί και στα αγγλικά και θα επιδοθεί σε όλους τους ξένους διπλωμάτες και πολλούς επισήμους, για τη στερέωση της παρανοϊκής αξίωσης των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδόνες», να κατάγονται δήθεν από την «αρχαία Μακεδονία» που βρέχεται στο Αιγαίο και έτσι εμμέσως πλην σαφώς να έχουν «νόμιμα» δικαιώματα την «τύχη» της περιοχής της βόρειας Ελλάδας, καθώς πλησιάζει και το πολυσυζητημένο 2013, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης του Βουκουρεστίου που μοίρασε τάχα τη «Μακεδονία» τους σε τρία κομμάτια, από τα οποία προς το παρόν ελευθερώθηκε το πρώτο. Απομένει τώρα η «Μακεδονία του Αιγαίου» και η «Μακεδονία του Πιρίν» στη Βουλγαρία…

Και η Αθήνα ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει το κατασκεύασμά τους με την υπογραφή Σύνθετης Ονομασίας Διεθνούς Αναγνώρισης…

Ρίχνει νέο όνομα στο τραπέζι η ΠΓΔΜ

«Δημοκρατία της Μακεδονίας (Βαρδάρη)» είναι το όνομα που ρίχνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ, εν αναμονή νέας πρωτοβουλίας για την άρση του αδιεξόδου στο Σκοπιανό.

Σχετική δήλωση έκανε ο σύμβουλος του προέδρου των Σκοπίων κ. Ρίστο Νίκοβσκι (μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Α1), απορρίπτοντας το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» που περιλαμβάνεται στην τελευταία πρόταση Νίμιτς. Επισήμως η θέση υπέρ του «Δημοκρατία της Μακεδονίας (Βαρδάρη)» αντιμετωπίζεται από την προεδρία της ΠΓΔΜ ως προσωπική άποψη του συμβούλου που δεν δεσμεύει την ηγεσία της χώρας.

Ωστόσο, διπλωματικές πηγές δεν θεωρούν καθόλου τυχαία τη συγκυρία και το περιεχόμενο της συζήτησης που άνοιξε στα Σκόπια γύρω από το όνομα, καθώς την επόμενη Δευτέρα ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ κ. Μάθιου Νίμιτς έχει προσκαλέσει στη Γενεύη τους διαπραγματευτές των δύο χωρών, έπειτα από τετράμηνο «πάγωμα» των συνομιλιών.
Παράγοντες της ελληνικής διπλωματίας θεωρούν απίθανη την αποδοχή σύνθετου ονόματος τύπου «Δημοκρατία της Μακεδονίας (Βαρδάρη)» από την Αθήνα.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκ. Ιβανόφ, του πρωθυπουργού κ. Ν. Γκρούεφσκι, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Αντέμι και του υπουργού Εξωτερικών κ. Α. Μιλόσοσκι με αντικείμενο το πρόβλημα της ονομασίας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αμετακίνητη είναι η θέση για κατοχύρωση της λεγόμενης «μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας» και για άρνηση κάθε είδους τροποποίησης του Συντάγματος.

Ο κ. Μάθιου Νίμιτς, μετά τη συνάντηση με τους διαπραγματευτές των δύο χωρών κ.κ. Βασιλάκη και Γιόλεβσκι στη Γενεύη στις 22 Ιουνίου, αναμένεται να επισκεφθεί τα Σκόπια στις 6 Ιουλίου και δύο μέρες μετά την Αθήνα. Αλλωστε, ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κ. Α. Μιλόσοσκι θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα το προσεχές Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται εκεί να έχει κάποιο τετ α τετ με την ομόλογό του κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ:::: Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

1.000.000 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

15/6/2009 μ.Χ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

1.000.000 ΚΛΙΚ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

Ο Καραμανλής μοιάζει να έχει μπει οριστικά στο κάδρο, αφού μέχρι τώρα δεν τόλμησε να πειράξει τη Ντόρα.

