ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την διαγραφή του χρέους της χώρας έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες με σημείο αναφοράς την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά.

Πρόκειται για το κίνημα «Σεισάχθεια» με συνιδρυτές δυο δικηγόρους απο την Κίσαμο Χανίων το οποίο φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας αναζητώντας να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο υπογραφές απο πολίτες της Ευρώπης με αίτημα την διαγραφή του χρέους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η κίνηση, που έχει αναγνωριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει συγκεντρώσει ήδη περίπου 74.000 υπογραφές σε διάστημα 2,5 μηνών, εκμεταλλευόμενη την έναρξη της εφαρμογής του άρθρου 8 της Συνθήκης της Λισαβόνας, που παρέχει σε ένα εκατομμύριο πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη δυνατότητα να υποβάλλουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή νομοθετική πρόταση επί συγκεκριμένου αντικειμένου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της αίτησης είναι: www.1millionsignatures.eu.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης:

«Η Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» είναι Κίνηση ΑΠΟΣΕΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ Ελληνικού χρέους. Το καταστατικό της, έχει αναγνωρισθεί δικαστικά.
Νομικοί παραστάτες και εκπρόσωποί της, είναι οι Κισαμίτες Δικηγόροι Ανδρέας Αναγνωστάκης και Αλέξης Αναγνωστάκης.

Η κίνηση ανέλαβε να κατορθώσει αυτά που δεν επιχειρούν οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι: Να θεσπιστεί νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΡΧΗ του Διεθνούς Δικαίου περί «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», που θα πει «όταν υποδουλώνεται και εξαθλιώνεται το Κράτος, που έχει δανειστεί και φτωχοποιείται και εξαντλείται ο πληθυσμός του, ΔΕΝ πληρώνονται οι Δανειστές».

Κατά την σύμβαση Λισσαβώνας, η εκκίνηση του Νόμου, χρειάζεται ένα εκτομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών.
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ διεκδικητής του Νόμου.

Υπόγραψε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.1millionsignatures.eu.
Με την υπογραφή σου, πλαισιώνεις τον βαθυκίνητο ποταμό προς την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ. ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ. «

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More