ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ....


ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΖΩΝΑΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
Τους τελευταίους μήνες η πατρίδα μας έχει έρθει αντιμέτωπη με μια κατάσταση πρωτόγνωρη, τουλάχιστον από τον Β' Παγόσμιο Πόλεμο και μετά! Μπορεί τότε να βρισκόμασταν επισήμως υπό κατοχή, αλλά και σήμερα έχουμε απολέσει ένα μεγάλο μέρος την εθνικής μας κυριαρχίας. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Την περίοδο της γερμανικής κατοχής είχαμε διατηρήσει ως λαός την εθνική μας αξιοπρέπεια, αντιμαχόμενοι σθεναρά τις εισβολές του "Άξονα". Με τέτοιο τρόπο μάλιστα, που να προκαλέσουμε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Αντiθέτως σήμερα, συρθήκαμε γονατιστοί ως κράτος, στους διεθνείς τοκογλύφους και κοινωνικούς βρυκόλακες, για να μας "διασώσουν από την χρεοκοπεια", σαν να είμασταν μια απλή ανώνυμη εταιρία!

Ας δεχτούμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση που εξελέγη στις τελευταίες εκλογές εξαπάτησε τους Έλληνες, και έθεσε την Ελλάδα υπό διεθνή κηδεμονία, με ακρωτηριασμένη την εθνική της κυριαρχία. Ας δεχτούμε επίσης ότι κατα παράβαση του Συντάγματος και του άρθρου 28 παράγραφος 2, εκχώρησε εξουσίες που πηγάζουν από το Σύνταγμα χωρίς την απαραίτητη συνταγματική και δημοκρατική νομιμοποίηση. Ας δεχτούμε στο τέλος τέλος ότι είναι προδότες.

Τι κάνει όμως για αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ό θεματοφύλακας και εκπρόσωπος του πολιτεύματος μας και της πατρίδας μας; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας; Ποιά ήταν η αντίδραση του, στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και την ουσιαστική κατάργηση του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο έχει ορκιστεί να υπηρετεί, ως ανώτατος άρχων αυτού του τόπου; Δυστυχώς η απάντηση είναι μια και καταδικαστική: ΤΙΠΟΤΑ! ...


Το ζήτημα λοιπόν τώρα είναι για πoιόν λόγο μένει άπραγος σε όλα αυτά που συντελούνται γύρω μας, καταδικάζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες στην φτώχεια και την χρεοκοπεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι Ανέυθυνος, αφού ήταν χρόνια σε υψηλές υπουργικές θέσεις, συμβάλλοντας και αυτός στο σημερινό μας χάλι.
Επίσης μην βιαστεί κάποιος να απαντήσει, ότι δεν έχει αρμοδιότητα να δράσει, αφού το άρθρο 120 του Συντάγματος δεν ισχύει μόνο για τους απλούς πολίτες αλλά και για τον Πρόεδρο (πολύ περισσότερο μάλλον).
Εάν απ' την άλλη, αισθάνεται ή είναι "λίγος" για τις περιστάσεις που βιώνει η πατρίδα μας, το καλύτερο για τον ίδιο και για εμάς θα ήταν να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του!

Σε κάθε άλλη πείπτωση και ο Κάρολος Παπούλιας είναι συνυπεύθυνος για την υποδούλωση της Ελλάδος στους Διεθνείς Τραπεζίτες και την παγκόσμια διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται ο GAP!
Η μη τήρηση του Συντάγματος και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας χωρίς την συγκαταθεση του ελληνικού λαού (ή έστω των διατάξεων του Συντάγματος) αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας κατά του Έθνους και της πατρίδας μας και σε αυτές τις περιπτώσεις διακρίσεις δεν γίνονται αγαπήτε πρόεδρε!

Γι΄ αυτό όσο είναι καιρός Πρόεδρε, κάνε μια πράξη γενναιότητας, ευθύνης και ήθους...υπέβαλε την παραίτηση σου ενώπιον του ελληνικού λαόυ και γίνε λυτρωτής της πατρίδος από μια κυβέρνηση δοσιλόγων!

Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν...

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είσαι το ίδιο υπεύθυνος με εκείνους που μας έχουν μετατρέψει από κυρίαρχο κράτος, σε προτεκτοράτο...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More