ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΕΞΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ;
Δημοψήφισμα απαιτεί ο Πρόεδρος του... ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης για την ονομασία των Σκοπίων, αλλιώς προειδοποιεί με την αποχώρηση του κόμματος του από την κυβέρνηση συνεργασίας και όλα αυτά λίγες ημέρες βέβαια, πριν την επίσκεψη του Αμερικανού Αντιπροέδρου στην Ελλάδα Τζο Μπάιντεν.
Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο 9», ο κ. Καρατζαφέρης, προανήγγειλε: «Θα προτείνω δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για αυτό το μεγάλο εθνικό θέμα», ξεκαθαρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ξεφύγει από τις καταστατικές εντολές του κόμματός του.
«Δε νομίζω, ότι βουλευτής της Μακεδονίας μπορεί να ξεφύγει από τα νόμιμα», συμπλήρωσε. Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης εκτιμά, ότι η επίσκεψη Μπάιντεν στην Ελλάδα, παραμονές της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, είναι «λάθος» και ενέχει κινδύνους να «φουντώσει» η αντίδραση των πολιτών.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More