ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΧΤΟ


ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 έλληνες ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΟΡΟ Η ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΝΟΜΙΖΩ)
ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 7,00,000 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με σημερινές δηλώσεις του, περηφανεύεται ότι ήταν από τους πρώτους που συνιστούσαν να αφήσουμε τους Σκοπιανούς “να λέγονται όπως θέλουν”, δηλαδή “Μακεδόνες”» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Και συνεχίζει: «Η δήλωση αυτή -όπλο στην προπαγάνδα των Σκοπίων- έρχεται σήμερα, που μπαίνει σε τελική και κρίσιμη φάση η προσφυγή των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο, εναντίον της χώρας μας, για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008».

«Μετά από αυτό και ιδίως στην κρίσιμη αυτή στιγμή, μπορεί ο κ. Πάγκαλος να παραμένει ακόμη στη θέση του αντιπροέδρου; Καλούμε τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση» καταλήγει ο κ. Μιχελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας τη Δευτέρα στην πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε ότι είναι υπέρ της χρήσης του όρου «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Η δήλωση αυτή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προκάλεσε την αντίδραση και του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος ανέφερε: «Σήμερα, την ημέρα δηλαδή που αρχίζει η εκδίκαση της προσφυγής των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας στο Δικαστήριο της Χάγης για το θέμα του ονόματος, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Θ.Πάγκαλος δήλωσε σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών ότι τα Σκόπια "θα πρέπει να πάρουν όποια ονομασία θέλουν", κατ' επέκταση δηλαδή να ονομασθούν ακόμη και "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"»!

Είναι φανερό ότι οι Σκοπιανοί μόνον αυτή τη δήλωση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης να προσκομίσουν στο Δικαστήριο της Χάγης θα κερδίσουν την κρίσιμη αυτή υπόθεση και η Πατρίδα μας θα έχει δεχθεί μια τεράστια ήττα στο θέμα της υπεράσπισης των μεγάλων μας Εθνικών θεμάτων.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κ.Πάγκαλος θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του από την θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, διαφορετικά θα πρέπει να τον απομακρύνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.Γ.Παπανδρέου.

Κανείς δεν μπορεί να υποσκάπτει με τις δηλώσεις του τα Εθνικά μας δίκαια, την κρίσιμα μάλιστα αυτή περίοδο για την Πατρίδα μας.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More