ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ


Τo δικαίωμα στην ευτυχία και η απάτη της<< επιτυχίας>> ενός συστήματος που πόνταρε στην γονεϊκη ματαιοδοξία και απληστία και οικοδομήθηκε στην νεανική απειρία.

Πιτσιρικάδες ξυπνήστε και βάλτε τέλος στην άθλια αρένα του ανταγωνισμού που σας ρίξαμε σαν άλογα κούρσας.
Η ιδεολογία του σκυλάδικου που η γενιά μου των απαίδευτων και ανερμάτιστων νεόπλουτων γονιών σας σας επιβάλλαμε, με όλο αυτό το καταναλωτικό σκουπιδαριό και την ψευτογκλαμουρια των επαρχιώτικων αξίων μας σαν υλικό, να κτίσετε τα όνειρα σας και το μέλλων σας πρέπει μονοί σας να το κατεδαφίσετε.

Διεκδικήστε το δικαίωμα στο παιχνίδι και στην παιδικότητα σας.

Αντισταθείτε στην ηλίθια βιασύνη να κουρσέψουν την χάρη και την αθωότητα της παιδικής σας ηλικίας και να σας μεταμορφώσουν σε υβριδικούς ενήλικες.

Διεκδικήστε τον ελεύθερο χώρο και χρόνο του παιχνιδιού που με την τσιμεντένια απληστία τους σας φυλάκισαν.

Αρνηθείτε όλο αυτό το άθλιο σύστημα εκπαίδευσης που σας μεταμορφώνει σε άβουλα όντα χωρίς κριτικό νου και άποψη, κατά το πρότυπο της εκτροφής των ζώων, με σκοπό το άρμεγμα της νεανικής ικμάδα σας.

Αυτοδιαχειριστείτε μέσα από συλλογική αναζήτηση και μέσα από την χαρά του ειλικρινούς διάλογου και της ανταλλαγής, την αληθινή γνώση που θα καλλιεργήσει την ψυχή και το μυαλό σας και θα σας ταξιδεύσει στα μονοπάτια της συλλογικής συνείδησης και του κοινωνικού αυτοπροσδιορισμού σας.

Αντισταθείτε στο δηλητήριο του ανταγωνισμού << του ψέματος της ευγενούς άμιλλας>> που σας επιβάλουν μέσα από τα βαθμολόγια και τα άθλια σχολειά τους, από την τρυφερή σας ηλικία και στο απατηλό δέλεαρ της επιτυχίας με την συσσώρευση αχρήστων πτυχίων.

Απαλλαγείτε από τα καταναλωτικά πρότυπα της μόδας και τα στυλ, που με ύπουλη και φασιστική μέθοδο τα ανάγανε σε σημειολογικές αξίες εύκολης κοινωνικής επιτυχίας και αυτοπροβολής και απέκτησαν χαρακτηριστικά εξαρτώμενων ουσιών.

Τινάξτε από πάνω σας όλη αυτή την σαβούρα που αδίστακτοι κυνικοί διαχειριστές του φόβου, εκκλησιές, ιδεολογίες, και κομματικοί σκοταδιστές φόρτωσαν με τα ψευδή τους την παιδεία σας, την ζωή σας και υποθηκεύσανε με μοναξιά και κατάθλιψη το μέλλων σας.

Βάλτε τέλος στην επιδημία της εικονικής πραγματικότητας που αποχυμώνει τον πλούτο της ψυχή σας, φαλκιδεύει την φαντασία, φτωχαίνει την εμπειρία και υποκαθιστά την αληθινή ζωή και δράση.

Απορρίψτε το φανταχτερό περιτύλιγμα που ντύσαμε κίβδηλες ιδέες και ανύπαρχτες αξίες που αποστειρώνουν την ζωή από την ανεπιτήδευτη ομορφιά του συναισθήματος.

Κατακτήστε την γυμνή ουσία των αληθινών αξίων, του έρωτα, της φιλίας, του παιχνιδιού, της αλληλοβοήθειας, της συμπόνιας, το χάδι, το φιλί, την αγκαλιά, την εμπιστοσύνη, την ποίηση, την μουσική της ψυχής σας, τραγουδήστε το δικό σας όραμα, καρπό της δική σας αλήθειας, αποτινάξτε τους φόβους σας και απελευθερώστε την δημιουργικότητα της φαντασία σας.


Απογαλακτιστείτε από την δυστυχία του αυτιστικού ατομισμού που σας θηλάσαμε, και ξαναπροσπαθήστε να βρείτε τον δρόμο προς το χαμένο φιλότιμο.

Και αν μπορείτε ΣΥΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More