ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ


ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ
(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ έλληνες ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ
Α) ΟΧΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Β) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γ) ΑΜΜΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ
Δ) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
Ε) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ
ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ DE FACTO ΛΥΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΡΕΥΜΑ,ΝΕΡΟ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ(ΜΟΜΑ), ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΥΨΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ
ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΥΣΤΙΧΙΑ,ΠΟΝΟ.ΑΙΜΑ,ΔΑΚΡΥΑ
ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ.
ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ

Είναι γνωστό πως οι Σκοπιανοί αντιλαμβάνονται την Τέχνη ως ακόμα ένα μέσο για να προβάλουν την προπαγάνδα τους. Τις περισσότερες φορές επιλέγουν να μεταδώσουν την προπαγάνδα τους με τέτοιον τρόπο, ώστε να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα. Η επίκληση στο συναίσθημα είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και απροκάλυπτη μέθοδος προπαγάνδας, αφού υπάρχουν πολλές άλλες μέθοδοι, λιγότερο φανερές αλλά εξίσου δόλιες.

Με την ευκαιρία λοιπόν του προσεχούς συνεδρίου του ακραίου Εθνικιστικού Οργανισμού των σκοπιανών της Διασποράς, UMD, βρήκαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν με τον πιο αποκρουστικό τρόπο την τέχνη. Ένας Σκοπιανός “καλλιτέχνης” ανέλαβε να ζωγραφίσει με λάδι, την “Διπλή Γενοκτονία” – όπως την ονόμασε – των Ψευτο-Μακεδόνων και των Ισραηλιτων. Ο λόγος προφανής και ξεκάθαρος. Για να προωθήσουν την γελοία προπαγάνδα τους οι Σκοπιανοί, επέλεξαν την χρησιμοποίηση μιας λογικής πλάνης.

Ο παραλληλισμός με μια γενικά αποδεκτή κατάσταση, η οποία συνήθως προκαλεί στον πολύ κόσμο συμπάθεια και οίκτο, ονομάζεται Επίκληση στο συναίσθημα και θεωρείται μια λογική πλάνη. Ο παραλληλισμός γίνεται, ώστε να προκαλεί ισχυρά συναισθήματα και αυτό το κάνει κυρίως με το να υπονοεί παράλογες ομοιότητες μεταξύ ανόμοιων ιδεών/καταστάσεων.

Στην περίπτωση μας βέβαια, η δήθεν “Γενοκτονία” των ψευτο-Μακεδόνων βρίσκεται μόνο στα νοσηρά μυαλά αυτών που την διαφημίζουν. Όπως ακριβώς και ο σφετερισμός από τους Σκοπιανούς, του αρχαίου Έλληνα στρατηλάτη Αλεξανδρου, καθώς και της Ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού των Μακεδόνων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More