ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΜΕ


Άρχισε να μιλάει ο Προέδρος του ΛΑΟΣ που γνωρίζει πάρα πολλά! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε σοβαρές αποκαλύψεις στον Γιώργο Τράγκα για το πως...
φτάσαμε στο Μνημόνιο, για όλες τις υπόγειες διαδρομές που ακολουθήθηκαν, για τα μαύρα χρήματα της Τροίκας στα ΜΜΕ αλλά και τα δάνεια των δύο κομμάτων που προσπαθούν να τα σβήσουν!

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στην συνέντευξή του στο περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα που κυκλοφορεί σήμερα «οι τροϊκανοί ρίχνουν χοντρά λεφτά στα ΜΜΕ για προπαγάνδα, προκειμένου να περάσει το Μνημόνιο. Και δεν μιλάω για ένα πακέτο τσιγάρα!!!».

Ανοίγοντας περαιτέρω τα χαρτιά του στον Γιώργο Τράγκα ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι οι «δύο πολιτικοί αρχηγοί τα έχουν βρει με τις τράπεζες για τα δάνεια των κομμάτων. Όποιος έκανε το διακανονισμό κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή».

Τα όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου για τρεις μήνες και συνονιλούσε με τον Παπαδήμο,Παπανδρέου και Σαμαρά είναι συγκλονιστικά!

Θα παρέμβει επιτέλους ένας σοβαρός εισαγγελέας; Άραγε στις επικείμενες εκλογές θα τολμήσουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού να διαφημίσουν τα ψέμματα τους;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More