ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΜΑΚΕΔΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Σκληρή απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού των Σκοπίων Ν. Γκρουεβσκι έδωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης.

« Να απαντήσει κάποιος στον κ. Γκρουέβσκι ότι τα «μακεδονικά» που μιλά δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα του Αριστοτέλη, του Πρωταγόρα, του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, όπως επίσης ότι οι Σλάβοι ήρθαν στην περιοχή 1000 χρόνια μετά την εποχή των μεγάλων αυτών φιλοσόφων και στρατηγών της εποχής δόξας της Μακεδονίας.

Όλοι αυτοί φυσικά, πίστευαν, στους ίδιους θεούς με τους υπόλοιπους Έλληνες, συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τέλος, ο Μέγας Αλέξανδρος ηγήθηκε των Ελλήνων και όχι των Σλάβων» σημείωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.
ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΨΕΙ Η ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ.
ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(ΙΔΙΩΜΑ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΝΑΙ) ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΧΡΟΝΙΑ VARDARSKA. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More