ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ


Όσες κατηγορίες « σέρνει η σκούπα» επιρρίπτει το για πρώτη φορά εμφανιζόμενο «Τσάμικο Κίνημα». Το νέο αυτό κίνημα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τεμα», που οργανώνεται εντός της τσάμικης κοινότητας, εξέδωσε χθες μια πολυσέλιδη ανακοίνωση κατά του Shpetim Idrizi, όπου τον κατηγορεί πως μέχρι τώρα το μόνο που έχει κάνει ήταν τα προσωπικά παζάρια με το «τσάμικο ζήτημα».Το «Κίνημα» κατηγορεί τον Ιντρίζι πως δεν υπήρξε εντελώς καμία πρόοδος για τη νομική λύση, ούτε και για την δημιουργία μιας βάσης δεδομένων.
Συνεχώς τον αποκαλεί αυτοκηρυγμένο πρόεδρο έναν σακκουλά χρημάτων από... τελεωνεία και εφορίες, άνθρωπος που τρείς ώρες την ημέρα ασχολείται με το τζελ των μαλλιών του. Επίσης τον κατηγορούν πως είναι βουτηγμένος στη διαφθορά και διαπλοκή, πως έβαλε σε δουλειές ανθρώπους της οικογένειας, ανθρώπους με βεβαρημένο ποινική μητρώο.
Επίσης το «Κίνημα» κατηγορεί τον Ιντρίζι πως έχει εκμεταλλευτεί τους τσάμηδες νέους, τους έχει κακομεταχειριστεί σε τυφλές κομματικές διοργανώσεις, κατευθυνόμενοι από διάφορες μιντιακές φούσκες. Ο Ιντρίζι, σημειώνουν, «ένας «μοντέρνος εθνικιστής» που συμπεριφέρεται χειρότερα μαπό τους κουρασμένους δικτάτορες του περασμένου αιώνα στα Βαλκάνια».Τέλος αυτό που χρόνια τώρα ψιθυρίζεται, το «Κίνημα» εντός της τσάμικης κοινότητας, το φέρνει στο προσκήνιο, «το θέμα αυτό χρησιμοποιείται για να γεμίσουν σακιά με λεφτά οι αυτοκηρυγμένοι αγνοώντας ανοιχτά το κράτος δικαίου, την κρατική διοίκηση και το μίνιμουμ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».
Και καταλήγει η ανακοίνωση » Και για άλλους λόγους υψίστης σημασίας εμείς θέλουμε να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες της κοινότητάς μας».
Εξάλλου στο κέντρο των Τιράνων, στο κτίριο του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, το τσάμικο κόμμα και ο σύλλογος «Τσαμερία» άνοιξαν έκθεση όπου παρουσιάζονται όλα τα σχέδια για το διαγωνισμό που προκήρυξαν οι τσάμηδες σχετικά με την ανέγερση ενός μνημείου στην Κιάφε Μπότα των Αγίων Σαράντα.Σύμφωνα με τον τον πρόεδρο του PDIU Σπετίμ Ιντρίζι το μνημείο θα στηθεί στο χωριό Κλογγέρι όπου υπάρχει ήδη νεκροταφείο τσάμηδων. Στην έκθεση παρουσιάζονται 8 σχέδια, 1 από το Κόσοβο και 7 από την Αλβανία. Έχει συγκροτηθεί επίσης επιτροπή επιλογής που εντός ολίγων ημερών θα βγάλει το νικητή και αμέσως μετά θα αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου στον συγκεκριμένο χώρο.Το όλο σχέδιο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, φτάνει το 1 εκατομμύριο Ευρώ. Μέρος των χρημάτων θα είναι δωρεές ιδιωτών, ενώ αρκετά λεφτά θα δώσει και η κυβέρνηση Μπερίσα.

ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ


Ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ελλάδα να βρεθεί εκτός ευρωζώνης, άφησε ο Ζ. Μπαρόζο. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνέντευξη του στη «Welt», όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή της Αθήνας στη δραχμή υπογράμμισε ότι «Αν η Ελλάδα συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της, είναι αδιανόητο. Αν όχι, πρέπει να το σκεφτούμε. Αλλά θα ήταν ένα κακό μήνυμα στις αγορές για την ευρωζώνη να χάσει ένα από τα μέλη της».

