ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Δένδιας: Η χώρα είναι γεμάτη καλάσνικοφ

«Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση. Η χώρα είναι γεμάτη με καλάσνικοφ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στην εγκληματικότητα και σε όλα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις φυλακές Μαλανδρίνου καιΤρικάλων.
 
Ο κ. Δένδιας απόφυγε  ωστόσο να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα καθώς όπως είπε αυτό έγκειται στις αρμοδιότητες του υπουργού Δικαιοσύνης κου Ρουπακιώτη.
 
Ερωτώμενος για τις αναφορές της Χρυσής Αυγής προς το πρόσωπό του ανέφερε «πως όποιος είναι εναντίον της νομιμότητας είναι εχθρός του υπουργού προστασίας του Πολίτη».

«Δεν έχω ανοίξει μέτωπο με την Χρυσή Αυγή, εγώ απλώς υπερασπίζομαι τη νομιμότηταΕχει την καλοσύνη να με στολίζει με διάφορα συχνά πυκνά και γι' αυτό θα καυχώμαι στο υπόλοιπο της ζωής μου. Τις ύβρεις τους, τις θεωρώ επαίνους» πρόσθεσε ο υπουργός .

Τέλος σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Κύπρο ανέφερε ότι «υπήρξαν κακοί χειρισμοί από την Κυπριακή πλευρά που τους οδήγησε σε αυτή την κατάσταση» και επέρριψε ευθύνες για όλα όσα συμβαίνουν στον Ευρωπαϊκό Νότο στην κυβέρνηση Μέρκελ, τονίζοντας πως «η  κυριαρχική θέση Γερμανίας είναι βλαπτική και για την ίδια».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More