ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες, έλεγε η μητέρα μου.
Όταν ώς χώρα είσαι ανίκανη νά στηρίξεις τήν ιστορία σού καί τήν πολιτιστική σου κληρονομιά τότε δίδεις τό δικαίωμα σέ κάποιους νά θελουν νά σέ ρημάξουν,νά σέ κλέψουν.Όταν τόσα χρόνια οί έλληνες πολιτικοί δέν απάντησαν ακόμα ακόμα στόν Τίτο το 1949 ότι:
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
καί άφησαν τόσες γένειες σλάβων νά πιστέψουν ότι αυτοί είναι οί απόγονοι τών μακεδόνων, τότε είσαι αποτυχημένος καί ανθέλληνας πολιτικός.
Όταν οί έλληνες πολιτικοί σκέφτονται να δώσουν ένα όνομα μέ γεωγραφικό προσδιορισμό,μέ τήν ύπαρξη της λέξεως Μακεδονία ή παράγωγο αυτής τότε τό λιγότερο πού έχεις νά πείς γιά αυτούς τούς πολιτικούς είναι ότι δέν ξέρουν ιστορία.
Άλλα τώρα νά δούμε τί ακριβώς θά θερίσουν

Μία οργανωμένη και παχυλά χρηματοδούμενη προσπάθεια τεχνητής δημιουργίας "μακεδονικής μειονότητας" ανακόπηκε από το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, όταν το τελευταίο απέρριψε ομαδική προσφυγή σκοπιανών, που υποστήριζαν ότι "κατάγονται από την Ελλάδα και τους έχει κατασχεθεί παράνομα η περιουσία τους" και ζητούσαν να επανακτήσουν την ελληνική ιθαγένεια και να τους επιστραφούν οι περιουσίες, που απώλεσαν μετά τον ανταρτοπόλεμο το 1949 και την φυγή τους! Όλα αυτά εν μέσω της πρωτοφανούς εγκατάλειψης των εθνικών θεμάτων. ειδικά από το 2009 και μετά.


Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα ως αναρμόδιο και παρέπεμψε τους σκοπιανούς στα ελληνικά δικαστήρια ως αρμόδια για να κρίνουν επί της ουσίας την υπόθεση. Το εντυπωσιακό που καταδεικνύει και το οργανωμένο της υπόθεσης είναι ο αριθμός των σκοπιανών που προσέφυγαν κατά της χώρας μας: Περισότεροι από 7.000! Αρκετοί για να δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα, αλλά και κοινωνικό πρόβήμα, αφού αφορά περιουσίες, σε περίπτωση που γινόταν δεκτό του αίτημά τους. Πάντως σκοπιανά ΜΜΕ, υποστηρίζουν, πως μεγάλος αριθμός όσων προσέφυγαν στο Στρασβούργο, αδυνατούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους, αφού δεν διαθέτουν έγγραφα που να αποδεικνύουν πως κατάγονται από την Ελλάδα ή είναι κάτοχοι περιουσίας.

Δηλαδή ούτε οι ίδιοι οι σκοπιανοί είναι σε θέση να στηρίξουν τη "προσπάθειά τους" αυτή αφού δεν έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Πρόκειται στην μεγάλη τους πελιοψηφία για απόγόνους σλαβικής συνείδησης πρώην Ελλήνων πολιτών ή κομμουνιστών που με τη λήξη του ανταρτοπολέμου το 1949 κατέφυγαν στην τότε Γιουγκοσλαβία, προκειμένου να αποφύγουν την ελληνική δικαιοσύνη, αφού μεγάλο μέρος από αυτούς συνεργάστηκαν με δυνάμεις που στόχο είχαν την απόσπαση της Μακεδονίας από την ελληνική επικράτεια, εξυπηρετώντας τα σχέδια του Τίτο και του Στάλιν.
Ακόμα περιμένουμε νά δούμε μιά σοβαρή αντίδραση από την ελληνική πλευρά,αλλά τί αντίδραση νά δούμε όταν αυτοί οί πολιτικοί έχουν στό φτωχό μυαλό τούς συγκεκριμένη ονομασία γία το δεύτερο ψευδοκράτος των σκοπίων μέ τήν λέξη Μακεδονία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More