Σχετικά με τις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη επεσήμανε ότι θα προτιμούσε να αφορούν όλες τις χώρες και να μην γίνουν ειδικές συμφωνίες. Επεσήμανε ακόμη ότι οι αλλαγές θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο.


Ακόμη υπογραμμίζει ακόμη ότι τα σημερινά προβλήματα προήλθαν από την αδυναμία των κυβερνήσεων να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους, παρά τις προειδοποιήσεις από την Κομισιόν. Πάντως εκτίμησε ότι το ευρώ θα συνεχίσει να υπάρχει παρά τις όποιες εξελίξεις.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΟΘΟΥΝ...ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Ελληνικές Κοινότητες, Πανεπιστήμια και ιδιωτικά ιδρύματα είναι σήμερα οι φορείς της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στη Λατινική Αμερική, σύμφωνα με τον Γιώργο Παππά, τοπικό Συντονιστή Εκπαίδευσης.
«Η ελληνική γλώσσα διδάσκεται σε 3.300 μαθητές από 27 αποσπασμένους Έλληνες εκπαιδευτικούς σε ...Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Μεξικό, Ουρουγουάη, Παναμά, Περού και Χιλή, καθώς και σε Κολομβία και Κούβα από ντόπιους φορείς.

Στην περιοχή λειτουργούν από ένα πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο σχολείο σε Αργεντινή, Βραζιλία και Παναμά, όπου η ελληνική διδάσκεται -έναντι διδάκτρων- στο επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα, από 3-5 ώρες εβδομαδιαίως (παρέχεται κρατικό αποδεικτικό σπουδών από το τοπικό Υπουργείο).

Ελληνικά διδάσκονται, επίσης, σε οκτώ πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ λειτουργούν και έξι Κέντρα Πιστοποίησης Ελληνομάθειας, με σημαντική συμμετοχή ετησίως…», επισημαίνει.

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ


Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, έκανε ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κων/νος Λουράντος, λόγω των όσων υποστήριξε με θέρμη στη συνέντευξή του στη «Le monde en marche» του γαλλικού σταθμού France 5.
Σε αυτή τη συνέντευξη- όπως αναφέρει ο κ. Λουράντος- ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τοποθετήθηκε αιχμηρά απέναντι σε όσους ζητούν να μην πληρώσει η χώρα το χρέος της και να εγκαταλείψει την Ε.Ε., χρησιμοποιώντας μάλιστα πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος όλων των πολιτών διαμαρτύρονται καθημερινά για τις πολιτικές της κυβέρνησης.
Όπως αναφέρει: Συγκεκριμένα, εκφραστήκατε σε πιστή μετάφραση από τη γαλλική γλώσσα στην ελληνική, ως εξής: «Θα εκφραστώ ελεύθερα… ….
Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες και ηλίθιοι» (κατ’ άλλη δε ερμηνεία της ίδιας λέξης «μ-λ-κες» και όχι «ηλίθιοι»).
Ο κ. Λουράντος ζητά από τον κ. Πάγκαλο να ανακαλέσει δια του Τύπου τις απαράδεκτες και εν πολλοίς προσβλητικές, αλλιώς επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του σε βάρος του αντιπροέδρου, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων.

ΒΑΡΔΑΡΙΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΑ


Να πάρουμε τον... Βαρδάρη ζήτησε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης

Την προειδοποίηση ότι «αν οι γείτονές μας παρεξηγήσουν την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης δεν θα ωφελήσουν την πορεία ένταξής τους στους ευρωατλαντικούς θεσμούς», απηύθυνε προς τα Σκόπια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος από του βήματος της Βουλής, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι η Ελλάδα θα σεβαστεί την απόφαση αυτή.Είχε προηγηθεί παρέμβαση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και πΓΔΜ «ώστε να αφαιρέσουμε την δυνατότητα να επανέλθουν (στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης) τα Σκόπια», όπως είπε σημειώνοντας: «Ο αλυτρωτισμός δεν είναι μόνο ο Βαρδάρης από τον Βορρά προς το Νότο, αλλά μπορεί να γυρίσει και νοτιάς».

