ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ


ΩΣ ΝΟΗΜΩΝ(ΠΙΣΤΕΥΩ) ΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ(Δέν.Νοείται.Τέλος) ΑΠΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ(ΜΠΛΟΓΚ) ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ .
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300Χ20 (300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗΝΕ.Ε) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ.
ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ.;
ΑΝΕΡΓΙΑ,ΦΤΩΧΕΙΑ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΥΞΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΡΟΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ(ΑΓΡΟΤΕΣ),ΕΙΣΡΟΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΣΤΕΓΩΝ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ΧΩΡΩΝ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΕΘΝΩΝ-ΧΩΡΩΝ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ,ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΑΛΛΟΥ
ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σε ποιον ανήκει αυτή η δήλωση;

«Χρεοκοπήσαμε με τα μέτρα που παίρνετε εσείς σήμερα», είπε ο Φερνάντο Ντε Λα Ρουά.

Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής περιγράφει τα δραματικά γεγονότα που τον οδήγησαν να κηρύξει πτώχευση στη χώρα του το 2001 λόγω των μέτρων που του είχε επιβάλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο ίδιος, όπως λέει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, έφυγε κυνηγημένος και λίγο έλειψε να λιντσαριστεί από χιλιάδες διαδηλωτές που τον αναζητούσαν για να τον τιμωρήσουν επειδή παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ.

Αναγκάστηκε να παραιτηθεί και να διαφύγει. Σήμερα ζει με διακριτική επιτήρηση από την Αστυνομία...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More