ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ


«Το έγκλημα, είναι προμελετημένο, αυτό το έγκλημα, εγώ προσωπικά που δεν έχω τις γνώσεις τις οικονομικές που έχουν κάποιοι άλλοι δήθεν οικονομολόγοι οι οποίοι έχουν και θέση Υπουργού, είχα πει ότι υπάρχει ένα βρώμικο σχέδιο σήμερα μιλάμε για πολιτική απάτη, πολιτικοί απατεώνες, ορισμένοι της σημερινής κυβέρνησης είναι μέλη της παγκόσμιας οικονομικής συμμορίας. Σήμερα κιόλας να φύγει και ο Γιωργάκης και η τρόικα από την Ελλάδα, γιατί κατέστρεψαν τον ελληνικό λαό, κατέστρεψαν την Ελλάδα, δολοφονείται ο έλληνας και η Ελλάδα, σήμερα υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών μας, η αξιοπρέπεια μας, η περηφάνια μας. Τέλος», σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2, τόνισε πως «με εκβιαστικά διλήμματα κύριοι της κυβέρνησης, και δεν αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα αυτή, με εκβιαστικά διλήμματα, δεν κυβερνιέται ο ελληνικός λαός. Όλα είναι ένα μεγάλο ψέμα, μιλάμε για ψεύτες και για κλέφτες».

Αυτοκαταστρέφεται ο Βενιζέλος

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο κ. Βενιζέλος που εγώ στον στήριξα, τον στηρίζω, πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσουμε, τον πάω τον άνθρωπο, αλλά με έχει απογοητεύσει. Τον βάλανε σε μια ηλεκτρική καρέκλα, σε λάθος ώρα σε λάθος θέση, αυτοκαταστρέφεται και βγαίνει και λέει δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα, και την άλλη μέρα παίρνουν άλλα μέτρα. Ρε παιδιά με το ψέμα δεν κυβερνιέται ο έλληνας, θέλει φιλότιμο. Δώσε φιλότιμο στον Έλληνα και πάρτου ότι θέλεις», σημείωσε ο κος Ψωμιάδης.

Οφείλει να αντιδράσει ο Παπούλιας

«Είναι εξαθλίωση των πάντων, να έρθουν οι ξένοι και να μας πάρουν τα πάντα. Γι αυτό και κάλεσα προχθές εγώ ένας τιποτένιος, ένας μικρός, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, το λέει το σύνταγμα κ. Παπούλια όταν ο Πρόεδρος (της Δημοκρατίας) διαπιστώνει ότι ο λαός εξοντώνεται οφείλει να αντιδράσει. Εκτός αν ο Πρόεδρος δεν το έχει αντιληφθεί», σημείωσε ο Βορειοελλαδίτης Πολιτικός, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ, τόνισε πως δεν μπορεί να αφεθεί μόνο στα χέρια του κ. Σαμαρά, πρέπει να αντιδράσουν και οι άλλοι.
«Στη ΝΔ είναι ένας Σαμαράς, εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Που είναι οι βασιλικότεροι του βασιλέως; Που είναι αυτοί που φέρανε τη ΝΔ σε αυτό το χάλι και περιμένουν στην ουρά να ξαναγίνουν Υπουργοί με τα ίδια μυαλά. Εγώ αυτό το πολεμάω. Μόνος του παλεύει».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More