Από την πλευρά της ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Μ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι το κόμμα του «δεν απομακρύνεται από τις κόκκινες γραμμές που τέθηκαν στο Βουκουρέστι το 2008» για μια ονομασία για κάθε χρήση έναντι όλων. «Θέλουμε καλές σχέσεις, θέλουμε να λύσουμε το αγκάθι του ονόματος, αλλά αυτά που έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός και οι πολιτικοί αρχηγοί και όσα έγιναν στο Βουκουρέστι είναι η βάση πάνω στην οποία θα προχωρήσουμε και στο μέλλον», πρόσθεσε.

«Σεις που υποστηρίζετε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης θα λούζεστε τέτοιες αποφάσεις σκοπιμότητας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Αθ. Παφίλης, επισημαίνοντας ότι «η απόφαση δείχνει το αδιέξοδο της πολιτικής που ακολουθήθηκε», ενώ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Π. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι η πολιτική υποταγής στο Μνημόνιο και την τρόικα έχει άμεσες επιπτώσεις και στα εθνικά θέματα.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ


Στην Ελλάδα εντός ημερών υψηλόβαθμα στελέχη ισραηλινής εταιρείας που ειδικεύεται σε έρευνες υδρογονανθράκων Επαφές και εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία και έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ελευθεροτυπίας", η ισραηλινή εταιρεία "Anver Oil Exploration", μέλος του Ομίλου "Delek", που κατέχει την κοινοπραξία εκμετάλλευσης του Λεβιάθαν, έχει εκδηλώσει ανεπίσημα ενδιαφέρον, να μελετήσει την περιοχή νότια της Κρήτης.

Πρόκειται για περιοχή, που σύμφωνα με μερίδα γεωλόγων, παρουσιάζει συγγένεια με άλλες δομές της Ανατολικής Μεσογείου, όπου έχουν εντοπιστεί κοιτάσματα και κυρίως την περιοχή του Λεβαντινίου, που περικλείει τόσο το κοίτασμα του "Λεβιάθαν" στο Ισραήλ, όσο και το κοίτασμα "Αφροδίτη" ή "Οικόπεδο 12" στην Κύπρο.

Κατά καιρούς, έχουν διατυπωθεί εκτιμήσεις, που κάνουν λόγο για ούτε λίγο ούτε πολύ, πιθανό δυναμικό 20 τρισ. κυβικών μέτρων αερίου στην περιοχή, όταν σε Αίγυπτο, Ισραήλ και Κύπρο τα αποδεδειγμένα κοιτάσματα είναι 2,7 τρισ. κυβικά μέτρα.

Σημειώνεται πάντως, πως μέχρι στιγμής οι επαφές βρίσκονται σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Τη Δευτέρα, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων η πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για συμμετοχή σε σεισμικές έρευνες υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου Πελάγους και νότια της Κρήτης, με στόχο μέσα στο 2012 να γίνει ένας διεθνής γύρος παραχωρήσεων, με περίπου 10 - 15 οικόπεδα.

ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ


ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ.Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα και των μεγάλων ομίλων στον χώρο των ΜΜΕ. Ήδη, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το MEGA αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και χρειάζεται επειγόντως μέχρι το τέλος του χρόνου περί τα 120 εκατομμύρια ευρώ για τρέχουσες ανάγκες.


Στο μεταξύ οι δυο μεγαλομέτοχοι (Βαρδής Βαρδινογιάννης και Γιώργος Μπόμπολας) δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να βάλουν και πάλι στο χέρι στη τσέπη. Γιατί ο μεν κ. Βαρδινογιάννης έχει να αντιμετωπίσει το σοβαρό ζήτημα το οποίο έχει προκύψει στο STAR, αφού το κανάλι που μέχρι πέρσι το εμφάνιζαν κερδοφόρο δεν καταφέρνει πλέον να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα της αγοράς. Και όπως είναι φυσικό οι μέχρι χθες σπουδαίοι μάνατζερ προκειμένου να μην χάσουν την προσωπική καλή μαρτυρία τους έναντι του κ. Βαρδινογιάννη προχωρούν σε δραματικές περικοπές μισθών και απολύσεις. Από την πλευρά του κ. Μπόμπολα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα σε ότι αφορά την βοήθεια την οποία ανέμεναν στο κανάλι. Γιατί τα έργα έχουν πλέον σταματήσει και η εισροή χρήματος είναι πλέον περιορισμένη.
Στο μεταξύ φαίνεται να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και στο «ΕΘΝΟΣ» και όπως ο κ. Μπόμπολας είχε εκμυστηρευτεί στον Αρχιεπίσκοπο έχει πρόθεση να κλείσει το ημερήσιο φύλλο του «ΕΘΝΟΥΣ».