Δεν τόλμησε να σταματήσει τον κατήφορο που άρχισε από το 1993 για την Ελλάδα

και γίνεται πια γκρεμός και άβυσσος στο ζήτημα των Σκοπίων

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ…

Στις 22 Ιουνίου, σε λίγες ημέρες, αρχίζει και πάλι η διαμεσολάβηση του Μάθιου Νίμιτς με συνάντηση των εκπροσώπων Ελλάδος – Σκοπίων στη Γενεύη, για την προετοιμασία του μεγάλου και τελικού ταξιδιού, που θα πραγματοποιηθεί 6-7 Ιουλίου στα Σκόπια και 7-8 Ιουλίου στην Αθήνα!

Ένα ταξίδι που χρειάστηκε με υπομονή καθυστέρησε πολύ καιρό. Έπρεπε πρώτα να γίνουν οι Προεδρικές Εκλογές στα Σκόπια, να εκλεγεί ο εκλεκτός του Γκρούεφσκι, ώστε να ελέγχει όλο το σύστημα-Σκόπια και ύστερα να αναμένει ο Μεσολαβητής και τις Ευρωεκλογές στην Ελλάδα, για να κάνει το τελευταίο βήμα που τόσο καλά είναι προετοιμασμένο, ακόμη από την Κυβέρνηση Μπους και τους μηχανισμούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Οι Σκοπιανοί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν συμφωνήσει στην ουσία της Σύνθετης Ονομασίας, αλλά μόνο για Διεθνή χρήση. Έχουν δηλαδή «υποχωρήσει» από το «διπλή ονομασία όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα», στο «διπλή ονομασία για Διεθνή χρήση» που σημαίνει:

  1. Ονομασία που θα εμπεριέχει τον ελληνικό όρο Μακεδονία (σύνθετη ονομασία)!!!

  1. Ονομασία που θα αφορά χρήση μόνο από Διεθνείς Οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. κλπ. (ονομασία πινακίδας)!!!

  1. Ονομασία που δεν θα αφορά αναγκαστικά τις διμερείς σχέσεις. Έτσι π.χ. η Τουρκία θα μπορεί να ονομάζει σκέτο «Μακεδονία» τα φιλικά της Σκόπια!!!

  1. Δεν θα αφορά το Συνταγματικό Όνομα της χώρας που θα παραμείνει «Δημοκρατία Μακεδονίας» (διπλή ονομασία)!!!

  1. Η Συμφωνία δεν θα κάνει αναφορά σε «έθνος», «γλώσσα», «ταυτότητα»!!! Πρόκειται για ζήτημα –κλειδί για τον Γκρούεφκσι.! Άλλο τόσο όμως είναι ζήτημα-κλειδί για τον Ελληνισμό και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό λόγω των απαράγραπτων εθνικών δικαίων, διότι αποσιώπηση και μη διευκρίνιση αυτών των παραμέτρων στη Συμφωνία, σημαίνει ελεύθερη χρήση τους από τα Σκόπια! Ελεύθερη χρήση «μακεδονικής» ταυτότητας, γλώσσας, εθνικότητας!!! Πρόκειται για το σημείο-παγίδα που έχει αποφασιστεί εναλλακτικά από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ώστε να παρακαμφθεί κάθε αντίδραση του Ελληνισμού!!! Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποιείται τελευταία από ΗΠΑ και Σκόπια ότι «η Συμφωνία είναι μόνο για το Όνομα της Χώρας και τίποτα άλλο»Τα ίδια λόγια όλως περιέργως χρησιμοποιούνται και από την Ελληνική Κυβέρνηση, γεγονός που εγείρει μεγάλα ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι συντονισμένες στο παρασκήνιο και σε ποιο βαθμό Αθήνα και Ουάσινγκτον…

  1. Υπογραφή της Συμφωνίας, σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!! Και άμεσα ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΟ!!! Του μόνου αποτελεσματικού διεθνούς πολιτικού όπλου που διαθέτει η Ελλάδα απέναντι στους πλαστογράφους!

