ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΣΩΤΗΡΕΣ

Το κράτος τών σκοπίων πάει μέ βήμα ταχύ πρός διάλυση καί αυτό τό υποστηρίζουν όλοι.Οι αλβανοί θέλουν τά μισά σκόπια,οί βούλγαροί τά άλλα μισά, καί ώς κράτος τό μόνο πού τούς απασολεί είναι νά ονομαστούν μακεδόνες κάτι πού και οί ίδιοι ξέρουν ότι δέν ισχύει αλλά οί κυβερνώντες προσπαθούν χρόνια τώρα να τό καταστήσουν βίωμα στόν σλαβικό λαό.
Καί από τήν άλλη έχουμε καί τούς έλληνες πολιτικούς πού προσπαθούν μέ νύχια καί με δόντια νά τούς προσφέρουν μία σανίδα σωτηρίας προσφέροντας τους τήν Μακεδονία ακόμα ακόμα καί ώς γεωγραφικό προσδιορισμό ( ωραία ακούγεται ).
Από τήν άλλη έχουμε καί τήν εκτόξευση τής ανεργίας στά σκόπια

Το 2016, τα Σκόπια θα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό Ανεργίας παγκοσμίως , σύμφωνα με την ανάλυση του ΔΝΤ. Τα Σκόπια καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην έκθεση του ΔΝΤ ανάμεσα σε 102 χώρες.

Το ΔΝΤ προβλέπει πως με ένα ποσοστό 31.3 %, tα Σκόπια θα είναι στην λίστα μπροστά από την Βοσνία, Νότια Αφρική, Ελλάδα και Σερβία.

Οικονομικοί αναλυτές υποστηρίζουν ό,τι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, μόνο κάτω από κατάλληλο κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο όμως αυτήν την στιγμή είναι ανύπαρκτο.

“Πρέπει να υπάρξει μια ρεαλιστική πλατφόρμα, υποστηριζόμενη από οικονομικούς πόρους,” δηλώσει ο καθηγητής Αμπντουλμενάφ Μπεξέτι.

Ο καθηγητής εξηγεί ότι ο δημόσιος τομέας είναι τόσο πλεονασματικός που δεν υπάρχει ελπίδα για τους Αλβανούς, ενώ ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει οικονομική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αλλαγές στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

“Το ΔΝΤ σίγουρα έλαβε όλες αυτές τις παραμέτρους υπόψιν,” δήλωσε ο Μπεξέτι.

Ο Ε. Αντέμι δήλωσε πως αν η κυβέρνηση δεν λάβει σοβαρά μέτρα για αλλαγή της παρούσας κατάστασης, αναμένεται αστάθεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More