ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ


Τρέμουν και δεν δημοσιοποιούν αυτά που συμφώνησαν

Δεν αποτελεί έκπληξη η «απόφαση» της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και συγκυβερνητών της πατρίδας μας. Η παράταση, λόγω διαφωνιών, αποσκοπεί στο να κερδίσουν χρόνο προκειμένου να επιβάλουν τις κατάλληλες ποσότητες τρόμου στον Ελληνικό λαό για την περίπτωση που δεν αρνηθεί η χώρα μας την «βοήθεια» των «εταίρων», των «φίλων» και των «συμμάχων» της.

Η στάση και η εμμονή του Έλληνα γκαουλάιτερ, Λουκά Παπαδήμου, αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν εργάζεται για τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, αλλά τουναντίον ασκεί μεγάλες πιέσεις προκειμένου η χώρα μας να παραδοθεί αμαχητί στις ορέξεις των «δάνειων δυνάμεων». Φυσικά, η συνεπικουρία, των Παπανδρέου – Σαμαρά – Καρατζαφέρη, έχει καταστήσει δυνατό το να εμπαίζεται εξόφθαλμα ο Ελληνικός λαός και να οδηγείται προς την καταστροφή του, στο όνομα της… διάσωσής του.

Επειδή γνωρίζουμε πως όχι μόνο θα συμφωνήσουν με τα επαχθή οι συνένοχοι συγκυβερνώντες, αλλά θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν και ως τεράστια επιτυχία την απόλυτη παράδοση της χώρας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως η πράξη τους αυτή προσμετράται στις προηγούμενες εθνοκτόνες αποφάσεις τους και στην γενικότερη σύμπλευσή τους στον σχεδιασμό καταστροφής της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα καταδικάζει τους ολίγιστους «εθνοπατέρες» οι οποίοι χωρίς καμία νομιμοποίηση συσκέπτονται και υπογράφουν για το μέλλον της χώρας και των κατοίκων της. Καλούμε, δε, τους Έλληνες πολίτες να προετοιμάζονται για το κλίμα αναρχίας, αλλά και μία σειρά δεινών που έχουν προγραμματισθεί προκειμένου να εξασφαλισθεί η μη αντίδρασή τους. Οι παρανόμως κυβερνώντες οφείλουν να επιστρέψουν σε όσα η Δημοκρατία –που υπαινίσσονται πως υπερασπίζονται- τους επιτάσσει. Οι εκλογές αποτελούν την μοναδική διέξοδο από την κρίση. Επιτέλους, ο λαός πρέπει να μιλήσει και να μεταφέρει τις εντολές του μέσα από την κάλπη.

Έλληνες, πατριώτες, οφείλουμε να τους θυμίσουμε πως τα αφεντικά σε αυτόν τον τόπο είμαστε εμείς και όχι αυτοί που τον έχουν καταστρέψει. Βγείτε στους δρόμους, διαδηλώστε και απαιτείστε την πατρίδα μας, απαιτείστε την ελευθερία μας, απαιτείστε τα δίκαιά μας, απαιτείστε αυτά που μας έκλεψαν. Δεν ξεχνάμε πως αυτοί είναι οι κλέφτες κι εμείς τα θύματα. Αυτοί είναι τα λαμόγια κι εμείς οι νοικοκυραίοι. Αυτοί είναι οι νέοι εφιάλτες που πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την εξουσία που κατέλαβαν με πολιτικό πραξικόπημα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More