ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Τις καλύτερες αναμνήσεις έχει η δημοφιλής superstar, Madonna,
από την χώρα μας και την τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα, όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

"Η Αθήνα είναι γεμάτη από ιστορία και είναι ένα υπέροχο μέρος για να μάθει κανείς!

Ξεκίνησαν τόσα πολλά απ΄αυτή την πόλη", είπε η Madonna σε συνέντευξη που....

έδωσε πρόσφατα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Όταν ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου την ρώτησε για την καλύτερη ανάμνησή της από την επίσκεψή της στην Αθήνα, εκείνη απάντησε:

"Η καλύτερή μου ανάμνηση από την Αθήνα ήταν μια ξενάγηση σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία. Μας έλεγε για την ελληνική μυθολογία, τι συνέβη με τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. Η Ιστορία της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη για το ανθρώπινο μυαλό. Ίσως τη θεωρείτε δεδομένη γιατί ζείτε εκεί".

Μίλησε όμως και για την ταινία "W.E.", την οποία σκηνοθέτησε, και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που την συνδέουν με την ηρωίδα, "Wallis Simpson".

"Συχνά νιώθω παρεξηγημένη", είπε, "αλλά έχω τη δυνατότητα να μιλάω ελεύθερα και να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, εκείνη δεν είχε αυτή την πολυτέλεια και είμαι εδώ για να την υπερασπιστώ". Όταν ρωτήθηκε για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και αν αυτό αποτελεί ένα καινούργιο πάθος για εκείνη, είπε:

"Παθιάζομαι με οτιδήποτε κάνω. Είμαι τελειομανής. Παθιάζομαι με την κάθε λεπτομέρεια και με αυτόν τον τρόπο εγώ και όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες μου τρελαινόμαστε! Αλλά πιστεύω ότι μόνο έτσι μπορεί να βγει κάτι καλό στο τέλος! Και μερικές φορές εκπλήσσομαι και εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι το κοινό δίνει πολύ μικρή προσοχή στην λεπτομέρεια. Ξαφνιάζομαι όταν βλέπω πόσο εύκολα κάποιοι συμβιβάζονται με τη μετριότητα".

Με αφορμή την ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται στην ταινία και αγγίζει τα όρια της εμμονής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τη ρώτησε τι, κατά τη γνώμη της, διαχωρίζει την αγάπη από την εμμονή.

"Εμμονή είναι όταν περιμένεις κάτι, όταν θες να πάρεις κάτι, έχεις την επιθυμία να ρουφήξεις όλη την ενέργειά του. Η εμμονή κρύβει ενέργεια που σε κάποιο σημείο πρέπει να μετατραπεί σε αγάπη. Εάν δεν μπορείς να μετατρέψεις την εμμονή που νιώθεις για κάποιον σε αγάπη, τότε η εμμονή θα εξαφανιστεί", απάντησε η αγαπημένη star.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More