  1. Υπογραφή της Συμφωνίας σημαίνει αλλαγή στα Βιβλία Γεωγραφίας των Ελληνικών Σχολείων, όπου τα ελληνόπουλα θα διδάσκονται υποχρεωτικά ότι η Μακεδονία μας, η Ελλάδα μας, συνορεύει με μια άλλη χώρα που ονομάζεται «Βόρεια λ.χ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

  1. Υπογραφή της Συμφωνίας σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν θα μπορεί να κάνει διεθνή χρήση της ονομασίας «Μακεδονία», αφού δεν είναι όνομα Κράτους, ενώ τα Σκόπια θα μπορούν να κάνουν νόμιμα πια διεθνή χρήση της αρχαίας ελληνικής ονομασίας, με ελληνική υπογραφή! Θα παρουσιάζονται παντού σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, κατά την προσφιλή τους μέθοδο!!! Με αποτέλεσμα να επικρατήσει απόλυτα ότι «Μακεδονία = Σκόπια», με ελληνική πια νομιμοποίηση!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η Υπογραφή μιας τέτοιας Συμφωνίας Σύνθετης ή Διπλής ονομασίας που θα εμπεριέχει τον ελληνικό όρο «Μακεδονία» είναι αντίθετη:

    • με την Ευρωπαϊκή Απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΟΚ στις 16-12-1991 (συμμετοχή Σαμαρά) όπου επιτεύχθηκαν οι περίφημοι 3 δεσμευτικοί όροι, βάση των οποίων δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν τα Σκόπια όσο χρησιμοποιούσαν ελληνικά ονόματα, ελληνικά σύμβολα και αμφισβητούσαν τα ελληνικά σύνορα!!!

    • Με την Απόφαση των Πολιτικών Αρχηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ανδρέα Παπανδρέου, υπό τον αείμνηστο Μακεδόνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 13-4-1992, όπου αποφασίστηκε η μη αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και τα παράγωγά του!!!

    • Με την δεσμευτική Ευρωπαϊκή Απόφαση στη Σύνοδο Κορυφής της Λισαβόνας στις 25-6-1992, όπου οι Ευρωπαίοι Ηγέτες αποφάσισαν από κοινού να μην αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία»!!!!

    • Με τις αποφάσεις των πάνδημων, παλλαϊκών Συλλαλητηρίων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, που αποτελούν αμετακίνητα έμπρακτα Δημοψηφίσματα!

    • Με τη σύγχρονη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό και της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα που τον εκφράζει, και που δεν αποδέχεται παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή στα Σκόπια!

    • Με το αγωνιστικό και μαρτυρικό πνεύμα 240.000 τουλάχιστον Ελλήνων των Σκοπίων, που παλεύουν να διατηρήσουν την ελληνικότητα της μακεδονικότητάς τους, εγκαταλελειμμένοι τελείως από την επίσημη Ελλάδα!!!

    • Με την Παλαιά και Καινή Διαθήκη, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τις Εκκλησίες Ελλάδος και Κύπρου, που δεν αναγνωρίζουν και ούτε πρόκειται να αναγνωρίσουν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Εκκλησία»!!!

    • Με τις επιστήμες της Γεωγραφίας, Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Εθνολογίας, που δεν μπορούν επιστημονικά να αποδεχθούν ύπαρξη «μακεδονικού έθνους» της δήθεν «Μακεδονικής Δημοκρατίας»!!!

