ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Εκατό και πλέον εθνικιστές με μία αιφνιδιαστική κίνηση, προχώρησαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής σε αποκλεισμό της προσωρινής μας συνοριακής γραμμής με τα Σκόπια. Αφορμή για την κινητοποίηση της ευέλικτης φάλαγγος με τα καταδρομικά χαρακτηριστικά στάθηκε ο προαναγγελθείς εγκαινιασμός του γιγαντιαίου αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στα Σκόπια.

Διοργανωτές της εκδηλώσεως, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με επικεφαλής τον Πρόεδρο,Στέλιο Χάμο, η Πατριωτική κίνηση Καβάλας και ο τομέας των Ανένταχτων Πατριωτών της Βορείου Ελλάδος.

Η άφιξή των εθνικιστών στο φυλάκιο των Ευζώνων συνοδεύτηκε από άμεση παράταξη κατά μήκος του οδοφράγματος. Τα εθνικιστικά λάβαρα και οι ελληνικές σημαίες άρχισαν έναν αγέρωχο κυματισμό, ενώ το θρυλικό εμβατήριο <<Μακεδονία Ξακουστή>> έκανε τους πάντες να παγώσουν στο άκουσμά του και σίγουρα ξύπνησε μνήμες ενός ενδόξου παρελθόντος. Όπως ήτο φυσικό προεκλήθη αναστάτωση στις τάξεις του υπουργείου Προ.Πο. και έπειτα από λίγη ώρα κατάφθασε μεγάλη αστυνομική δύναμη που ζητούσε την αποχώρηση των Ελλήνων Πατριωτών από το χώρο του μεθοριακού σταθμού. Τελικώς έπειτα από διαπραγματεύσεις απεφασίσθη η παραμονή των εθνικιστών για ακόμη μισή ώρα αφού τα σταματημένα οχήματα τόσο εντός, όσο κι εκτός των συνόρων είχαν σχηματίσει γραμμές χιλιομέτρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επευφημίες των Ελλήνων οδηγών και τα χειροκροτήματα αναπτέρωσαν το ηθικό των μελανοχιτώνων νέων, ενώ με έκπληξη δέχτηκαν τη συμπαράσταση των οδηγών φορτηγών οχημάτων, οι οποίοι ξεκρέμασαν τις ελληνικές σημαίες από τα οχήματά τους και πύκνωσαν τις εθνικιστικές γραμμές συμμετέχοντας τόσο στα συνθήματα, όσο και στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου με τον οποίο και έκλεισε η εκδήλωση. Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπήρξαν και διαπληκτισμοί με ακινητοποιημένους Σκοπιανούς και Τούρκους (επιστρέφοντες στη Γερμανία) που επεχείρησαν να διαμαρτυρηθούν, αλλά ένα λεπτό αργότερα ζητούσαν ταπεινά συγγνώμη.

Το μήνυμα που εστάλη αφ' ενός μεν στο αθηνοκεντρικό κράτος, αφ'ετέρου δε στο μόρφωμα των Σκοπιανών ήταν ξεκάθαρο. Οι Έλληνες εθνικιστές απαίτησαν την απελευθέρωση της Βορείου Μακεδονίας, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν καμία ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και σαφώς καμία διαστρέβλωση της Ιστορίας της φυλής των γενναίων. Η Μακεδονία είναι μία, αδιαίρετος κι ελληνική. Ας επωάσουν λοιπόν τα ωά τους κάποιες όρνιθες κι ας μην εγείρουν παράλογα αιτήματα.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More