ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;


ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ
Ένα “ωραίο” χριστουγεννιάτικο δώρο της ΚΚΕ Α.Ε.! Την είδηση μεταφέρουν πολλά ιστολόγια. Υπάρχει ακόμα Έλληνας που να πιστεύει πως οι κομμουνιστές είναι υπέρ των εργαζομένων; Διαβάστε:

1) Δραστική μείωση του προσωπικού ανακοίνωσε η διεύθυνση του 902.
Ξεκίνησαν απολύσεις στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ. Την ανακοίνωση έκανε η διεύθυνση στους εργαζόμενους. Θα είναι δεκάδες. Είναι το δώρο του ΚΚΕ στους εργαζόμενους παραμονές Χριστουγέννων. Ας το συμβουλευτεί η τρόικα για το πως θα εφαρμόσει το μνημόνιο. Ξέρει καλά το ΚΚΕ.

2) ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ 902
Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι δύσκολοι είναι. Παρόλα αυτά υπάρχει συγκεκριμένο κόμμα, της αντιπολίτευσης που παραμυθιάζει το κόσμο με τις αγνές προθέσεις του και διαρρηγνύει τα ιμάτια του πως μόνο η λαϊκή επανάσταση μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό. Ο λόγος για το ΚΚΕ, το “Σπίτι του Λαού”.
Από την Τετάρτη, το κανάλι του 902, συγκαλεί συνελεύσεις και ανακοινώνει απολύσεις στους εργαζόμενους, οι οποίες θα ξεκινήσουν από 1 Δεκέμβρη. Ο ακριβής αριθμός τον απολυόμενων παραμένει άγνωστος. Στους διαδρόμους του καναλιού τα ποσοστά κυμαίνονται από το 30-60%. Οι εργαζόμενοι όμως δεν είναι ποσοστά, είναι άνθρωποι με οικογένειες, υποχρεώσεις και χρέη.
Το χειρότερο όλων είναι ότι όταν η διεύθυνση συγκάλεσε συνέλευση μόνο τον κομματικών στελεχών για να ψηφίσουν υπέρ ή κατά των απολύσεων, όλοι πλην ενός των κομματικών ψήφισαν υπέρ. Η κίνηση αυτή δείχνει το ξεκάθαρο ποιόν των σημερινών αριστερών.

3) Απολύσεις και στον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός 902 του Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος θα προβεί από 1 Δεκεμβρίου σε απολύσεις εργαζομένων όπου και είναι άγνωστος ο αριθμός τους . Απόφαση που πάρθηκε, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συμβούλιο της διοίκησης του σταθμού όπου και έγινε ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. .
Το θέμα είναι αν το ΠΑΜΕ προβεί σε κινητοποιήσεις και κατάληψη του τηλεοπτικού σταθμού για να μην απολυθούν άδικα άγνωστος αριθμός εργαζομένων όπως και σωστά πράττει σε άλλες εταιρίες που ακολουθούν τις ίδιες τακτικές απολύσεων των εργαζομένων .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More