ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ


Προκλητική συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, επ’ ευκαιρία επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη για συναυλία, έδωσε ο γνωστός κομμουνιστής (και σύζυγος πρώην υπουργίνας) τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα προβλήματα στο Αιγαίο, επανέλαβε το γνωστό παλιό σύνθημα των αναρχοκομμουνιστών ως «ευφυές» σύνθημα: «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Ιδού τι ακριβώς είπε:

«Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ‘ανήκει στους Τούρκους’, άλλοι ‘στους Έλληνες’, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

Σε ερώτηση σχετική με την Κύπρο, ο προκλητικός κομμουνιστής (που κάποτε έδινε… αφιλοκερδείς συναυλίες «για την Κύπρο»), άφησε στην πάντα την τουρκική κατοχή (με τέτοια θα ασχολούμαστε τώρα;) και δήλωσε ότι «Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» .

Φυσικά δεν μας εκπλήσσουν οι προκλητικές ανθελληνικές θέσεις του πάμπλουτου (πλέον) αϊδού. Από έναν αμετανόητο κομμουνιστή δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο…

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ: 1453 Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 1821 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 1912-16 ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 1974-75 ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ. ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More