ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ


ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

Ειλημμένη είναι η απόφαση των μετόχων του εμπορικού κέντρου του Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη να χρεώνουν τον απέραντο χώρο του πάρκινγκ στους πελάτες τους.

Η πλειοψηφία των επισκεπτών δεν έχει ενημερωθεί για αυτή την πρόθεση παρόλο που ήδη έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες βάσεις.

Είναι βέβαιο ότι όταν εφαρμοστεί δεν θα λείψουν οι αντιδράσεις από τους πολίτες-πελάτες που σε καιρούς μεγάλης κρίσης θα υποχρεωθούν να πληρώσουν το αντίτιμο για να παρκάρουν το αμάξι για να κάνουν ψώνια, να πιουν καφέ, ή να φάνε στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο.

Ακόμα και η τιμή να είναι της τάξεως του 1 ευρώ την ώρα θα θεωρηθεί «βαρίδιο» για την οικογενειακή τσέπη.

Αντίδραση και από καταστηματάρχη

Όμως ξεκίνησαν ήδη αντιδράσεις από τους καταστηματάρχες που αισθάνονται ότι αυτό θα αποτελέσει έναν ανασταλτικό παράγοντα για να επισκέπτονται οι πολίτες το εμπορικό κέντρο.

Αυτό φοβούνται ότι θα έχει αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικό μέρος της πελατείας τους.

Μάλιστα κάποιοι έχουν ήδη κάνει και το επόμενό τους βήμα. Όπως ο ιδιοκτήτης καταστήματος στο COSMOS που έχει αναρτήσει την ταμπέλα αυτή με την οποία ενημερώνει τους λόγους που αποχωρεί από το εμπορικό κέντρο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More