ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επί δύο περίπου χρόνια ο Ελληνικός λαός ακούει συνεχώς για τους περίπου 2500 Ελληνες καταθέτες στην Ελβετία.
Στην περίπτωση των οφειλετών του δημοσίου υπήρξε δημοσιοποίηση ονομάτων και η δίωξης αυτών. Φυσικά η φοροδιαφυγή αποτελεί ποινικό αδίκημα αλλά και τα λεφτά-αφορολόγητα χρήματα στην Ελβετία ακόμη μεγαλύτερο.
Επειδή κυβερνώντες-συγκυβερνώντες και πολιτικά πρόσωπα με προκλητικό φαρισαϊσμό ‘’ ποιούν την νήσσαν ’’ το Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα σύντομα θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα , ποσά , αριθμούς λογαριασμών και τις τράπεζες στην Ελβετία-Λιχτενστάιν-Γερμάνια-Αγγλία-Βέλγιο κ.λπ. για να πληροφορηθεί επιτέλους ο λαός ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι, και μάλιστα σε ακριβή αντιδιαστολή με τίς φορολογικές τους δηλώσεις!
Εμείς έχουμε 3.763 λογαριασμούς..!
Τα εννέα CD και τα αντίγραφα ( τα οποία έχουμε στην κατοχή μας ), για ευνόητους λόγους ευρίσκονται στα χέρια 3 διαφορετικών προσώπων εκ των οποίων το πρώτο ( αντίγραφο) σε δικηγορικό γραφείο σε χώρα του εξωτερικού ....και πάλι για ευνόητους λόγους...!
Προειδοποιούμε ότι κάθε απόπειρα εκβιασμού ή προσπάθεια φίμωσης θα αποφέρει αντίθετα αποτελέσματα και περαιτέρω αποκαλύψεις για offshore εταιρείες! (έρχεται σύντομα και αυτό)
Το πώς ευρίσκονται στα χέρια μας θα αποκαλυφθεί και αυτό διότι το κίνημα μας είναι αδιάφθορο, διάφανο, έντιμο και έχει ως σκοπό την λύτρωση της Ελληνικής κοινωνίας !
Επιτέλους ο λαός θα πρέπει να πληροφορηθεί ποιοι « κατέχουν» (και μάλιστα μαύρα) και ποιοί πληρώνουν τον λογαριασμό της κρίσης !
Δεν πτοούμεθα για πιθανή μας δίωξη λόγο παράβασης της σχετικής νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων , διότι σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να λογοδοτήσουν πρώτα οι πολιτικοί μας ταγοί γιά την ηθική και φυσική αυτουργία στην οποία ενέχονται με την παράβαση της μη εφαρμογής των σχετικών νόμων του κράτους, εφ΄όσον γνωρίζουν και δεν πράττουν τα δέοντα, για την τιμωρία των καταθετών όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Καλούμε επίσης τον αξιότιμο πρόεδρο του Αρείου Πάγου όπως προχωρήσει στις δέουσες νομικές διαδικασίες και αναθέσει κατεπείγουσα άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπεύθυνου-ων κρατικών λειτουργών, οι οποίοι αν και κατέχουν τις περίφημες λίστες δεν εφαρμόζουν την σχετική νομοθεσία.
Αποτελεί ή όχι κακούργημα το μαύρο χρήμα και μάλιστα στο εξωτερικό?
Είμαστε αποφασισμένοι να απαλλάξουμε τον Ελληνα από την πολιτική ολιγαρχία και θα το πράξουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More