ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ


ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΔΙΩΤΩΝ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΣΟΒΕΣΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΛΕΦΩΝΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΠΤΩΝ ΑΡΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 10% ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


Κυριακή 20/12 στις 12 ανοίγουμε ΟΛΑ τα διόδια
Με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Κατά των Διοδίων που συναντήθηκε στο Βόλο στις 12/12
την Κυριακή 20/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει κινητοποίηση σε ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς διοδίων του εθνικού οδικού δικτύου.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν επιτροπές κατοίκων (Αιγίνιο Πιερίας, Λοκρίδα, Αφίδνες κ.ά.), οι επιτροπές ακρίβεια-stop και ενεργοί πολίτες από όλες τις περιοχές που έχουν εγκατασταθεί σταθμοί διοδίων.
Οι επιτροπες ακρίβεια-stop δίνουν ραντεβού για τα διόδια
Μαλγάρων, Λάρισας, Ζευγολατιού, Ελευσίνας και γέφυρα Ρίου.
Δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις μας :
http://www.akribeia-stop.gr/index.php?view=categoryevents&id=7:-----&option=com_eventlist&Itemid=11
Για την Αθήνα: βρισκόμαστε την Κυριακή στις 10:00 στην Πλ. Καραϊσκάκη (θα φύγει λεωφορείο για τα διόδια Ελευσίνας)
Για Πειραιά: Κυριακή στις 10:30 Πλ. Κουμπάκη (Νίκαια)
Για Θεσσαλονίκη: Κυριακή 11:30 Άγαλμα Βενιζέλου
www.akribeia-stop.gr
http://diodiastop.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More