Προβλήματα αντιμετωπίζει και στον «Αγγελιοφόρο» και στην «Ίριδα», κοινές επιχειρήσεις με τον ΔΟΛ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε συζήτηση για συγχώνευση του STAR με το MEGA αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν καλά το περιβάλλον Βαρδινογιάννη γιατί δεν μπορούσε να υπάρξει συμφωνία στο πεδίο ανταλλαγής μετοχών.

Αντιθέτως κυκλοφορεί εσχάτως μια φήμη ότι οι ιδιοκτήτες του MEGA έχουν έλθει δι’ εκπροσώπου τους σε επαφή με του Γερμανούς του ALPHA.

Ωστόσο, για τον «Α» φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο κ. Κοντομηνάς ο οποίος ακούγεται ότι έχει ήδη καταθέσει πρόταση αφού η γερμανική εταιρεία δεν αντέχει ή δεν θέλει να χάνει πλέον περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Συνεπώς έχουμε ήδη ένα διαμορφωμένο περιβάλλον το οποίο αναζητά τρόπους δραματικής μείωσης των κοστολογίων και σε αυτή την φάση αρχίζουν διαφαίνονται σοβαρές προθέσεις συνενώσεων. Πάντως το ενδεχόμενο να συνενωθεί το MEGA με τον Alpha μπορεί να φαντάζει δύσκολο, αλλά εάν εμπλακεί ο κ. Κοντομηνάς τότε ένα τέτοιο σενάριο θα μπορούσε να γίνει ευκολότερο. Από την άλλη πλευρά ο ΑΝΤ1 ψάχνει να βρει τον βηματισμό του με πολλά φυσικά οικονομικά προβλήματα και οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ.

Η λύση να ενταχθεί το ALTER στον Όμιλο Κυριακού θεωρείται ιδανική -από την διαφημιστική κυρίως αγορά- αλλά ακόμα ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να θεωρείται πιθανό παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις.

Στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη του οποίου ηγείται ο Σταύρος Ψυχάρης αναζητούνται λύσεις εξεύρεσης κεφαλαίων αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα ρευστότητας στο Συγκρότημα. Ο εκ των εταίρων Βίκτωρ Ρέστης, δεν εμφανίζεται πρόθυμος να χρηματοδοτήσει περαιτέρω τον ΔΟΛ. Ο κ. Ψυχάρης φαίνεται διατεθειμένος να μετέλθει όλων των μεθόδων και μέσων προκειμένου να διασώσει τον ΔΟΛ αλλά κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.

Ο κ. Παπανδρέου πάντως δεν φάνηκε πρόθυμος να διασώσει τον ΔΟΛ και απομένει να δούμε τις προθέσεις του κ. Σαμαρά σε περίπτωση που αναλάβει την Πρωθυπουργία. Σημαντικά είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελευθεροτυπία, με τη Μάνια Τεγοπούλου να μην πληρώνει μισθούς εδώ και μήνες και να αφήνει το «καράβι» να πορεύεται χωρίς ρότα μετά την άρνηση των τραπεζών να δανειοδοτήσουν εκ νέου. Σε άλλες εποχές, οι «μνηστήρες» θα έκαναν ουρές στην πόρτα της Ελευθεροτυπίας, αλλά τώρα ουδείς ενδιαφέρεται για μια πολύφερνη νύφη. Σε τραγική θέση βρίσκεται το Alter με τα χρέη να φτάνουν τα 500 εκατ. και το μέλλον να φαντάζει δυσοίωνο. Προβληματάκια τέλος, αντιμετωπίζει και ο Ελεύθερος Τύπος των Μπενέκου- Σκαναβή.

Σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι τουλάχιστον μέχρι τώρα η νεώτερη γενιά εκδοτών, ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Τάσο Καραμήτσο, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γ. Φιλιππάκης με τον Χρ. Μουλίνο στη «Δημοκρατία», όπως ο Αιμίλιος Λιάτσος με την «Παρασκευη+13» αλλά και ο Μάκης Κουρής με το «Παρόν».

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More