ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ


Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουλιάνο Αμάτο χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά των ευρωπαίων εταίρων προς την Ελλάδα για τη στάση τους στην υπόθεση του Ελληνικού χρέους…

Ο καθηγητής, παρευρέθηκε στη διεθνή συνάντηση επιστημόνων και πολιτικών από όλη την Ευρώπη με θέμα «Η κρίση χρέους κρατών της....
Ευρωζώνης και η μετεξέλιξη των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης» τονίζοντας πως «έχει διαρραγεί η αρχή της κοινοτικής αλληλεγγύης και η έκδοση των ευρωομολόγων είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση».

Η συνάντηση έγινε στη Βαλέτα της Μάλτας υπό την αιγίδα του ιδίου και μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, Τόνιο Φενέκ ο υπουργός Οικονομικών κ. Σαρλ Μανιόν ενώ την κεντρική ομιλία που αφορούσε την Ελλάδα έκανε ο καθηγητής Γιάννης Δρόσος.

Ο πρόεδρος της βουλής της Μάλτας, Μαϊκλ Φρέντο φιλοξένησε την εκδήλωση στο παλάτι των Ιπποτών και υπεύθυνος για το επιστημονικό κομμάτι της εκδήλωσης η οποία προβλήθηκε και από το κανάλι της Βουλής ήταν ο ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ρώμης Τζούλιο Ναπολιτάνο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More