ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ) ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ( ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ).
ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ VARDRASKA

Συνεχίζει να εξαγριώνει τους Σκοπιανούς ο πρ. πρωθυπουργός των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι. Σε δηλώσεις του στην βουλγαρική τηλεόραση ΒΝΤ τόνισε πως δεν είναι και μεγάλη υπόθεση ένας συμβιβασμός με το όνομα Βόρεια Μακεδονία.

Πιστεύω το όνομα Βόρεια Μακεδονία δεν είναι κάτι το τρομερό, ούτε κάτι το καταστροφικό, αλλά δυστυχώς είναι προφανές ότι αποτελούμε μειονότητα” , δήλωσε ο Γκεοργκιέφσκι.

Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων λίγες ημέρες πιο πριν, είχε σχηματίσει συνασπισμό με τον παλαιότερα ιδεολογικό του αντίπαλο Μπράνκο Τσερβενκόφσκι. Παράλληλα είχε παραδεχτεί δημόσια ό,τι οι Σκοπιανοί είναι οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων”.

Μια δήλωση που έκανε έξαλλους τους Σκοπιανούς, σε σημείο, σύμφωνα πάντα με Σκοπιανή Ιστοσελίδα, γνωστός Σκοπιανός που διαμένει στην Αυστραλία, να φέρεται να έχει προσφέρει 100.000$ γιά τά κεφάλια τών οπαδών τής Βολγαρίας καί τού προδότη Γκεοργκιέφσκι.

Oι δηλώσεις του Γκεοργκiέφσκι στην βουλγαρική τηλεόραση:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More