ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο το οποίο, από σήμερα Δευτέρα 23.04.2012, μπορούν να παραγγέλνουν οι συμπολίτες μας μέσω της ιστοσελίδας της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας έχει αναδειχτεί ώς η πρώτη επιλογή κατά τη διάρκεια της χθεσινής δημόσιας ψηφοφορίας στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.

Το Ελαιοτριβείο ..
«Τάγαρης Χρήστος», ο προμηθευτής με τον αριθμό 16, από τη Ζαχάρω Ηλείας κατέλαβε την πρώτη θέση με την προσφορά των 13,5 € Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιολάδου για το πεντάλιτρο σε τενεκεδένια συσκευασία. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί την 12η Μαίου 2012 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, έντονο φρουτώδες, αρωματικό, πράσινο, από την περιοχή Ζαχάρως Ολυμπίας, οξύτητας 0,2 έως 0,3, Κ < 1,9 (με όριο το 2,5). Χρόνος ανάλωσης 18 μήνες από την ημέρα της συσκευασία.

Στη χθεσινή εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 24 συνεταιρισμοί και ιδιώτες, τα μεγαλύτερα ονόματα επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου από ολόκληρη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια των 4 ωρών που διήρκησε ο δειγματισμός βρέθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας στην κατάμεστη Κεντρική Πλατεία και 543 από αυτούς συμμετείχαν ενεργά στην ψηφοφορία.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

http://www.otoposmou.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More