Ως εκ τούτων, η τυχόν υπογραφή μας τέτοιας Συμφωνίας Σύνθετης Ονομασίας, λόγω και της θεμελιώδους και απόλυτης αντίθεσης της κυρίαρχης λαϊκή βούλησης κατά το Σύνταγμα, θα αποτελέσει εκτροπή της Δημοκρατίας!!! Ένα στυγνό παλαιοκομματικό πραξικόπημα, που θα ξεσηκώσει θύελλα στην Ελλάδα και την Ομογένεια!!!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Αυτό το πραξικόπημα προσπάθησε να εμποδίσει η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ που συμμετέχει ενεργά, με την ιδέα της δημιουργίας Μακεδονικού Κόμματος για την Ευρωβουλή, ώστε να μπλοκάραμε τις εξελίξεις από μέσα, εμποδίζοντας την είσοδο των Σκοπίων, χαλώντας τα ξένα και ντόπια σχέδια!

Δυστυχώς η ιδέα υπονομεύτηκε απρόβλεπτα από μέσα, και χρησιμοποιήθηκε σφετεριστικά και αδικαιολόγητα από τρίτους, οι οποίοι και την «έκαψαν» όπως φάνηκε εκ του εκλογικού αποτελέσματος

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Τώρα, αυτές τις ύστατες ώρες, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, και καθώς η κοινή γνώμη θα βρίσκεται σε χαλάρωση και υποενημέρωση, τώρα που θα επιχειρηθεί το τελευταίο βήμα των ενόχων και συνενόχων, μόνη δύναμη μετά Θεόν, είναι ο Διαδικτυακός Ελληνισμός, που έχει τη δυνατότητα και της ενημέρωσης και της αντίδρασης!

Και η αντίδραση είναι μία:

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ!!! Αν δεν είναι εκεί η Ντόρα, κανείς δεν θα τολμήσει να προχωρήσει! Επειδή ακριβώς, όσο και εάν φαίνεται οξύμωρο, η Ντόρα έχει μεγάλες ικανότητες*, επιμονή, οργανωτικότητα και θέληση και είναι πραγματικά κρίμα, ένα τέτοιο πολιτικό ταλέντο, να βρίσκεται στην αντίθετη όχθη και όχι με το μέρος μας! Όχι μαζί μας! Όχι πλάι μας, πράγμα που θα ήταν μια ευφυής, εκτός των άλλων, κίνηση!

Ο δε Πρωθυπουργός, άβουλος, αποδυναμωμένος πλήρως, αυτόχειρ, αδυνατεί να απομακρύνει τη Ντόρα, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να ισχυρισθεί ότι «απλά εκτελούσε εντολές Καραμανλή» και ξέρει ότι χωρίς τη Ντόρα δεν θα μπορέσει κανένας να περάσει τη Σύνθετη Ονομασία, στην οποία συμφωνεί και το ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας μονάχα στη Διπλή Ονομασία, θέση που είναι εξίσου απαράδεκτη, καθότι παραχωρεί και πάλι τη νομιμοποίηση χρήσης του ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» με έναν εντελώς προσχηματικό προσδιορισμό!

Αυτό λοιπόν που αδυνατεί να κάνει ο Καραμανλής και είναι υπόλογος γι΄ αυτό, το κάνουμε εμείς. Όλοι οι Έλληνες τους Κόσμου!

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ!

ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

ΟΠΩΣ ΤΟ 1993!

ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ»!

ΟΠΩΣ ΣΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ»!

ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΙΣΤΟΡΙΑΣ»!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

1.000.000 ΚΛΙΚ

για να φύγει η Ντόρα

για να σταματήσει η Υπογραφή της Άθλιας Συμφωνίας

για να σωθεί η Μακεδονία

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ

σηκώστε την Ελλάδα ψηλά

γίνεται εσείς ο νέος «Μελάς»

και ο νέος «Δραγούμης» της

1.000.000 ΚΛΙΚ

για να γκρεμίσουμε τη Σύνθετη Ονομασία

για να ρίξουμε τους εμπνευστές της

για να σηκώσουμε το δίκαιο και την αλήθεια

για να μας αξίζει να είμαστε Έλληνες

ψηφίστε στο

www.NOIAZOMAI.net

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More