ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ


Όχι δέν νοσταλγώ τήν Δικτατορία,αλλά μέ πειράζει πάρα πολύ πού ενώ έχουμε Δημοκρατία όλοι όσοι κυβέρνησαν τήν Ελλάδα,τό έκαναν σά νά είχαμε Δικτατορία,έτσι συμπεριφερόταν μέ τούς νόμους καί τίς εγκυκλίους πού ψήφιζαν γιά τόν Έλληνα καί τήν Ελληνίδα.
Ελπίζω κάποια στιγμή νά αλλάξουν μυαλό και να αρχίσουν νά αγαπάνε καί να προστατεύψουν αυτή τήν υπέροχη χώρα.
Το 1973 και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου οι Πακιστανοί εργαζόμενοι, απελάθηκαν από την Ελλάδα! Πώς;...
Αρκούσε μία απλή δήλωση του τότε Προέδρου του Πακιστάν Αλί Μπούτο,η οποία σημειωτέον δεν έγινε στην χώρα μας, όπως συνέβη με τον κ. Ασλάμ, αλλά στο Πακιστάν! Ο Αλί Μπούτο λοιπόν είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας!!! Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τούς έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί!!!

Να σημειώσουμε ότι πολλοί Πακιστανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται σήμερα στην Τουρκία. Πιθανόν δε να υπάρχει και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στα πυρηνικά, το δε Πακιστάν, είναι η μόνη χώρα, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τουρκία!

Οι απειλές συνεπώς του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας περί ιερού πολέμου σε βάρος της Ελλάδος, μόνον τυχαίες δεν ήταν. Δείχνουν την νέα απειλή που κυοφορείται. Είναι μέσα στο πρόγραμμα ασύμμετρων επιθέσεων που θα δεχθεί η Ελλάδα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More