ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ


Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος… «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά τα βάζει με μεγάλες μορφές της δημοσιογραφίας, όπως υπήρξε ο Φρέντυ Γερμανός, στηλιτεύοντας το έργο του.

Μιλώντας για το lifestyle των τελευταίων χρόνων και τις συνέπειες αυτού στην Ελλάδα, ο ανατρεπτικός συγγραφέας κάνει λόγο για ένα «ριμέικ του τρόπου ζωής της εποχής της δικτατορίας» και επικαλείται τους σημερινούς 50άρηδες για να στηρίξει την άποψή του ότι κατά τη διάρκεια της επταετίας η προπαγάνδα δεν βασιζόταν τόσο στην αντικομμουνισμό όσο στον τρόπο ζωής.

«Στην εποχή της χούντας επικρατούσε η άποψη πως η ζωή έχει να κάνει με την ελαφρότητα. Ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη γλεντάμε… Και κάπου εκεί εμφανίστηκαν ο Νίκος Μαστοράκης και ο Φρέντυ Γερμανός…» δήλωσε σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑGAZINO» ο συγγραφέας.

Και καταλήγει τον συλλογισμό του σχετικά με τον Φρέντυ Γερμανό και τον ρόλο του λέγοντας ότι, «Το life style από το 1974 μέχρι το 1990 είναι η άκρατη πολιτικοποίηση, γεγονός που μοιάζει με αυτό που ζούμε σήμερα… Ο Νίκος Μαστοράκης εξαφανίζεται από την Ελλάδα… και ο Φρέντυ Γερμανός πάει στην «Ελευθεροτυπία» και εξαγνίζεται».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ,ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ,ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More