ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ


Την αντίθεση του με «κάθε είδους πογκρόμ» που «προσβάλλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα», εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας και αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Δημήτρης Τσουκαλάς, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τη επιχείρηση αυτή προσβάλει και τον πολιτισμό μας, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την επιλογή της κωδικής της ονομασίας (Ξένιος Ζευς).

«Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμά τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ό,τι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν, τον πολιτισμό μας», δήλωσε , σχολιάζοντας την κωδική ονομασία της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. και αναρωτήθηκε αν και σε αυτό το «επιχειρησιακό σχέδιο» της κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

«Το γεγονός ότι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 είναι τυχαίο;» διερωτάται με νόημα ο κ. Τσουκαλάς κλείνοντας τη δήλωσή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More