ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ


Ο διάσημος Dj Tiesto μετά την πρόσφατη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με το ελληνικό εξαιτίας ανάρτησης στο Facebook, δεν δίστασε να ανέβει στη σκηνή του Τaekwondo (2/10), κρατώντας στα χέρια του μια ελληνική σημαία.
Συγκεκριμένα, ο Dj Tiesto σε μια φωτογραφία της σημαίας της FYROM που ανήρτησε στο προφίλ του, σχολίασε "μου αρέσει η σημαία της Μακεδονίας", προκαλώντας την οργή ορισμένων που δημιούργησαν ένα group στο site κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο "Shame on you Tiesto".

Πριν από την εμφάνισή του στην Αθήνα και λόγω αυτού του group στο Facebook, είχαν φροντίσει να απαντήσουν επί του θέματος και να λύσουν την παρεξήγηση άνθρωποι της Sony μέσα από την επίσημη σελίδα του Τiesto στο Facebook.
"Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας, ότι υπήρξε κάποια παρεξήγηση από τη δημοσίευση μιας εικόνας, με τη σημαία της ΠΓΔΜ από τον Dj Tiesto στην επίσημη σελίδα του στο Facebook κατά ένα πρόσφατο ταξίδι.
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν νοείται ως μια πολιτική δήλωση και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη αν προκλήθηκε κάποια αξιόποινη πράξη σε οποιοδήποτε από τους οπαδούς του, καθώς ο Tiesto παίζει σε όλο τον κόσμο, για τους λάτρεις του οποιασδήποτε εθνικότητας είναι αυτή και ελπίζει στην κατανόηση όλων", επισημαίνεται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More