ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ


ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ; ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΤΗΣ ΕΤ3 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΕΦΗΣ. Η ΕΦΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΥΜΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΜΙΑΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

1 comments:

ΟΤΑΝ Ο "ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ" ΤΕΩΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΊ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΔΙΑΦΥΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ,ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 4000 ΕΤΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ- ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ + 50000 ΜΕ 100000 ΕΤΩΝ . Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝ.ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΚΩΝ. ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 11300 πχ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 6000πχ ΣΤΑ ΓΙΟΥΡΑ.
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΊ ΤΕΜΠΗ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ 12000πχ κλπ,κλπ.

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More