ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΛΑΒΟΙ


Περισσότερες αδιάσειστες αποδείξεις για τις πραγματικές ρίζες των Σκοπιανών βρίσκουμε στην αυτοβιογραφία του Dimitar Vlahov, ουσιαστικά του 2ου Σκοπιανού Πρόεδρου (Presidium of the People’s Assembly - 15 March 1946 – 1947) μετά τον Metodija Antonov-Cento.

O Vlahov, γεννημένος στο Κιλκίς το 1878, ήταν μαθητής στο Βουλγαρικό Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης, στην συνέχεια μετακόμισε στην Βουλγαρία και αποφοίτησε απο την σχολή του Belogradtchik. Σπούδασε Χημεία στην Γερμανία και Ελβετία αλλά αποφοίτησε απο το Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Το 1903 εισήλθε στην στρατιωτική ακαδημία της Σόφιας. Δούλεψε ως δάσκαλος στο βουλγαρικό γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης και ήταν ενεργός με το IMRO. Δούλεψε ως δάσκαλος στο Kazanlak και το 1908 ξαναγύρισε το βουλγαρικό γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μέλος του Οθωμανικού Κοινοβουλείου ως εκπρόσωπος του People’s Federative Party (Bulgarian Section) ενώ διετέλεσε και Διπλωματικός αντιπρόσωπος του Βασιλείου της Βουλγαρίας στην Οδησσό, Πρίστινα , Κίεβο και Βιέννη. Κατα τα άλλα σύμφωνα με τους Σκοπιανούς ήταν ένας…υπερήφανος Makedonski!!!

Στα “Memoirs” του o Dimitar Vlahov αναφέρει για την πραγματική σημασία του όρου “Μακεδόνας” καθώς και ξεκαθαρίζει τι πίστευαν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί παλαιότερα για τους εαυτούς τους.

From the same book: “Кога зборувам за македонскиот народ ги имам предвид на прво место македонските Славjани. Под името македонски народ по тоа време мекедонските деjатели го разбираа целото население на Македниjа, т.е. зборот Македонци имаше поскоро географски карактер …Кога револуционерната организациjа беше основана и почна да работи, jа започнува своjата работа наjнапред среде оние Македонци кои се викаа Бугари..”

Μετάφραση: Όταν μιλάω για τον Μακεδονικό λαό, εννοώ τους Μακεδόνες Σλάβους. Ο Μακεδονικός λαός εκείνης της περιόδου σήμαινε τον πληθυσμό της Μακεδονίας - Το όνομα Μακεδόνες ήταν Γεωγραφικός Προσδιορισμός. Όταν η επαναστατική οργάνωση ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί, οι πρώτοι άνθρωποι που άρχισαν να δουλεύουν ήταν οι Μακεδόνες που θεωρούσαν τους εαυτούς τους Βούλγαρους!!!!


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More