ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΔΙΑ ΑΛΛΑ....


Θα τα καταλάβει... και θα άνοίξει τους σταθμούς διοδίων των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς...

Κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση προώθηση διεξαγωγής τοπικού δημοψηφίσματος.
Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010, στις 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πιερίας,
κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης με θέμα τα διόδια, στην οποία συμμετείχαν όλες οι παραγωγικές τάξεις και οι φορείς του νομού, αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση προώθηση διεξαγωγής τοπικού δημοψηφίσματος και η οργάνωση δυναμικών κινητοποιήσεων τις επόμενες μέρες στην Πιερία.
Καθολική ήταν η άποψη, πως η περίοδος των συσκέψεων, των διαπραγματεύσεων και των διαβουλεύσεων με υπουργούς και εταιρείες ανήκει οριστικά στο παρελθόν. «Καμία συνάντηση πλέον, καμία σύσκεψη με αυτούς που συνεχώς μας εμπαίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος κάλεσε τους φορείς στη χθεσινή συνάντηση. Στις 12 και 18 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11:00 έως τις 15:00 η διευρυμένη πλέον Επιτροπή Αγώνα έχοντας την αμέριστη στήριξη των πολιτικών, των παραγωγικών τάξεων του νομού και των Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης και Πιερίας θα οργανώσει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και άνοιγμα των σταθμών διοδίων των Μαλγάρων και της Λεπτοκαρυάς, σε συνεργασία με τις Επιτροπές Αγώνα των γειτονικών νομών και της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής.
Στη χθεσινή συνάντηση ο νέος Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Πολύζος Ευάγγελος, δήλωσε πως θα στηρίξει ενεργά τον αγώνα των πολιτών κατά των διοδίων και θα προωθήσει την πρόταση για δημοψήφισμα, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ζορμπίδης, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου κ. Παπαχρήστος, ο δήμαρχος Πύδνας κ. Βασιλειάδης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Πολύζος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Μπούρος, 20μελής επιτροπή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, ο επικεφαλής της Επιτροπής Αγώνα κ. Αγγελίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λιτοχώρου κ. Κουτσιμανή, ο κ. Καραφουλίδης ως εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Κουκοδήμου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More